♥ Dag 8 – Ett ögonblick.


Ett ögonblick av kärlek

Mitt rum!Igår så målade mamma den sista väggen, alltså där jag numera har fondtapeten. Vi var tvungna att måla den väggen med vit färg innan eftersom vi har satt iför en öppning som var där förut. 

Men idag iallafall efter att jag slutat från apu:n så satte jag och mamma igång att tapetsera min vägg. Är riktigt stolt över mig själv (och mamma) som klarade det så bra! Hahah..!

Nu är det bara alla saker som ska upp på väggarna, samt gardiner kvar. 
Fint dä!

♥ Dag 7 – Min bästa vän.Jag kan inte bestämma en bästa vän, utan jag måste välja två. Två väldigt nära vänner som jag skulle kunna göra vad som helst för är mina underbara vänner Emma och Matilda. Jag kan inte komma på några andra människor runt omkring mig som är så fruktansvärt godhjärtade som dom två.

Dom är verkligen guld värda och jag vet inte vad jag skulle göra
ifall jag skulle tappa någon utav dom! 

Söndag!

Halloj!
Har velat blogga hela dagen idag, lite tidigare påbörjade jag även ett inlägg men raderade det eftersom jag inte skrivit en enda rolig eller läsvärd grej, haha!

Jag har iallafall precis käkat mat, var dock inte så gott som jag önskat. Har även fixat mig lite smått och sitter just nu bara och väntar på att S ska komma. 

Tänkte kolla på lite prison break så länge. 
PUSS

♥ Dag 6 – Min dag.

Min dag har jag redan berättat lite om tidigare idag, men okej. Förutom att ha varit och handlat idag, klippt Christer och städat lite på rummet så har jag även tryckt i mig lite chips och dipp som inte alls var så gott som det brukade.. 

Jag undrar om det är för att jag är så förkyld? Har hostat hela dagen också, och det har blivit så kul att jag hostar tills jag spyr var och varannan gång nu.. vet inte om det är vanligt eller farligt? Det är ju inte direkt mängder men upp kommer de iallafall. 

Annars så har jag inte gjort mycket mer idag faktiskt. Funderar på ifall jag kanske ska lägga mig snart.

♥ Dag 5 – Vad är kärlek.

Vad som är kärlek för oss människor tror jag är väldigt individuellt. Alla har vi nog olika syn på vad kärlek är. För mig är kärlek inte bara det som finns mellan den man är tillsammans med utan också kärlek till både familj&vänner. 

Jag tycker det är svårt att med ord förklara vad som är kärlek för mig, men det finns nog ingenting som är finare än kärleken. Att få känna kärlek och även ge kärlek måste vara det bästa en människa kan få uppleva. Ändrade planer.

Hej!
Har alldeles nyss fått mat i magen, så nu är jag mätt och belåten. Vi åt ris och en köttgryta! Känner mig trött och slut trots att jag inte har gjort så mycket idag. Har varit på stan med familjen och handlat mat osv. Och strax innan maten så klippte jag Christer. 

Och nu för en liten stund sedan städade jag undan lite på rummet, skönt dä. Vet inte om jag kanske ska ta och lägga mig i sängen en stund och vila, så jag blir lite piggare tills ikväll då jag får besök, hihi.

Justja, som det står i rubriken så blev det lite ändrade planer igår. Jag hade tänkt att bara ta det lugnt igår, men så när jag hörde att några av tjejerna skulle ut blev jag sugen jag också. Så blev snabbfixning från mjukisar till så som jag ser ut på bilden här till vänster, haha.

Var en rätt lugn kväll för min del, skönt. Var kul att få komma ut lite iallafall :)
PUSS

♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.

Det här har jag ätit idag!
+ en halv burkfanta. 
JAJAMÄN.

Nu väntar iallafall riktig mat om en stund, makaroner&biff.


Hemma..

