maj

Hejsan!
Startade datorn för första gången på tre månader tror jag? Sitter aldrig vid datorn längre. Känner att fingrarna vill inte riktigt hänga med på tangenterna som de gjorde förut, haha. Många säger att de blir bara värre och värre med sociala medier osv, att det tar över folks liv och att man inte gör annat än att sitta vid datorn/telefonen.

Måste klappa mig själv på axeln isåfall som aldrig använder datorn. Hehe! Dock används telefonen ganska flitigt, men försöker att inte hålla på med den allt för mycket, men ibland kan det vara lätt att ta fram telefonen då man har tråkigt m.m.. Aja, de va väl inte det jag hade tänkt skriva här då jag väl öppnat datorn och loggat in på bloggen för engångsskull. 

Lite roligt att ni fortfarande kikar in här varje dag trots att det ekar tomt i flera månader mellan inläggen! Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, hihi. Ligger just nu bara i soffan och tar det lugnt efter ett kvällspass på jobbet. Blev sugen att se något avsnitt av Vampire Diaries, så det var faktiskt därför datorn åkte fram! 
 
Tänkte kika på det nu iallafall, så får vi se när jag tittar in här igen. 
Kramar

RSS 2.0