I min garderob i höst!


Längtar faktiskt liiiiite till hösten då jag börjar tänka på alla fina kläder man kan ha på sig, längtade verkligen inte för ett tag sedan.. Men har suttit och kikat runt lite nu och börjar ändra mig? Fast mest av allt så vill jag ju ha sommar, men det går ju inte att ändra på årstiderna! 

I höst är det iallafall koftor i alla dess slag som kommer att gälla för mig, mysiga stickade koftor vill jag ha. Är inne i en period då jag gillar brunt jättemycket, så jag kan tippa på att det blir en hel del bruna plagg i höst. Även militärgrönt har jag börjat gilla, tycker de är jättefint.

Ska även ta tag i jeansletandet, det är på sin tid kan man säga. Har inte köpt ett par jeans på flera år kan jag säga er! Så nu i höst är det mitt uppdrag, hitta ett par snygga jeans, gärna två!

Nu när jag ändå har fixat en bild här med koftor så kan jag meddela er om att koftorna på bilden är påväg hem till mig, den bruna och den puderrosa på bilden, fast den puderrosa har jag beställt i brunt även den. Och den gröna hade inte kommit in när jag beställde, såg den idag! Men är rätt sugen på den faktiskt..



Postat av: Anonym

vad tog du för stl på den bruna koftan i mitten? :)

2011-08-17 @ 16:37:59
Postat av: emmali svarar;

Anonym: Jag tog S, men fick höra idag att den är jättestor i storleken, så kommer att få skicka tillbaka den!

2011-08-17 @ 22:33:39
URL: http://emmaliii.blogg.se/
Postat av: emmali svarar;

Anonym: Oppsi, Det var den andra koftan som hon menade var lång i armarna och så! Provade båda två idag på Gina Tricot och dom va fina i verkligheten med :)



Men den du menar tog jag S i, och den satt bra på mig :)

2011-08-18 @ 23:46:21
URL: http://emmaliii.blogg.se/

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!