Hej!
Kom hem för ett litet tag sedan, har varit en lång dag idag trots att jag stanna hemma en stund på morgonen eftersom jag har sån himlans huvudvärk. Tyvärr så har den inte försvunnit på hela dagen och jag vill bara gå och lägga mig, men såklart har jag plugg som måste göras snart.. Hade iallafall matteprov idag, vilket var största anledningen till att jag ens gick på skolan idag. Och jag kan säga det att jag kommer att få göra omprov, som jag förstod. Det gick rent ut sagt åt helvete! Pratade med Veronica idag också, så hon ska kolla ifall jag kan få byta mattelärare. Vore underbart! Jag har en jättesnäll och trevlig och gullig lärare så det är inte det, bara det att jag verkligen inte förstår henne. Det har gått ungefär halva året nu, och jag har inte förstått sedan vi började. Hur mycket jag än försöker..

Kollade på film sista lektionen iallafall, skönt de. Ännu skönare var det då vi slutade. Känner mig helt slut i både huve&kropp.
PUSS

♥ Dag 3 – Mina föräldrar.

Hmm, hur ska jag börja? Jag har bott tillsammans med min mamma i princip hela livet. Jag var nog inte mer än 2-3år då mina föräldrar skildes efter att ha varit tillsammans och gifta i ett par år. Hela min uppväxt har varit på samma ställe, alltså hos min mamma. Jag har inte haft någon regelbunden kontakt med min pappa utan vi har mest träffats spontant. 

Att leva utan båda föräldrarna borde kanske vara jobbigt? Men jag vet faktiskt inget annat sätt att leva på så för mig har det fallit sig naturligt. 

Jag tycker att jag har fått en jättebra uppväxt trots detta och jag är jättestolt över min mamma som har klarat att ta hand om oss barn så himla bra trots att hon har stått på helt egna ben och gjort allt man borde varit två om, helt själv! ♥

Äntligen!

Hallåååj!
Tänkte bara meddela er att jag ÄNTLIGEN har färgat bort min äckliga utväxt, haha! Så jävla skönt så det är inte sant! har alldeles precis fönat håret osv, så det är klart tills imorgon. 

Just nu sitter jag bara och väntar på sällskap, hihi. Vore bra om jag kanske kollade igenom matten innan dess, har nämligen prov imorgon och jag kan inte direkt säga att jag känner mig säker, hehe.. 

Vi hörs en annan dag!
PUSS

♥ Dag 2 – Min första kärlek.

Ohhf.. Jag vet inte riktigt om jag ska berätta om min första "pojkvän", eller mitt allra första seriösa förhållande? Jag tror jag väljer att berätta om mitt första seriösa förhållande, faktiskt hittills mitt längsta också. 

Så.. min allra första kärlek var Emil, hihi. Vi var tillsammans under högstadiet och det var verkligen kärlek mellan oss. Jag kommer ihåg att det verkligen pirrade i magen, man var nervös och så blyg. Jag och Emil höll ihop i nästan 2 hela år! Vi var så olika, men ändå så himla lika.. Vi var trygg med varandra och kunde berätta allt för varann vilket jag tror är viktigt i ett förhållande. 

Jag hade det jättebra med Emil men tillslut sa något inom oss båda två: Stop! Vi bestämde oss tillsist att gå olika vägar och det var ett jättejobbigt beslut och ingen av oss hade det särskilt lätt under den perioden. Men vi har alltid varit vänner efteråt, och det är faktiskt honom jag ringer än idag då jag vill prata! 

Så det var min första kärlek, en tonårskärlek kan man säga! Ångrar ingenting ifrån den tiden, och jag är jätteglad att vi är kompisar än idag! :)

jävla helvetes värk.

Hej!
Sitter här hemma och känner mig inge pigg alls.. Huvudet värker som bara fan, och min jävla mage också. Hatar detta! Och på det så är jag såklart förkyld också! Har både världens hosta och rinnande näsa..!

Och dessutom glömde jag spa-papprena på skolan...! Så vi fick åka och hämta dom, men känner inte ens för att titta på dom, ingen ork till nånting just nu. Vill inte ens gå på skolan imorgon, men måste.

Gnäll, gnäll, gnäll. Tur man har varit på apoteket och hämtat ut nödvändigheter iallafall. 
TJING!

