Onsdag..

Hejsan!
Ligger i sängen just nu bara och ska snart sova tänkte jag, jobbar delat imorgon så blir i princip hela dagen fram till 21.30, puh. Hoppas att det slutar snöa snart annars blir det inte så roligt att köra imorgonbitti. 

Påtal om jobb.. Får ett telefonsamtal av Sofie under kvällen som undrar ifall jag vet vart nyckeln är till en av vårdtagarna. Nää säger jag, jag har hängde in nycklarna i skåpet när jag slutade..? Men känner att jag ändå blev lite osäker så jag började gräva i jackfickorna ifall någon nyckel skulle ha låstnat från nyckelknippan.. 

..vad tror ni att jag hittar? Jo, HELA nyckelknippan med typ 7-8 nycklar på + BILNYCKELN. Alltså jag dör vad borta jag är i huvudet just nu, så jäkla trött så jag glömmer bort nycklarna och går hem med dom.. Det är ju bara för mycket alltså, haha. 

Men bara att ladda om för ännu ett pass imorgon och hoppas på att det slutar lite bättre då, haha. Sedan är jag äntligen ledig ett par dagar och börjar jobba efter nyår igen, om jag inte blir utringd på morgonen, förstås. 
Godnatt!

Orrar...


Hahaha, hittade denhär alldeles nyss.
Rätt så rolig video!  

Två uppsättningar!

Två uppsättningar vi fick göra för någon vecka sedan! :)

Lördag och lov!

Godmorgon allihopa!
Var ett bra tag sedan jag hade tid att sitta ner vid datorn, har verkligen fullt upp HELA tiden. Har hunnit med att flytta hem sedan sist jag skrev tror jag? Så nu är jag på hemmaplan igen. Men har inte mycket fritid. Jag måste ta ett tåg som går redan kl 07.05 de flesta dagar i veckan och tåget hem går 17.30 så när jag väl kommit hem efter förseningar som det är i princip varje gång så är klockan rätt mycket och jag går in genom dörren, duschar och går och lägger mig. Haha, visst låter mitt liv glamoröst? 

Nämen, det är somsagt full rulle hela tiden. Men har väldigt roligt på dagarna och har en massa kunder hela veckorna så jag får ju göra någonting roligt medans jag är vaken iallafall, haha. Nu har jag lov iallafall men jag är tillgänglig för jobb alla dagar jag är hemma så det blir inte så mycket vila för min del, har fått en hel del bokningar redan om jobb så! 
Utbildningen är förlängd också, slutar inte förrän sista April.. Det hade blivit lite felräkning om när vi skulle sluta så vi kommer att gå kvar en hel månad till. Visst känns det bra att få en hel månad till att lära sig mer på. Men pengarna börjar liksom att ta slut när man inte har någon inkomst under tiden man går där. Så är glad att jag har fått en del jobb nu medan jag är ledig, sedan är jag även tillgänglig för jobb på helgerna då jag är ledig från skolan. 

Så ja, är det inte skola hela dagarna så är det jobb på helgerna. Men jag ska inte klaga, jag har valt dehär själv och det är ju verkligen det jag vill hålla på med. Då får man kämpa lite extra. Utbildningen skulle egentligen ha slutat nu i Januari så då hade det ju inte varit några problem, men nu när den blev såpass mycket längre så får jag kämpa lite extra för att få ihop det. Jag är så himla tjurig också och vill klara allting själv, utan att ta hjälp. Jag vet att jag har min mamma som ställer upp och hjälper mig, men i första taget vill jag försöka själv. Men är så tacksam att hon alltid finns där och stöttar mig!

Blekte tänderna i Stockholm!

När jag var i Stockholm och tävlade passade jag på att bleka tänderna!
Jag kan inte säga att jag är speciellt nöjd. Syndes i princip inte någonting att tänderna blivit vitare. Så jag gick tillbaka och dom blev skitsura.. Proffsigt? 

Efter ett tags tjaffsande från deras sida (och jag stod fast vid min åsikt att jag inte var nöjd alls) så fick jag iallafall göra om min tandblekning och då blev dom lite vitare. Men på köpet fick jag att dom var riktigt o-noga.. Dom spillde blekning på mitt tandkött och på min läpp vilket resulterade i att mitt tandkött blev kritvitt och när jag sa detta till dom sa dom bara "Det är ingen fara, det är borta om 10-15 min..". 

