Bloppis!

Hallå!
Jag har kommit underfund med att jag har alldeles för mycket kläder hängandes i mina FYRA garderober. Så jag tänkte att det kanske kunde vara värt att sälja iväg lite för en billig peng istället för att det bara ska samlas och ta plats i garderoben. 

Det mesta är oanvänt eller använt ett fåtal gånger, så allt är i fint skick. Finns hur mycket som helst jag skulle kunna sälja, men tänkte kika läget lite innan jag ställer mig och knäpper kort på allting. 

Vid intresse: Lämna en kommentar i detta inlägg, skriv på facebook eller maila mig emmali_montonen@hotmail.se
Jättemysig kofta, Gina Tricot. Använd max 5-6 ggr. 50 kr. SÅLD!
Kofta från Gina Tricot, strl S. Ett hål framtill, går att sys ihop. Använd 1 gång. 30 kr. 
Stickad tunika från H&M, använd 1 gång, nyskick. Strl XS. 50 kr. SÅLD!
Tröja från BikBok, använd 3-4 ggr. Som ny! Strl S. 50 kr.
Båda från Gina Tricot, aldrig använa. Den till vänster har strl XS (Är neoanfärgad irl) och den till höger S. 50 kr styck. 

Somrig tshirt/tunika från Gina Tricot, aldrig använd. Srtl 36, 40 kr. Somrig klänning beställd från Nelly.com, aldrig använd med lappen kvar, strl S. 80 kr.
Klänning från H&M, aldrig använd då jag köpte för stor storlek. Strl 38, 60 kr. Somrig klänning från Gina Tricot, strl 38 (Också förstor.) 40 kr.

My day!

Hallåj!
Kom hem för en liten stund sedan och har precis fått i mig lite "mat". Eller kan man kalla fattiga riddare för mat? Ingen aning, haha. Men gott är det iallafall! 

Har haft två klippningar idag på skolan iallafall, en damklippning och en klippning på långt hår. Var även på stan en sväng med Sofie innan vi började idag, hittade två tshirtar som fick följa med hem. Alltid roligt med lite nytt i garderoben! 
Såhär har jag sett ut idag! :) 
Nu sitter jag i soffan och kikar på tv och klickar lite här. Så skönt att bara ta det lite lugnt efter en dag med kundpass på skolan. Ska lägga mig tidigt ikväll eftersom vi har kundpass imorgon också. 

Hörs när vi hörs!
PUSS

Klona mig!

Om det skulle gå att klona mig så hade jag nog gjort det, känner mig så otillräcklig just nu. Eller det har jag gjort
ett tag.. Jag försöker verkligen att få tiden till alla, men det är inte alltid lätt. 

Jag går en intensivutbildning vilket gör att jag inte har speciellt mycket fritid då allt fokus ligger på utbildningen som jag har lagt ner både pengar och hela mitt hjärta i. De flesta dagar i veckan kliver jag upp 05.30 på morgonen och kliver på ett tåg 07.10 till Örnsköldsvik och kommer som tidigast hem med tåg och buss vid 19.00 på kvällen. Ni kanske förstår att jag bara vill kliva innanför dörren och gå och lägga mig och sova när jag kommer hem? Energin är liksom slut för dagen..

Förutom det så jobbar jag varje helg för att tjäna pengar då jag inte har någon inkomst under utbildningen, vilket jag måste ha för att kunna slutföra den. Varje dag kostar buss och tåg pengar tur och retur. Utbildningen blev förlängd och jag hade en budget innan som skulle räcka fram till Januari, inte slutet på April.. (Bara delprovet i April kommer att kosta mig drygt 3000:-) Visst hade jag kunnat skippa att jobba och få pengar från min mamma, men nä.. Där går gränsen! Dehär är mitt val och min utbildning.

I allt detta ska jag få tiden till att umgås med pojkvän och vänner också, för att inte tala om att hinna med tentor och plugg också. Ja, tiden för det är knapp. Jag får jättedåligt samvete för att det känns som att jag prioriterat bort dom. Men sanningen är att jag hinner inte med ALLT på samma gång just nu. Det är en intensivutbildning och det visste jag redan innan jag började, allt fokus måste läggas på det. Men det dåliga samvetet för att inte räcka till finns ändå där.. 

Jag vill ju ingenting annat än räcka till för alla, jämt. Men snart är utbildningen slut och jag slipper allt pendlande och all tid ifrån "verkligheten". Jag hoppas att alla mina nära förstår att jag har ganska mycket just nu att fokusera på men att jag snart är "tillbaka" igen. Ni är bäst och det kommer ni alltid att vara och jag förstår att ni blir besvikna ibland då jag inte har tid eller energi och ork att vara med varje gång.

Måndag!

Godmorgon!
Jag vaknade precis efter sju imorse eftersom Simon skulle iväg till jobbet, kunde inte somna om efter det. Men har istället legat i sängen och skrivit på tentan om 'Hår och färg'. 

Tog en dusch för en stund sedan och har precis sminkat mig och klätt på mig. Fick även ett samtal från jobbet så jag ska jobba ikväll, ända till 22.00 faktiskt. 

Så jag tänkte fortsätta med tentan nu, skriva det sista och sedan gå igenom alltihopa och se ifall det är någonting som ska ändras osv. 

Funderar också på ifall jag ska sola en dubbel innan jobbet. Skulle vara rätt skönt faktiskt. Så får det nog bli. Om jag blir klar med tentan, så säger vi!
PUSS

HI THERE

Hejsan!
Idag är det Onsdag och det var nästan en vecka sedan jag skrev sist. Dagarna har varit fyllda med så mycket så jag har inte hunnit med att sitta här. Vi alla är nu på plats i nya huset iallafall, känns sådär att bo här. Längtar och drömmer mig bort till eget..  
 
Idag har vi sovmorgon eftersom vi har kvällspass på skolan. Skönt att få sova ut lite när man kliver upp så tidigt för att hinna med bussar och tåg i vanliga fall. Det är nog det jobbigaste med att gå en utbildning långt hemifrån och inte vara bosatt där. Det blir långa dagar, man kliver upp väldigt tidigt och kommer hem väldigt sent. 

Tillexempel som idag börjar vi inte förrän 13.00 men jag måste ändå ta en buss in till Kramfors strax efter tio och sätta mig på ett tåg som går strax innan elva. Men som jag har sagt många andra gånger, jag får ju hålla på med det jag älskar och det är värt alla tidiga mornar och sena kvällar. 
PUSS

RSS 2.0