Mitt liv just nu..Såhär ser mitt liv ut just nu!
Ja, endast för att det finns riktigt stora idioter i detta samhälle.

Nu blir jag tvungen att smörja mig med brun utan sol, som jag inte alls gillar. Just bara för att det finns såna stora idioter som måste förstöra för alla andra, ja, solariumet kommer aldrig att öppnas igen. Så tack för det! Nu kommer väl jag få gå runt och vara fläckig och ful resten av livet.


Matilda på bild! Biffen!

Jaja.. påtal om någonting roligare och mer värt så var jag och matilda och gymade efter skolan iallafall. Jag måste vara Sveriges mest otränade människa för tillfället. Helt sjukt vad jag har tappat muskler sedan träningsvärkstan-tiden. 

Jag går mest bara runt och gnäller just nu, stackars mattis som måste höra på det, hon som gör varenda liten övning utan att så mycket som tjuta en endaste liten gång! 
Hahahah!
Dag 1

♥ Dag 1 – Presentera mig själv.

Första grejen i 30 dagar av personliga sanningar är att presentera sig själv, så här är min presentation. Mitt namn är Emma-Li, väldigt ovanligt tycker nog de flesta. Det är sant, det är faktiskt så ovanligt att det bara finns 2 Emma-Li i vårat avlånga Sverige. 

Jag fyllde nyligen 17år och är då alltså född 1993. Jag går andra året på Hantverksprogrammet inriktning Stil&hälsa där jag trivs som fisken i vattnet, som man brukar säga. När jag inte är på skolan brukar jag för det mesta vara hemma och ta itu med tråkiga läxor, träffa vänner, vara med världens finaste och paaarta! 

För att beskriva mig som person skulle jag nog säga, Glad? Jag är nog för det mesta väldigt glad och har lätt för skratt. Jag är nog även ganska bestämd av mig, både på gott och ont. Jag hoppas och tror att jag är en person som det känns lätt att vara med! :)

30 dagar av personliga sanningar!

♥ Dag 1 – Presentera mig själv. 
♥ Dag 2 – Min första kärlek.
♥ Dag 3 – Mina föräldrar.
♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.
♥ Dag 5 – Vad är kärlek.
♥ Dag 6 – Min dag.
♥ Dag 7 – Min bästa vän.
♥ Dag 8 – Ett ögonblick.
♥ Dag 9 – Min tro.
♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
♥ Dag 11 – Mina syskon.
♥ Dag 12 – I min handväska.
♥ Dag 13 – Den här veckan.
♥ Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
♥ Dag 15 – Mina drömmar.
♥ Dag 16 – Min första kyss.
♥ Dag 17 – Mitt favoritminne.
♥ Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
♥ Dag 19 – Detta ångrar jag.
♥ Dag 20 – Den här månaden.
♥ Dag 21 – Ett annat ögonblick.
♥ Dag 22 – Det här upprör mig.
♥ Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta.
♥ Dag 25 – En första. 
♥ Dag 26 – Mina rädslor.
♥ Dag 27 – Min favoritplats. 
♥ Dag 28 – Det här saknar jag.
♥ Dag 29 – Mina ambitioner.
♥ Dag 30 – Ett sista ögonblick.
Vi får se ifall jag kommer att skriva allihopa, eller ifall ja lessnat efter några dagar? haha.

:D

Hallå!
Sitter i mitt rum just nu (mitt nya, hihi) och kollar runt på lite olika sidor och kollar efter julklappar och så. Har hittat den viktigaste tror ja, haha. Bara alla andra kvar nu då..! Så svårt att köpa julklappar ju. Vet inte riktigt ens till vilka jag ska köpa? 

Vaknade riktigt tidigt imorse iallafall, redan vid niotiden faktiskt. Inte vanligt för att vara mig! Men har inte heller några persien/rullgardiner så det blir riktigt ljust på morgonen. Har föresten inte gjort många knop sedan jag vaknade, kollat på lite prison break, fixat mig ytterst lite och sedan inge mer? haha...
Bjuder på gårdagens klädsel, haha. I brist på annat.
(och ja.. jag ska färga mitt hemska hår!!)

right now

Såhär hade jag det först, snyggt va? ;) Kläderna i ikeakassar, huua.

