Inte så flitig..

Hejsan! 

Inte så flitig på att skriva här som vanligt. Men är inte så roligt att skriva ifrån telefonen tycker jag. Men jag har lite roliga saker att berätta för er som faktiskt kikar in här! :) 

Om mindre än två veckor flyttar jag och min fina pojkvän till en ny gemensam lägenhet!! Det ska bli så otroligt kul med något gemensamt som vi kommer forma till VÅRAT hem. De sista månaderna har vi bott tillsammans i min lilla etta och det är verkligen alldeles för litet på två personer tycker jag. Men vi har fått det att fungera också. Haha. 

Vi kommer iallafall forfarande att bo kvar här i krokarna men vi flyttar till en 3a som faktiskt just nu är i full renovering tills vi får flytta in. Så spännande!! Vi har köpt det mesta nu till lägenheten, det var en hel del som behövdes nu när vi får det större (större soffa, matbord och stolar, säng, tv osv). Men alla stora saker är köpta nu så det är "bara" småsaker kvar som gardiner, mattor, blommor, tavlor osv kvar. 

Det är verkligen hur kul som helst tycker jag att spana på inredning, hitta inspiration och så. Jag har typ kollat på inredning non stop i 3 månader, J börjar bli lite less. Haha! 

Nu är vi iallafall i full gång med flyttkaoset. Hela lägenheten känns som en stor soptipp med massa lådor överallt.. men snaaaart är det ordning igen! Och jag längtar så :) 
Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!