Oktober

Hejsan!
Var längesen jag skrev här, som vanligt. Men jag har inte kommit in på min blogg, vetetusan vad det varit? Trott att jag glömt lösenordet men ikväll när jag testade igen så bara funkade de. Hade inga förhoppningar på de men de va ju kul att kunna kika in här ändå :) Och kul att se att många fortfarande tittar in här!

Livet rullar på iallafall, läste tillbaka på senaste inlägget och just då var det inte sådär jättebra. En ganska lång period var livet bara jättejobbigt. Jag var väldigt trött och slut! Att gå upp på morgonen kändes som ett jäkla maraton.. Utåt sett har jag nog varit som vanligt, tror jag. Åtminstone försökt att hålla allt uppe. Men inombords var det verkligen inte alls bra. Utmattad förstår jag nu att jag var.. Utmattad på allt.

Mår mycket bättre nu, ett par månader senare. Det gör jag! Har bearbetat känslorna mycket och försökt att tänka mer på mig själv och vad som gör mig lycklig. För vem tackar mig när jag inte orkar mer? Ingen. Det känns som att jag har hittat lite av ett lugn i kroppen och är inte lika stressad längre i situationer som jag för ett par månader nästan inte kunde hantera längre.

Blir det dock stressigare än vanligt märker jag snabbt att jag inte orkar som jag vill. När det är mycket saker jag har inplanerad och ska hinna med är det som att hjärnan bara vill stänga av. Jag vill så mycket och tycker oftast att de är saker jag borde tycka är roligt men ändå blir allt bara jobbigt och klumpen växer i magen..

Något jag tycker är superjobbigt är att jag har ingen ork eller energi att fixa i hemmet som jag alltid brukar ha gjort! Det har alltid varit viktigt för mig, men nu drar jag mig i timmar innan jag tvingar mig själv att få något gjort, hehe. Känns som att de är latmasken som är framme.. Men inte likt mig då jag värderar ett rent och fräsch hem högt!

Men som tur är känns de mycket bättre nu än förut iallafall. Vet inte hur mycket längre jag hade orkat hålla skenet uppe! Men allt kan vända och bli bättre, det är jag glad för. Och jag hoppas att det fortsätter så!
Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!