klassis

Hej!
Sitter nyduschad och nytränad här framför datorn och lyssnar på musik bara. Lite småmysigt! Idag på skolan har vi haft en massa lektioner iallafall, matte, engelska, idrott, lektioner med Lena och så =) Har varit en riktigt bra dag iallafall, trots det usla vädret utanför.

Vi har även suttit och försökt att planera ut någon form av klassfest, alla är vi sugna på att hitta på någonting. Men det är så svårt med platser att vara på, och lokaler. Men jag hoppas att det blir någon klassfest framöver iallafall. Skulle vara jätteroligt att umgås allihopa någonstans utanför skolan =)

Sista lektionen vi hade var iallafall kost, vilket är en liten ny inriktning skulle man kunna säga. Vi har lagt massage på hyllan ett tag för att hålla på med kost. Jag ser verkligen fram emot det! Jag tycker det verkar jätteroligt, hitills iallafall. Så det ska bli kul att se vad som händer nästa gång! hihi.

Var somsagt på gymmet idag också, efter skolan. Blev ett pass på 1h 30 minuter idag. Härligt! Löpbandet idag, som alla andra dagar. Sprang en hel del idag, verkar ha fått upp min kondis lite nu också, jättebra! Sen körde jag varvet =)
PUSS


Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!