Trött!

Hej! 
Ligger i soffan en Lördagkväll som den tant jag är, fytusan vad tråkig jag är.. Är så jäkla trött! 22åringar brukar väl vara ute och svira vid denhär tidpunkten, haha. Inte jag inte.. Känner mig sjukt tråkig faktiskt som typ ALDRIG är ute och roar mig! Har typ glömt bort hur de var.. Någon som kan dra med mig ut? Tror det behövs! 

Haha, nog om de! Idag vaknade jag tidigt eftersom jag skulle gå in och extrajobba på salongen idag då de var en som skulle gifta sig 😊 Så blev ingen sovmorgon för min del! Efter jag var klar på jobbet blev det stress till Bollsta för att ordna överrasknings-babyshower för Sofie som har bf i December! Superkul 😊 

Därefter blev det en sväng till solariumet för att få lite färg på kroppen, det var välbehövligt! Sen åkte jag hem och har legat i soffan någon timme nu.. Blir nog inte en allt för sen kväll då jag verkligen är dötrött! 


Postat av: Erica

Åh jag gillar verkligen din blogg, man känner igen sig i mycket om de vardagliga.. men du skriver inte så mycket om kärleken, vore roligt att läsa om tips och råd, om du träffar någon... :)

2015-11-09 @ 17:14:44
Postat av: Anonym

Hej emmali, hittade din logg av en slump och jag gillar den. Har följt dig rätt länge nu och man känner igen sig så mycket om drömmar,mål och sin passion för något. Men du skriver inte så mycket om kärleken, vore kul att läsa tips och råd, dina upplevelser, om du träffar någon eller så :)

2015-11-09 @ 17:18:10

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!