Såhär såg det ut idag..

Såhär ser det ut nu!

Sådär! Bara fondtapeten kvar nu, och den fick vi idag så den åker nog upp närsomhelst! :) hihi.


sundsvall

Hej!
Hinner med ett litet inlägg innan jag ska iväg till Sundsvall. Kom hem för ett litet tag sedan ifrån skolan, var en kort dag idag nämligen. Sista lektionen slutade med matte, vilket också gjorde min dag till ett h-vete. Jag har aldrig någonsin i hela mitt liv haft svårt för matte, men hela matte b-boken det vi har gjort har jag verkligen fått kämpa med, och varför blir det aldrig bättre? Usch, hatar matte nu.. 

Aja, ska iallafall snart iväg. Se ya later!
PUSS

färgar.

Hej!
Kom precis ner, har varit uppe och duschat, skönt kan jag lova. Just nu sitter jag och väntar tills jag kan tvätta bort färgen från ögonbrynen, färgar dem nämligen just nu, hihi. 

Har även en hårfärg här hemma som stått alldeles för länge och väntat, ska ta tag i det nu i veckan också. Är på sin tid att håret får en omgång också. 

Imorgon kommer det nog inte bli många inlägg, ska på skolan, sedan träna och därefter åka till Sundsvall. Så blir nog rätt tomt!
GODNATT!

'

varför,varför,varför,varför,varför,varför,varför,varför,varför,varför,varför,varför,varför,
varför,varför,varför,varför,varför,varför,varför,varför,varför,varför,varför,varför,varför,
varför,varför,varför,varför,varför,varför,varför,varför,varför,varför,varför,varför,varför,
varför,varför,varför,varför,varför,varför,varför,varför,varför,varför,varför,varför,varför,
varför,varför,varför,varför,varför,varför,varför,varför,varför,varför,varför,varför,varför,
varför,varför,varför,varför,varför,varför,varför,varför,varför,varför,varför,varför,varför,
varför,varför,varför,varför,varför,varför,varför,varför,varför,varför,varför,varför,varför,
varför,varför,varför,varför,varför,varför,varför,varför,varför,varför,varför,varför,varför,
varför,varför,varför,varför,varför,varför,varför,varför,varför,varför,varför,varför,varför,
varför,varför,varför,varför,varför,varför,varför,varför,varför,varför,varför,varför,varför,
varför,varför,varför,varför,varför,varför,varför,varför,varför,varför,varför,varför,varför,
varför,varför,varför,varför,varför,varförvarför,varför,varför,varför,varför,varför,varför?

stress..

Hallåj!
Så var det Måndag igen och ny vecka, ja, där ser man. Har känt mig stressad hela dagen av någon knepig anledning? Hade som tur vara bara två lektioner idag och slutade redan innan 1. Sista lektionen gick riktigt trögt och jag kom nästan ingen vart.. Hatar när det är så!

Gick hem efter skolan iallafall och här sitter jag nu, i mitt nya rum som inte är klart. Tror det är lite därför jag är stressad. Ser alla ikea-påsar med kläder på golvet, ingenting i ordning. Jag måste ha ordning på allting, var sak ska ligga på sin plats, städat, ordning och reda hela enkelt. Skriver in allting i almenackan för att jag ska ha koll osv. När jag har koll på allting, då, då mår jag bra. 

Tänkte iallafall att jag ska hinna med Svenska-arbetet en sväng nu idag, och även kolla igenom matten. Det är väl dagens planer. Imorgon åker vi till Sundsvall och jag får äntligen ordning på mitt liv efter det, haha..! 
PUSS

-

Fick en stor klump i magen, varför? 
Hatar att veta att det är försent..

Söndag!

Tjohej!
Sitter här i köket just nu och har precis ätit två mackor till frukost, jo lite sent kanske.. Haha! Men har inte haft tid förrän nu så. Har nämligen målat väggarna engång till nu på morgonen. Hoppas att Erik sätter upp listerna senare då färgen har torkat. 

