mitt hår:

Såhär ser mitt hår ut efter att jag färgade det igår i Övik. Jag kan väl inte säga att jag är supernöjd direkt, slingorna börjar typ 3 cm ned vilket gör att det ser ut som att jag har världens utväxt. Jag vet att de inte ska börja längst in i hårbotten, men 3 cm ut är lite väl tycker jag! 

Sedan på vänster sida är de nästan tomt på slingor, så jag har fått gjort om min bena och lagt över hår ifrån den högra sidan så att jag har slingor även på den vänstra. Sedan nåt som jag inte sett själv men andra är att det även är tomt på slingor mitt bak, lite tråkigt. Tycker även att det är för orange-aktigt för min smak, men det är nog en smaksak! På bilderna ser man inte riktigt hur orange't det är, men i verkligheten syns det. Men mamma var in till en frisörsalong idag och köpte Loreal's silverschampoo så det får jag ju bort! 

Frissan var dock fullbokad men sa att jag skulle komma dit tillsammans med mamma så skulle hon visa hur vi skulle få bort fläcken utan slingor där bak, även hur vi skulle göra så att slingorna börjar längre upp! Riktigt snällt tycker jag :) 

Men är ändå glad att jag var dit och slingade håret, är inge negativ alls till dedär stället faktiskt, snarare tvärtom! Jag skulle gärna kunna gå den utbildningen efter gymnasiet! Det var skitkul att få komma dit och se allting de gör, Ann som skapade själva skolan var även döhäftig!Postat av: sofia

jag tycker det vart jätte fint!

jag har oxå det där silverschampot

och det är jätte bra:)

2011-05-28 @ 09:55:19

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!