*

Sovdags.. 
Har gått och lagt mig men knappar fortfarande lite på telefonen, kikar runt på lite bloggar och kollar instagram. Kom hem rätt sent ikväll, har jobbat på hemtjänsten ikväll som de flesta helger.. 

Men imorgon väntas de roliga jobbet, haha. Så skönt att känna att man trivs med sitt jobb, eller hur? Så glad att jag valde att följa mina drömmar! Jobbet är ändå en väldigt stor del av sitt liv så jag tycker att det är viktigt att göra något man tycker är kul och trivs med då man spenderar större delen av dagen på sin arbetsplats! :) 

Tidigare idag på förmiddagen hade jag Sofie på plats i salongen. Jag ska ju snart göra mitt gesällprov så hon har varit snäll och ska ställa upp som min brudmodell, så tacksam för de! Testade iallafall en ny uppsättning på henne denhär gången och jag är nog 100% nu att de blir den. 

I veckan tänkte jag också försöka att hinna klippa igenom mammas hår och rulla lite permanent på henne då hon ska vara min permanentmodell på gesällen. Känns bra att testa några gånger innan på alla moment så man är väl förberedd då det gäller! 

Är både lugn och nervös inför provet. Jag vet ju att jag kan samtidigt som jag känner mig orolig för att något inte alls ska gå som jag har tänkt mig just DÅ. Men jag känner också att jag kan bara göra mitt bästa så får jag se vad de leder till, i värsta fall får jag bara göra om de jag inte klarat, mer än så är det ju inte! :) Men jag går ändå in med inställningen att jag ska göra mitt absolut bästa och klara de! :) 
Godnatt! Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!