fullt upp

Hej!
Har verkligen inte haft tid att blogga idag.. Har haft fullt upp HELA dagen, jag lovar. Började med att jag försov mig så att jag kom försent till första lektionen sedan därefter har jag varit i skolan hela dagen, så var inte hemm förrän strax innan klockan var fyra. 

Väl hemma käkade jag och bytte om till träningskläder och vid 5tiden gick jag ner och gymmade, körde axlar, bröst + triceps. Efter ett riktigt bra pass nere i gymmet så kom jag hem igen och satte mig med matteboken och pluggade inför provet jag har imorgon. 

Därefter började jag sy på min klänning som jag fått tagit hem ifrån skolan, den ska vara klar tills på Lördag så det är lite stressigt nu. Nålat ihop över och underdel med varandra iallafall, så det ska sys ihop, sedan ska dragkedja på och därefter ska den sys allra längst ner, sedan är den klar. 

Har precis kommit ut ur duschen nu iallafall och tänkte snart gå och lägga mig, kommer en dag imorgon också! Direkt på morgonen ska vi till biografen och träna på att gå inför Lördagen osv. Mm, lite nervös börjar man allt bli.. 
PUSSNamn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!