JAG

Februari månad hade jag verkligen tid att vara jag igen, funderade massvis. Jag är väldigt bra på att vara alla till lags, men sämre på att lyssna på mig själv. Ett tag kändes det som att jag var överkörd av ett tåg, fann ingenting roligt längre och att kliva upp på morgonen var en ren kamp.. Varje morgon gick jag igenom olika ursäkter i huvudet för att kunna "vara sjuk" och stanna hemma. Slutade alltid med att jag ändå jobbade. 


Mitt bästa beslut någonsin var nog att bara för engångsskull lyssna på vad kroppen sa. Hade nog inte orkat mycket längre.. Snuddade nog vid den berömda väggen alldeles för länge egentligen? Och ibland undrar jag om jag inte redan hamnat där.. Jag sa upp mig från jobbet. Det kändes som det var det enda alternativet för att JAG skulle kunna må bra igen. Februari månad valde jag att vara ledig för att bara kunna vara, ha tid för mig själv och bearbeta sånt som jag tryckt undan alldeles för länge. Blind fast ändå inte? Jag har ju vetat och känt att det varit alldeles för mycket en alldeles för lång tid, men jag har skjutit varningssignalerna åt sidan och fortsatt fast att jag inte borde. Sååå länge. Utbränd? Kanske. Jag vet inte.. alla signaler tyder nog på det. Men så går det när man inte lyssnar på sin egen kropp utan vill vara andra till lags och alltid prestera. Och även känna sig pressad till att alltid göra bättre och bättre, aldrig bra nog. Men till vilket pris? 

Men tillsist, förmodligen i sista sekund så tog jag nog mitt förnuft till fånga. Bara för min egen skull. För jag ville inte må sådär längre.. Jag sa upp mig somsagt, var ledig i princip en månad och började på en ny salong. För mitt välmåendes skull, det som jag tryckt undan allt för länge. 

Jag tror att de var precis det jag behövde, starta om på nytt. För jag känner en sån stor lättnad. Jag säger inte att jag mår 100% bra men jag känner att jag är på rätt spår. Och för var dag känns faktiskt allt liiiite liiite lättare! 

Med dehär inlägget sagt, snälla ni - lyssna på eran kropp! Jag valde medvetet att inte göra det, alldeles för länge. Och med det kommer det konsekvenser.. 
KRAM TILL ER ALLA! RSS 2.0