Maria Nila - visning!

Godmorgon!
Har precis målat naglarna och är somvanligt denhär tiden redan färdigfixad, haha. Fick förövrigt bli röda naglar idag, lite julkänsla på dom. Idag på skolan vet jag inte riktigt vad vi skulle göra, om vi hade kundpass eller om vi inte skulle ha det? Det lär märkas. 

Igår kom iallafall två tjejer ifrån Maria Nila till vår skola för att låna lokalerna till deras visning de hade igår och några i klassen fick vara hårmodeller och resten av oss skulle hjälpa till. Jag och Sofie är de enda som är Makeup-artister så vi fick stå för all sminkning av modellerna med lite hjälp av Elin också. Fick även hjälpa till med att bleka bort slingor så jag hade det jag gjorde!
Men det var riktigt kul också och på kvällen gick vi vidare till Arken där visningen skulle hållas. Det sista fixades och sedan fick vi gå in och kolla på visningen. Mitt i allt så berättade dom att sminkningarna var gjorda av mig och Sofie samt lite hjälp av Elin och jag och Sofie blev upptagna på scen och jag fick berätta om sminkningen jag hade gjort. Tror ni jag blev lite nervös eller? Hahah... Fyfan! Det satt 30-40 frisörer där och kollade och JAG skulle prata inför alla dom. Men det gick bra iallafall men ingen var gladare än jag då jag fick sätta mig igen, haha. 

Men var en riktigt rolig och lärorik dag igår och som tack för all hjälp fick vi alla varsin goodiebag med schampo, balsam och en root-lifter. Inte illa alls! 
PUSSNamn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!