Isåfall kan jag flytta in sängen dit och sova där, vilket vore liiiite skönare än att sova i soffan faktiskt, haha. Som tur är så behöver jag isåfall bara sova i soffan 2 nätter till eftersom det är på Tisdag vi ska till Sundsvall.

Jaja. Passar Fredrik just nu eftersom mamma jobbar och Erik har åkt iväg och ska byta däck på ena bilen. Men Fredrik är ute på gården och leker med två kompisar, dom verkar ha kul iallafall, hehe.
PUSS

JUST NU;

Såhär såg det ut innan jag började måla. Hade hunnit ta bort alla lister då, förutom taklisterna som erik tog bort. Haha, har ni sätt några fulare tapeter i hela erat liv eller? Sånahär tapeter har det varit i hela huset, haha. Ni ska se köket bara.. Är ännu värre där!
(Man ser lite hur det ser ut genom dörren på bilden här nedan, haha.)


Såhär ser det ut just nu! Ska målas ett varv till på dom där tre väggarna. Och på väggen där det inte är målat ska jag ha fondväggen, även på den väggen som min säng kommer att stå emot. Jag tror att det kommer att bli stenbra när det är klart! : )

 


Lördag & målat.

Hallådär!
Sitter i mitt nya hem nu, haha. Känns lite konstigt att inte mamma eller erik har skjutsat hem mig till lägenheten vid dethär laget. Är så van vid det ju! Sitter i köket eftersom jag inte kan flytta in i mitt rum än. 

Vi flyttade iallafall ut allting ur lägenheten nu, bara några få rum som ska städas nu. Jag kan föresten lova att jag aldrig sett ett så fullproppat hus som dethär är just nu, grejer exakt överallt. Tål inte att ha det så, blir stressad hela jag.. Glad att det kommer att bli mer ordning då mitt rum är klart och jag kan ställa in mina saker! 

Jag har föresten redan börjat med rummet. Väggen gjorde Erik klar igår skulle jag tro, så idag (eller tjae, ikväll..) har jag tagit ner alla lister som var i rummet (Okej, jag fick hjälp med taklisterna ^^) och målat de tre väggarna som ska målas ett varv. Ska måla engångtill inatt, eller imorgon när jag vaknat. Därefter ska listerna sättas upp, och sedan kan jag ta in sängen dit faktiskt. 

Tapeten kommer på Onsdag-Torsdag, så den sätts upp nångång då. Och på Tisdag ska vi till Sundsvall och köpa en sängram och en ny garderob till mitt rum, längtar. Får panik då alla mina kläder ligger i ikeapåsar!!!

Tänkte föresten att ni kan få se hur det ser ut just nu i mitt rum, och hur det såg ut innan. 
(Bjuder på finbilden jag knäppte igår när jag var på skolan också.. haha!)
PUSS


new things

Hallå!
Sitter hemma hos mamma&erik just nu, vi har precis ätit våfflor och pannkakor. Gott dä! Knäppt bara att man blir proppmätt efter ynka 2 stycken, haha. Jävlarimig föresten vad det kommer att vara mycket snö imorgon, snöar ju hela tiden..!

Innan vi kom hem hit så var jag faktiskt på skolan trots att jag var ledig idag. Gjorde lite lådor och sådant till skyltfönstret som vi ska fixa. Därefter kom mamma och hämtade mig och vi åkte till Colorama och köpte min fondvägg (som jag visat förut), samt blandade färg till de tre andra väggarna.

Både jag och mamma fick dock en liten chock, haha. Jag hade räknat med att tapeten skulle kosta, men som max kanske 400kr/rulle (Vilket jag tycker låter svindyrt?!!). När tjejen i kassan äntligen hittar priset så får vi höra siffrorna 6 9 9 :-. Hur kan en tapet vara så dyr??! Sjukt.

Blev iallafall jättenöjd med färgen och tapeterna, så det var ju värt det ändå. Nu i helgen ska vi spackla och slipa klart runt väggen som vi satt igen. Och därefter börja måla väggarna eftersom tapeterna inte kommer förrän Onsdag-Torsdag. Så rummet lär ju vara klart till nästa helg, skönt.

