Sjukstuga..

Hejsan! 
Ligger i soffan med illamående.. Klarade såklart inte dehär 3 dagarna innan de blev helg! Natten mot Torsdagen mådde jag fruktansvärt dåligt. Började med att jag somnade innan 20.00 på kvällen, då är man slut alltså.. 

Vaknade sedan upp vid 00 och mådde så himla illa. Sista utvägen var att spy faktiskt.. Förlåt för detaljerna! Men efter de kändes de en aning bättre och jag somnade tillslut om. Vaknar sedan till och från hela natten men mår inte illa på morgonen så bestämmer mig för att försöka jobba ändå. 

Det var väl inte de smartaste draget såhär i efterhand, illamåendet kom tillbaka under dagen, så jag jobbade 5h sen var jag tvungen att avboka kvällens kunder och gå hem. De gick inte.. Fortsatte kvällen hemma i sängen illamående och förkyld. Somnade väldigt tidigt igår också och vaknade upp en timme innan väckarklockan skulle ha ringt. Ja, jag trodde såklart att jag skulle må bra idag och var inställd på att gå och jobba. Men illamåendet satt i och jag fick helt enkelt förstå att något jobb för mig idag skulle inte ha funkat. Kände mig även febrig så de va inget bra alternativ att jobba. 

Har mått illa hela dagen idag, utan uppehåll.. Men känner mig mycket piggare i förkylningen. Halsontet är borta nu, nu är det snuvan och hostan som är kvar. Men förstår inte varför jag mår så himla illa? Ringde 1177 som sa att man ibland kan må illa vid förkylning men frågade även om jag haft magkatarr tidigare och det har jag ju, så det kunde vara de som spökar med, han rådde mig till att ära omeprazol så nu käkar jag det och får se om de blir nå bättre.. 

De värsta jag vet är att vara sjuk.. De drabbar inte bara mig utan alla inbokade kunder på jobbet också som måste ombokas.. Men jag hoppas att dom förstår att jag verkligen inte skulle vara hemma om jag verkligen inte var dålig/sjuk. 

Nä, nu ska jag kurera mig och hoppas på att vara fri illamåendet imorgon! Jag har nämligen tänkt att öva på bruduppsättningen inför gesällen imorgon så har inte tid för dehär nå mer nu.. 
KramNamn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!