*

Hejsan!
Sitter hemma hos mamma och har precis betalat räkningar och hyran, jäkligt tråkigt att lägga pengar på men jag antar att det är såhär det känns att vara vuxen, haha. Nu är det gjort för denhär månaden åtminstone. Var förövrigt den sista hyran att betala för lägenheten i Övik, tiden går verkligen snabbt. 

Ska tillbaka till Övik nu ikväll och såklart är alla tåg inställda så jag får lov att åka buss.. Känns ganska så drygt faktiskt. Det har bara varit klater med domdär tågen sedan jag började åka dom, man kan ju undra när det ska börja fungera? Och hur kommer det att gå när jag börjar pendla varje dag fram och tillbaka till Övik? Kommer ju att få något bryt då det är förseningar och inställda tåg varje dag. 
  
Jaja, påtal om någonting roligare. Igår bjöd Simon med mig till Hornö eftersom vi firar 1 år tillsammans idag och han spelar match och jag måste tillbaka till Övik ikväll för att vara med på modellcastingen vi har på skolan inför Maria Nila-eventet imorgon. 

Så det passade bäst att hitta på någonting igår och då blev det Hornöberget. Var riktigt mysigt att åka dit bara han och jag och maten var såklart lika god som alltid, hihi. Åkte senare till Jeppe och Vickan och kollade på film med dom. Bra dag helt enkelt! 
PUSS
 
 
 Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!