Happy!

Hejhopp!
Här ekar det tomt, haha. Tror ni är vana vid detta laget? Hursomhelst tänkte jag bara kika in och säga att jag lever. Har fullt upp på utbildningen så det är därför jag inte hinner skriva så ofta här. Går iallafall superbra och nu är det bara drygt en månad kvar tills vi slutar, helt galet!

Livet leker iallafall och är rätt underbart, jag har det finaste människorna runt om mig så vad mer kan jag önska? Jag är så glad och tacksam för det! Människor som alltid finns där och ställer upp. Vänner, familj och min fina pojkvän. 
Förutom det börjar såklart vårkänslorna att komma, det har verkligen varit en lååång vinter så varje sekund av sol är så värdefull. Hade en kund idag på skolan och så pratade vi om vädret, tänka sig vad vädret påverkar humöret. Lite sol och en blå himmel gör ju en så himla glad!

Gamla skinnjackan har även fått titta fram ett par gånger, jag kan inte hålla mig. Ja, livet är somsagt på topp och jag önskar att det fortsätter såhär föralltid. Jag har även fått erbjudande om att jobba kvar på skolan nu efter jag slutar, till att börja med en kortare period. Men vem vet vad som händer sedan? :)
PUSSEfterlyses!

Hejsan!
Jag tänkte bara kika in och berätta att jag söker en person till mitt deltidsprov den 20 April som kan tänka sig att ställa upp på att få håret färgat och klippt helt gratis. Kravet är att håret ska vara minst 5 cm långt och ha en utväxt på minst 2 cm vid provtillfället och du måste ha 25% grått hår i utväxten eller mer. 

Det jag ska göra är att visa upp att jag kan färga håret en jämn färg från botten till toppen, samt ska jag visa att jag behärskar två olika klippsätt. Jag kan alltså klippa igenom håret endast om ni inte vill ändra frisyren och färgen kan vara densamma som ni hade innan.

Ni får jättegärna höra av er ifall ni vet av någon som har en grå utväxt, skulle verkligen uppskattas då provet börjar närma sig och jag inte har hittat någon än.
Tack tack tack, isåfall! :)

En kund jag hade i veckan!

Hallå! :)
Tänkte visa er en kund som jag hade i veckan, tyvärr tänkte jag aldrig på att ta någon före-bild men efteråt var jag tvungen att fota då resultatet verkligen blev över förväntan med tanke på utgångsläget jag hade att jobba med. 

Kunden var innan brun/kopprig på längderna och hade en mörkare färgad bottenfärg samt sin egna utväxt på ungefär en centimeter när hon kom, och ville bli ljushårig samt få bort den mörka randen från bottenfärgen.
 
Sagt och gjort, började med att avfärga paritet som var mörkt och därefter blondortvättade vi topparna eftersom dom var mörkare än resterande på längderna.. Därefter hjälpte Sofie mig med att göra folieslingor över hela håret. Vi gjorde väldigt många och tunna slingor. 

Resultatet blev somsagt över förväntan, hade aldrig väntat mig att dom skulle bli såpass ljusa och få en sån jämn färg från botten till toppen. Men ibland ska man ha tur också!
 
Kunden blev riktigt nöjd då hon inte trodde att det skulle vara möjligt att bli så pass ljus på en gång då jag hade varit noga med att förklara det för henne innan, att hon nog skulle behöva komma tillbaka igen och slinga håret för att bli riktigt ljushårig, 
PUSS

Helg!

Hej!
Vad skönt med helg va? Och för er som fortfarande går i skolan, äntligen sportlov eller vad ni har? Tyvärr har vi inget lov på skolan iallafall, inte förrän i påsk. Tänkte skriva "Åh vad skönt att ta det lugnt i helgen.." Men det kan jag glömma. I helgen väntar det delade pass både Lördag och Söndag. 

Jobbigt kan man tycka att jobba på helgerna och gå i skola på veckodagarna, och ja - det är det! Men jag blir jäkligt glad då jag kollar kontot då lönen har kommit. Känslan att klara sig själv, inte behöva springa till mamma. Underbar! 

Jaja, det var väl ungefär allt jag tänkte dela med mig av, ska bara ta det lugnt ikväll och ladda inför jobbpasset imorgon. Ska även åka och hälsa på Mormor och min låtsasmorfar en sväng därimellan. Det blir mysigt, var längesedan jag träffade dom nu!
PUSS

RSS 2.0