När det hade lagt sig (Vilket det inte gjorde på 10-15 min) var jag alldeles knallröd på de delar av tandköttet där dom spillt blekningsgelen och hela munnen värkte. Kan tala om för er att borsta tänderna eller äta inte var det roligaste just då och sådär röd och irriterad i tandköttet var jag i mer än en vecka efteråt. 
(Bilden längst upp till höger är före och den under är efter.)
Efter någon dag började även skinnet på insidan av underläppen att låstna, ni kan se på bilden längst ner till höger att jag är röd på en del av läppen. Och det jag blir mest irriterad på är att jag sa till dom när dom höll på att lägga dit gelen att dom sölade på min läpp. Hon som gjorde det sa att det inte gjorde nåt och lät det ligga kvar under hela blekningsprocessen! 

Jag kan lova er att ni hade blivit mörkrädd ifall ni såg bilder i från min mun efteråt. Jag knäppte på tandköttet efteråt då det var alldeles kritvitt och jag har bilder då jag är alldeles röd på de ställen där dom spillt.. 

Dehär var ett Norskt/Danskt (Ingen aning, kan inte skilja på språket) företag som heter Pure White Professional Whitening. Och hon som tjafsat med mig innan sa efteråt att nu måste jag prata gott om dom och säga åt alla att bleka tänderna där. 

Jag säger bara till er alla, blek INTE tänderna där. Dedär företaget är det mest oproffesionella företaget jag någonsin stött på. Ska ni någonsin bleka tänderna så gå till en tandläkare som vet hur man behandlar en kund och kan sin sak! Det kommer jag att göra..Fönat vågor & klippt skägg!

I veckan har vi fått lära oss att föna vågor på herrdockan. Det var inte det lättaste men när man väl "knäckt koden" så gick det en aning lättare. Men det är absolut någonting som jag måste träna mer på. Men det var ganska roligt då man förstått hur man ska göra! 

Vi fick även klippa skägg och det jag har klippt på bilderna är först "helform" och sedan fick vi klippa "ökande längder". 

Mitt hjärta!

Simon ville bli klippt när jag var hem för två veckor sedan om jag inte minns helt fel, så jag hade tagit med mig bältet hem och såhär blev resultatet. Körde med maskinen runt om och ovanpå använde jag mig av samma sätt som man klipper "klassisk herr".

Mitt fina hjärta!

Min kund igår!

Godmorgon!
Igår kom Jenny till salongen och ville både färga och klippa håret. Jag tänkte aldrig på att ta en förebild men när hon kom hade hon en liknande frisyr men väldigt lång, sidorna var nog ca 2 cm och ovanpå var de en bit längre också! 

Så jag började med att klippa sax över kam hela vägen upp till avdelningen i väntan på rakapparaten och sedan tog jag då rakapparaten för att få ned det sådär kort. Sedan klippte jag av håret ovanpå ca 2 cm också. Samt effilerade!

Därefter la jag i en 3N på sidorna och ovanpå la jag i 5B, 4G och 4R. Är väldigt nöjd men kommer ju såklart att se bättre ut då färgen i hårbotten har släppt samt runt ansatsen! :)

Onsdag!

Hejsan!
Onsdag och sovmorgon igen, härligt. Har fixat mig klart nu och tänkte försöka lägga in lite bilder på datorn och sedan här, sedan Stockholm och tävlingen och så. Har inte speciellt många men de få jag har kan jag visa er. 

Hahaha, jag var bara tvungen då jag såg Bobby! (Helvete vad snygg han var i verkligheten, bland den snyggaste killen jag sett, helt klart!) Fick även beröm av han "Vad duktiga ni var på tävlingen och uppe på scen!" Jamen man tackar! ;) Och sen stod jag med småtjejerna som samlats runt Foki bara för att kunna mms:a en bild till Matilda, haha! Nämen det va kul! :D

Vi kom ju somsagt ända till finalen men tyvärr räckte det inte till en vinst, men jag tycker är att vi är grymma ändå som tog oss så långt som till Stockholm och final. Tråkigt nog fick man inte veta på exakt vilken plats man kom på, det var lite tråkigt. Hade varit roligt att veta! 

Här hade vi sminkat, stylat och gjort håret klart på Elin som var så snäll och ställde upp som modell. På bilderna står alla modellerna och blir bedömda av juryn som gick runt där inne på golvet. Tävling var alltså offentligt så alla inne på mässan kunde se oss från början till slut. 

Var ett par tuffa men roliga dagar där, vi fick se visningar, se när proffsen tävlade, gå runt på mässan osv. Var även en hel del kändisar där, var lite småkul att var man än kollade i princip så såg man nån man kände igen. Såg bland annat Kenza, hennes pojkvän och alla hennes vänner, Foki, Bobby, Anna Book, Angelica Blick, japanen/kinesen från Project Runaway Sverige(Han var en av domarna i vår tävling), och sedan var även Isabel Adrian där från Svenska Hollywoodfruar. 
PUSS

RSS 2.0