några dagar =)

Tjingeling!
Det var fyra dagar sedan jag skrev nu, det har gått en hel helg och 2 skoldagar sedan sist. Så vad har jag gjort dessa dagar? Jo, jag har varit hos Rasmus hela helgen, åkte hem på Söndagkväll. Hemma hos han blev det bara en hel del mys & filmtittande, me gusta.

Sedan igår & idag har det varit skolan och gymmet som har gällt. Igårkväll gick jag även över till Sofie där Emma, Emma, Sofie och en till var. Dom käkade kladdkaka medan jag åt ingenting, hahhah. Kladdkaka är det äckligaste som finns! Sedan tittade vi på film och småpratade bara. Riktigt mysigt!

Idag började jag 12:10, så jag hade sovmorgon. Men klantig som jag är så kollade jag aldrig på schemat, så upp klev jag från sängen klockan 07.00. Och iväg på skolan vanlig tid, lyckat. hahah! Men gjorde iallafall lite nytta, som att göra klart ARLuppgiften och sedan läste jag klart hela svenskan också.

Det var väl allt, plus en timmes träning då jag hade slutat. Kom hem och upp kycklingsalladen från igår! Nu alldeles snart är det dags för en dusch. Härligt!
PUSSNamn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!