Ska även flytta ut från lägenheten imorgon, här går det undan! Så ska packa ihop alla kläder imorgon, och tömma mitt rum. Sedan blir det Hejdå Hällgumsgatan och Hej Björkgränd!<

Jaja, vi hörs senare.
PUSS


Torsdag!

Hej!
Sitter hemma vid datorn just nu och har kollat på tre avsnitt av Prison Break. Blev tillsagd att se på det, och fick även hela säsong 1 fixat så nu är jag igång, och det var exakt lika bra som jag fått berättat för mig. Hursomhelst, inte det jag skulle prata om.

Haft en hyfsat kort dag idag, fast även jobbig på något vis. Kanske var trött? Hade iallafall Annas lektion, matte, bad och efter det gick jag tillbaka till skolan och jobbade på min och Angelika's uppgift till skyltfönstret.


Någon som försökte ta kort på mig igårkväll? I'm always there with the hand! ;)

Justja.. Igår? Skrev inte något på kvällen och det berodde på att jag var upptagen på annat håll. Hade besök, och inte kan man väl sitta vid datorn då väl? ;) Blev en tidig kväll iallafall, skönt de!

Nä, nu ska jag ta och fortsätta med fjärde avsnittet av Prison Break!
PUSSOnsdag!

Hellu!
Idag är det Onsdag och vi har haft världens längsta dag typ, slutade inte förrän halv 4 nämligen... Sista timmarna på dagen är alltid lika jobbiga. Men hade rätt roligt idag faktiskt, vi alla var nog lite trötta eftersom alla bara fnittrade och var allmänt dryga, haha. 

Någon råkade stå för fotokrig också med min telefon;
Sitter hemma just nu iallafall och har packat ännu mera, det finns nästan ingenting kvar här nu. Bara min säng, skrivbord, lampor i mitt rum, tvn i tvrummet och mina kläder. Det går undan! Ska flytta om bara någon dag nu, herreje. 

Men har inte tid att skriva nå mer nu, måste fixa mig lite!
HÖHÖ
PUSS

*

Hej!
Sitter hemma hos Mamma&Erik just nu, eller tjae.. hemma hos mig också ju..! Vi (mest dom, hah) har hållt på att packa upp en massa lådor som vi tagit med ifrån lägenheten sedan vi kom hit.

Snart ska det iallafall sättas igång med min vägg till mitt rum, skönt att den blir gjord nu! Och ännu skönare att det faktiskt inte är så mycket att göra i mitt rum. Bara bygga en vägg (hahah, kanske inte lät som bara men..), tapetsera och kanske måla taket en runda.

Vet inte om jag har tid att uppdatera nå mer idag, vi hörs när vi hörs.
PUSS


Gårdagen..

Hallåj!
Hann inte riktigt med att blogga igår tyvärr. Efter skolan gick jag iallafall hem och hjälpte till att packa osv, packade ner de mesta ifrån mitt rum också. Så nu är det inte så mycket kvar alls, mamma och erik håller på att städa ur hennes rum ordentligt just nu, doftar riktigt gott faktiskt!

Skämta bara kom jag på.. jag var faktiskt och gymade med matilda efter skolan, det glömde jag att klämma in också.. :)


Sedan vid sjutiden åkte jag till Nyland för att kolla på hockey med mina flickor, det var Lugnvik - Nyland som spelade igår. Nyland vann med 8 - 0, ojoj. Var iallafall inte hemma förrän klockan var efter 11 eftersom det strulade med skjuts i sista minuten. Så när jag kom hem var de raka vägen ner i sängs. hihi!

flytt&tårta

Blev inte så sysslolös trots allt idag. Mamma och Erik kom nämligen hit och berättade att vi skulle vara ute ur lägenheten redan 16 November, ohoj. Så de har varit här och tömt förrådet i källaren och hämtat köksmöbler osv. Självklart hjälpte jag till, snäll som jag är.
Efter det åkte vi till morfar&berit och åt tårta. Haha, dom hade visst snurrat till det lite och trodde att det var farsdag idag, så de bad oss komma dit och hjälpa till med tårtan dom hade köpt till det, och det gjorde vi såklart. Var där en bra stund, men kände mig riktigt trött där ett tag. Inte bra att vara uppe såhär länge!

