Söndag!

Hallå!
Så var helgen förbi, än en gång. Fast denna helg har varit mycket mer lugn och stillsam än vad de flesta andra helger brukar vara. Jag brukar alltid vara fullbokad med jobb och träning. Men nu har det bara varit lugnt, känns
nästan som att det varit lite väääl lugnt, haha.. Alltid ska det klagas på nåt!

Har bara umgåtts med familjen i helgen, så mysigt att åka hem och umgås lite i mellanåt. Annars så har jag såklart tränat med Matilda och Thomas också, igår tränade vi ben och idag var det dags för ryggen att få sitt. Åh vad det är underbart att träna, man mår verkligen så mycket bättre när man tränar! 

En bild från fotograferingen i Övik på mina ögon. Tråkig sminkning, sminkar mig alltid sådär. Önskar att jag passade i ögonskugga, men man kan inte passa i allt! :) 
Fotograf: Fredrik Åström

Just nu ligger jag bara i soffan och slappar iallafall, kom nyss hem från familjen. Tänkte bara ligga här tills det är dags att gå och lägga sig och sova faktiskt. Skönt! Eller ja, först blir det en dusch också, ifall ni vill anteckna. Har varit och solat idag, lukten efter att man har solat luktar inte precis hallon utan mera skunk..
Kram

Helg!

Godkväll!
Känns så skönt att det äntligen är helg och jag är helt ledig i helgen - händer inte ofta! Inge hemtjänstjobb alltså. Mina planer för helgen är att ta dagen som den kommer bara, göra exakt vad jag vill, när jag vill. Självklart ska jag träna också, men det tillhör vardagen. 

Har börjat med mer konditionsträning nu också, det känns jättebra. Jag har nästan bara tränat styrka i ett halvår och känner mig mest bara "pluffsig" just nu. Styrka är ju det absolut roligaste och det är nog mycket därför det har blivit lite kondition, men ska man ligga på någon "beach" i sommar är det nog dags att droppa några kilo. 
Har varit mycket nu på senaste, hinner mest bara jobba, träna och sova. Så känns verkligen såå skönt att vara ledig i helgen. Jag hoppas att jag får sova lite i helgen också, grannarna gillar att ha fest och spelar så hög musik att jag hör varenda textrad och vibrerar i princip ur soffan, haha. 

Påtal om någonting annat, i veckan var jag och mina fina arbetskollegor Katarina och Elin i Övik och fotade oss hos en jätteduktig fotograf. Bilderna ska vi ha till annonser, hemsida osv. Var verkligen en upplevelse att bli fotad av en fotograf. Kände mig inte riktigt hemma framför kameran men var ändå riktigt roligt!

Nä, nu ska jag kika på tv och sedan försöka sova, beror på ifall de tystnar snart i lägenheten här bredvid!
Godnatt!

RSS 2.0