träning - en livsstil

För ett halvår sedan var mitt liv ganska kaos och det mesta hade precis rasat samman. Jag och min dåvarande pojkvän bestämde oss för att gå skilda vägar efter en lång tid tillsammans. Det var bland den tuffaste perioden i mitt liv och jag mådde inte alls bra! 

Hur som haver, i och med det kände jag att jag ville komma hemifrån och få tänka på annat - och vad passar då inte bättre än att träna? Jag började att träna på ett gym som jag tidigare tränat väldigt mycket på - men denhär gången var inställningen inte alls densamma som alla andra gånger. Jag kände mig mer motiverad än någonsin!

Mycket har jag att tacka två fina personer som har hjälp och stöttat mig under VARJE träningspass vi har gjort. Tack vare dem har jag fått den inställningen jag har till träning idag, det är inte längre jobbigt att åka och träna utan det är bland det roligaste jag vet. IDAG hade jag aldrig kunnat sluta träna som jag gjort så många gånger förut. 

Träningen är någonting jag längtar till och ser fram emot varje dag - det har blivit min livsstil. Känslan då man märker att man utvecklas, att man får till tekniken i övningarna och när man märker hur mycket starkare man blir för varje dag - den känslan är obeskrivlig!

Idag har jag tränat regelbundet i ett halvår
& jag skulle aldrig kunna tänka mig ett liv utan gym och träning igen!

Förändring!

Idag på jobbet hade jag en kund som kom in och ville klippa håret, och det var inte vilket hår som helst utan ett extremt långt hår som han hade låtit växa i 4 år och under den tiden endast toppat EN gång. Jag fick fria händer att göra precis vad jag ville!

Han sa att han var lite less på det långa och då tänkte jag att då gör vi en helförändring och klipper det kort. Så himla roligt med stora förändringar och vad ansiktet kan se olika ut beroende på vilken frisyr man har, 

Jag kan säga att jag blev helnöjd med både klippningen och förändringen,
den nya frisyren klär honom verkligen! :)
 
 

Så mycket mera:

Självklart har det hänt en hel del mer än att jag fick världens bästa jobb efter att jag var klar med min utbildning på Ann Pettersson Hair Design School. Även fast det var bland de största och bästa som har hänt sedan sist jag skrev så tänkte jag berätta lite mer faktiskt! 

I och med att jag fick jobbet på Trend kände jag att nu var det dags att ta steget och flytta hemifrån. Jag hade i för sig redan bott hemifrån när jag flyttade till Örnsköldsvik under tiden jag utbildade mig. Men därefter flyttade jag hem igen, så jag kände helt enkelt att det var dags och jag längtade efter att skaffa mitt egna hem. 
Jag började kika runt efter lägenheter och det tog inte alls lång tid innan jag fick tag i en lägenhet som jag tyckte om och som låg centralt i Kramfors. Blev väldigt förvånad att det gick så snabbt. Från det att jag fick lägenheten till att jag fick flytta in tog det 6 dagar om jag inte minns helt fel. Jag blev lite småstressad eftersom jag knappt hade några möbler och sånt som man faktiskt behöver då man ska flytta hemifrån, med facit i handen kan jag säga att det är mer än vad man tror. 

Men nu sitter jag här i min egna mysiga lägenhet och det känns så fruktansvärt bra att ha flyttat hemifrån påriktigt, haha. Skönt att komma hem till sitt egna hem, göra precis som man själv vill och när man vill. Ångrar inte en dag att jag flyttade hemifrån, det känns verkligen jätteskönt! Det känns även himla bra att 'klara sig själv'. Köpa sin egna mat, laga den, betala för sig själv, hyran och räkningar. 

Jobb & lägenhet, två stora saker som har hänt 2013.
Och som jag själv är väldigt glad och stolt över!

15/1-14

...jag lever! 
Nu var det verkligen längesedan jag skrev här. Kommer knappt ihåg hur det var att skriva ett blogginlägg, haha. Fick tänka till en extra gång när jag skulle logga in och skriva lösenordet, Men nu är jag här och tänkte faktiskt kika in och skriva ett inlägg när lusten infann sig, roligt va? :) 

Och sedan sist har det hänt en HEL DEL. Kikade tillbaka nu och såg att det var i  Maj jag senast uppdaterade här, jag hade precis blivit klar med utbildningen och jag var SÅ glad. Jag fick förfrågan att jobba på skolan efter att jag hade slutat och självklart tackade jag 'ja'. 

Jag hann inte jobba där länge förrän jag fick ett telefonsamtal från en salong som ville att jag skulle komma på arbetsintervju. Glad och väldigt nervös blev jag, det kommer jag aldrig glömma. Men jag var så glad att det var så nära hemtrakten. Dagarna till arbetsintervjun gick i slowmotion men tillsist var dagen här, Nervös som jag var gick jag med mitt CV i handen med stegen riktade mot Trend Frisörer som ligger i Kramfors. 

Arbetsintervjun gick jättebra trots att jag var väldigt nervös. Tjejerna var härliga och jag kände att här skulle jag nog trivas ifall dom beslöt sig för att anställa mig. Två dagar senare fick jag ett samtal av Katarina där hon frågade ifall jag var intresserad av att jobba hos dom! Förstår ni vilken glädje jag kände? Jag var lyckligast i världen och självklart svarade jag 'ja' på den frågan.

Och här är jag idag, jag jobbar på Trend i Kramfors och har verkligen haft turen att få två fantastiskt fina kollegor samt vänner i Katarina och Elin. Jag kunde inte hamnat på ett bättre ställe och varje dag är jag så tacksam för denna möjlighet att få utvecklas och jobba med det jag brinner för! 
/ Emma-LI


RSS 2.0