Nu ska jag iallafall hoppa in i duschen och efter det ska jag faktiskt gå och lägga mig och sova, det är en sak som är säker.
PUSS

-

Jag har så sjukt lite o göra just nu, min hjärna blir fasen snart överhettad. Och jag är stentrött och hungrig. Dagen verkar ju inte kunna bli bättre, nä-ä. Stäng av hjärnverksamheten ett tag förfan. 

Bläääh...
Och så himla mycket roligare att skolan börjar imorgon, längtar verkligen inte. Går fan in i en depression snart, santdä.Var tvungen..

Hallådär!
Idag är det Söndag och jag är så sjukt trött. Jag har inte sovit på hela natten, gick och la mig i sängen 07:00 imorse, men blev störd av sms osv. Så, här är man pigg! 

Iallafall så klickade jag mig precis in på Nelly och hittade verkligen min favoritklänning, bara måste ha den. Jag hoppas att storleken passar. Så nu är den snart påväg hem till mig! Detta gjorde mig iallafall på lite bättre humör, hihi. 

Vet inte vad som händer idag, förmodligen ingenting speciellt alls. Går och har ont i magen och vill få saker lösta iallafall, så jag hoppas att det kanske kan bli så. 
PUSS

things we lost in the fire..

Jag kollade på dendär filmen, things we lost in the fire. Den var jäkligt rörande och jag kände många gånger ett tryck mot magen, en orolig känsla ni vet. En känsla av att inte kunna känna att jag hjälper till, att jag gör skillnad.

Jag vill vara den som får dig på bättre banor, den som hjälper dig upp. Men hur ska jag göra? Hur ska jag säga, hur ska jag veta..

Lördag!

Hejsan!
Jag vet att bloggen är rätt tråkig just nu, men jag har inte riktigt haft någon lust att uppdatera och då jag väl ska göra det vet jag inte riktigt vad jag ska skriva?

Vaknade iallafall riktigt sent idag, typ vid två(!!!)tiden slog jag upp ögonen, klev upp ur sängen och tog mig en dusch. Fixade mig lite snabbt iallafall och tog sedan en prommis hem till mamma&erik där jag är just nu.

Har inga planer alls för ikväll, lugnt blir det iallafall. Vampire Diaries senaste avsnitt borde ha kommit ut, så ska kolla om jag hittar det så blir det nog att se på det ikväll.

(Föresten, någon som har iphone? Isåfall, hur flyttar man så att apparna kommer till samma sida, har typ 2 sidor med bara 4 appar på varje, vill ha dom på samma..! haha, säkert assimpelt att fixa!) 
PUSS

fredag & barnvakt

Hejdär!
Sitter hemma hos Erik&mamma just nu och är barnvakt till Fredrik, min sötaste lillebror. Mamma är nämligen på bastukväll hemma hos en f.d arbetskompis och Erik jobbar.

Har suttit och hållt på med mobilen hela dagen också, haha. Men lite småtråkigt då det kan ta upp till 3 timmar innan själva kortet fungerar. Så än har jag inte kunnat skriva sms eller så, men det lär ju snart fungera tycker jag.

Ska hem inatt iallafall, gillar inte att sova här då jag inte har något rum än, haha.
PUSS

*

Såhär såg klackarna ut, som jag beställde i Söndags!
Jävligt höga om jag får säga det själv, men det är snyggt. Dessutom får man jättesnygga ben när man har dom på sig, deni ;)

Ni får se tröjorna någon annandag då jag har dom på mig,
inge kul att knäppa bilder på dem när dom hänger på en galge. nelly-paket

Hejdär!
Kom hem för en liten stund sedan, var iväg till mammas jobb och skulle hämta mitt nelly-paket. Allting passade bra, även skorna. Men satan vad höga dom är, detta var jag inte berädd på! Hahah.. Men dom var skitsnygg! Måste bara lära mig att gå i dom först innan dom får följa med ut bara! ;)

iPhone-paketen gick dessvärre inte att ta ut eftersom vi måste få ett brev med posten tydligen. Det var något nytt iallafall, att man ska få det hem i brevlådan sen måste dom skriva på det då man hämtar ut paketet. Så jag hoppas det kommer imorgon då, nu när telefonerna äntligen har kommit fram ju, haha. 

