saturdaynight

Godkväll snyggingar!
Har inte skrivit någonting på två dagar nu, men det beror på att jag inte har haft tid alls för datorn. Igår var det nämligen skola till klockan tre, hade matte, engelska och svenska på schemat (även mentortid på morgonen, men jag försov mig..?). Sedan efter skolan gick jag och tränade, vilket tog sin tid det också.

Sen då jag kom hem hoppade jag in i duschen, vilken gick relativt snabbt eftersom jag skulle hinna med att äta också. Så efter duschen bjöds det på kinamat, smarrigt. Det blev 4-rätters. Kände mig lite stressad eftersom jag hade en buss att passa, så direkt efter maten blev det småspring bort till bussfickan.

Och med bussen hann jag som tur var, var bussen tog mig skulle ni kanske vilja veta? Jo, till Sollefteå där jag möttes upp av världens bästa rasmus. Alltså spenderades gårkvällen tillsammans med honom, hihi. Och eftersom han så gärna ville kolla på hockey (hans lag spelade) så gjorde vi det. Jag var egentligen inte sugen, tanke på kyla får mig att vilja ligga under täcket tills sommaren kommer fram igen.. Men vad gör man inte för att vara snäll? :)

Vaknade upp imorse, eller tjae.. klockan elva kanske? Bredvid min söta rasmus, morgonen kan inte börja bättre! Fikade osv, sedan efter ett tag vare dags att åka hem, och här hemma har jag inte gjort ett  s k i t  alls förutom att jag har sovit 2h, hah! Rasmus väckte mig nämligen var och varannan timme hela natten, stackarn har ont i handen sedan operationen..

Nu är jag iallafall nyduschad och kan inte vänta tills jag får träna imorgon.. Längtar ner till gymmet jag! Föresten, någon som vet bra och effektiva magövningar? I sånafall får ni gärna kommentera och berätta för mig, det uppskattas.
PUSS

Och ne, inte skulle jag tacka nej till en kropp som jessica alba's heller.. Inte hennes utseende hellere, för den delen! Visst är hon snygg?!

( hoho, vilket bamseinlägg detta blev, inte meningen! Men ibland glöder det i fingertopparna! )Postat av: ch

en bra magövning som är effektiv men mkt jobbig är när du har ngn som du håller i vaderna på (du ligger på golvet) och låter personen putta benen åt vänster mitten och höger och ska upp med benen igen du vet vilken övning de är .. men den tar otroligt på magen ja iaf om du gör de över 100 gånger!

2010-01-17 @ 14:44:33

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!