Helg!

Hejsan! 
Sitter i soffan och tar det lugnt bara, halvkollar på tvn. Skönt med helg! Fick sovmorgon till 09 imorse vilket inte är ofta, så var utvilad då jag vaknade för engångsskull. 

Dock blir det ingen lugn och skön helg då jag ska jobba som de flesta andra helger. Jobbar oftast på hemtjänsten på helgerna för att skrapa ihop lite extra klirr i kassan! Så blir jobb både idag och imorgon. 

Har iallafall hunnit med att föna vågor på min herrdocka en gång nu till morgonen, tänkte att jag ska föna minst en gång varje dag tills de är dags för gesällen nu. Så att det verkligen sitter! Tänkte också försöka rulla håret på mamma ett par gånger till samt föna min kusins hår i volym några fler gånger. Även bruduppsättningen skulle jag vilja göra 1-2ggr till innan provet! 

Det är så mycket nu inför provet alltså. De är i princip det enda jag tänker på? Funderar hit och dig hela tiden, undrar hur det ska gå osv. Skulle vara såå fruktansvärt skönt att klara det på första försöket! Ska öva allt jag kan på alla moment så jag inte känner mig osäker eller stressar upp mig på provdagen. Ska verkligen göra ALLT jag kan för att klara de :) 

Haha, ja ni hör ju.. Men dehär är verkligen det jag brinner för och vill hålla på med, så det känns verkligen viktigt för mig att klara provet. Men somsagt jag kan bara göra mitt bästa! 
Kram 
Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!