:)

Godmorgon!
Ligger i sängen och slöar eftersom jag vaknade då Simon klev upp och skulle åka till jobbet. Har så himla svårt för att somna om då jag har vaknat en gång. Det känns nästan omöjligt. Igår väcktes jag av att telefonen ringde och ni vill inte veta hur arg jag blev, brukar vanligtvis inte ha dålig morgonhumör men då hade jag det.. Stackars mamma, haha!

Har varit riktigt skönt att vara ledig lite nu innan det är dags att börja jobba på Torsdag, uppskattar verkligen att få vara på hemmaplan. I vanliga fall hinner jag knappt komma hem innan det är dags att sova typ. Så att ha hela dagar att göra vad man vill uppskattas! 

Jag har hunnit med att träffa kompisar som jag annars träffar allt för sällan, så det kännas jättebra. Jag har även följt med Matilda och Thomas och tränat på mitt gamla gym. Behövde bara komma in där för att känna hur mycket jag har saknat att styrketräna. Ska förhoppningsvis köpa gymkort där igen, känns sååå bra! 
Igår åkte jag en spontantripp till Sundsvall för att träffa Emma, det var verkligen på tiden att träffa henne. Är inte van att det blir så långt mellan gångerna, men nu har ju hon flyttat till Sundsvall och jag är i Övik större delen av min vakna tid så tillfällena att ses är få. Var jättekul att träffa henne och Rebecka iallafall! :) 

Eftersom jag har blivit så träningsmotiverad fick det följa med lite nytt till träningen också, två sportbhar och ett linne. Så roligt att köpa nya träningskläder tycker jag! En ny skinnjacka, en blus och smink fick det också bli. Också bytte jag mina svarta jeans (Kristen-jeansen) som en knapp låstnat på, så fick ett par nya istället. 

Ooj, nu har jag skrivit en roman, jag tror vi sätter punkt här.
PUSS

Nike free run

För ett par veckor sedan beställde jag hem dessa gobitar,
jag är helt förälskad i dom! 

Färgen är helt perfekt och likaså passformen! 
(Men neon/corallfärg i verkligheten)
:)

Klar med grundutbildningen!

Hejsan!
Här har det minsann ekat tomt ett bra tag, men med all rätt. Jag har haft SJUKT mycket att göra och tänka på de senaste veckorna och idag kan jag ÄNTLIGEN pusta ut, jag klarade det! Jag är nu färdig med min grundutbildning och har bara praktiken kvar. 

Jag kommer att jobba kvar på skolan faktiskt, som trainee. Jag kommer att ta kunde mån-fre så det blir lite som ute på salong, fast inom skolans väggar. Det ska bli kul! Under tiden ska jag fortsätta att söka på andra ställen och hoppas på att turen snart är på min sida när det gäller det. 

Drömmen just nu skulle vara att få en praktikplats nära hemmet. Jag är väldigt hemmakär och skulle helst av allt vilja ha någonting i Kramfors, Sollefteå, Härnösand eller i Sundsvallshållet. Det optimala skulle såklart varit i Kramfors! Men jag är såklart inte heller rädd för att flytta och röra på mig ifall det skulle behövas!
Påtal om något helt annat har jag även gjort deltidsprovet och det gick superbra. Jag trodde inte att jag skulle klara det och satt där nervös och väntade på min tur. Jag kan berätta att det hördes ända ut till de andra när jag fick beskedet om att jag hade klarat hela provet! Hihi. Vilken lycka!

Inte nog med det har vi också gjort slutprov på skolan som gick väldigt bra, samt har vi haft OMC guldprovet som jag också klarade. Som ni märker har det varit riktigt mycket att göra! Men jag är så glad att jag har klarat alltihopa :) 

Livet är underbart och dehär är bara början, jag ser verkligen framemot fortsättningen!
PUSS


Påsklov!

Hejsan!
Kikade in här och tänkte att det var dags att ändra header, den jag hade innan såg ju allt annat än bra ut. Haha! Men det var bara ett snabbt ihoplock också. Inte för att denna är speciellt mycket snyggare men.. Jag har inga redigeringsprogram mer än piscasa så man tager vad man haver, som man brukar säga. Haha! 

Som det står i rubriken så har vi påsklov från skolan och ärligt talat kunde det inte komma lägligare än vad det gjorde. Så himla skönt att slippa pendla och allt, för att bara vara hemma ett tag och landa. Varvat med lite jobb såklart! Hihi..

Snart är det dags för det stora deltidsprovet också, det är inte alls länge kvar tills dess, cirka två veckor. Och om ungefär tre veckor är vi klara, förstår ni? Klara med skolan! Då är det bara praktiken kvar för att sedan kunna avlägga gesällbrevet. Wiho!
PUSSRSS 2.0