Var även ner på stan med min lillebror och åt på ullas eftersom mamma jobbar. Gott vare! Men nu måste jag städa på rummet, är så stööökigt. Kommer väl bilder sedan på kläderna&skorna.
PUSS

SAW 3D

Hej!
Hmm.. när uppdaterade jag sist? Kommer inte ihåg riktigt faktiskt, men var någon dag sedan. Och sedan dess har jag faktiskt varit på bio i Sundsvall. Igår åkte nämligen jag, mattis, tomas, ewe & jacke dit och kollade på SAW 3D. Lite småläskig var den allt, men bra ändå. Tills efteråt då man ångrar att man ens har kollat! ;) hahah..

Fick nyss ett samtal av mamma iallafall att min och Anton's telefon har kommit,
så hon ska åka och hämta dom nu. Äntligen! 

Men nu har jag inte tid att skriva nå mer, vi hörs!
PUSS

..

Sjukt jobbig känsla, vafan är det med mig? Varför kan jag bara inte sluta känna det där, det hjälper ju inte mig på nått vis ändå. Spelar ingen roll, det är alldeles försent. Det är lätt att vara efterklok har jag hört, det stämmer så bra.

Lätt att tänka i efterhand, men det är inte alltid det lättaste att göra saker ogjorda i efterhand. Ibland får man helt enkelt stå sitt kast, det vet jag.
Det gör jag.

får nå fel..

JAG MÅSTE SOLA, OCH DET ÄR INTE OM EN VECKA UTAN IMORGON. SPELAR INGEN ROLL VAD DET KOSTAR, MÅSTE SOLA, SOLA, SOLA, SOLA, SOLA. KAN INTE KOLLA MIG SJÄLV I SPEGELN DÅ JAG ÄR BLEK SOM ETT AS.

Sollefteå, the small city.

Hejdär!
Kom precis hem ifrån Sollefteå. Jag och resten av familjen åkte dit tidigare idag nämligen, Anton fick övningsköra både dit och hem. Hittade inga kläder alls tråkigt nog, eller jag såg en jättefin sjal men jag blev för snål. 

Med mig hem fick jag iallafall ett rosa nagellack och ett frans&ögonbrynsfärgs-kit ifrån Depend. Också fick jag en drömfångare av mamma, som jag ska ha i mitt nya rum. 

Ikväll blir det iallafall bara mys hemma eftersom fredrik ville sova över här hos mig, gullpojke. 
PUSS

PENSIONÄRSJÄVLAR

Haha, alltså kollat på typ det roligaste på riktigt länge ikväll, nämligen pensionärsjävlar. Jag ljuger inte då jag säger att jag skrattade mig igenom hela programmet.
Stenbra var det!

För att se programmet du också, klicka på länken nedan:
PENSIONÄRSJÄVLAR!

chippa&dippa

Jag säger bara cippa&dippa ja, det säg ja!
Och att jag vill ha sällskap, japp.

Måndag!

Godmorgon!
Idag är det Måndag och första dagen på ett riktigt efterlängtat lov. Ska slita veckan med min hälsa, är det så man brukar säga? hahah.. 

Ska snart hoppa in i duschen och raka benen och allt dedär, sånt som jag gör varje dag för att känna mig extra fräsch. Sen vet jag faktiskt inte vad jag ska göra idag..? Känner mig riktigt blek vilket får mig att må sämst, och som jag förstått är inte solariumena igång ännu.. Måste sola.. Kanske 3 veckor sedan sist?

Kanske går ner på stan och kikar en sväng iallafall, har ju faktiskt inget bättre för mig. Men först en dusch och fix!
PUSS

RSS 2.0