gymmat med sandrew, ohlala ;)

HAAAAALLELÅJA! =D
Sitter här nyduschad, eller tjae.. Nu ljög jag! Det var 2h sedan jag duschade, om vi ska hålla oss till verkligheten. Hursomhelst är det riktigt skönt att vara nyduschad, ha nyrakade ben, och känna sig lite brun! *skrattar* 

Idag är det iallafall måndag som alla redan vet, och jag slutade riktigt tidigt från skolan idag. Kvart i tolv sa min engelska-lärare 'tack o hej' och jag gick ner till skåpet och mötte upp sandra som satt där och väntade. Vi gick sedan ner till träningsvärkstan och jag visade sandra hur allting fungerade osv, och duktig var hon. Hon fick nämligen gymkortet redan idag utan instruktioner från dom "riktiga tränarna" eller vad man nu ska säga =) Eller så kan vi ju säga att det var jag som var duktig på att förklara allting för henne, välj själv ;)


Efter gymmet var jag in på intersport och kollade efter idrottsskor, men jag fick fan en chock då jag såg priserna!! Herreje! Ett par fula idrottskor (ja, det finns då inte fina idrottskor..) kostar mellan 600-1500 kr. Lite överdrivet dyrt för någonting så fult!

Haha, sen jag kom hem har jag inte gjort mycket alls faktiskt, inte ens ätit mat eftersom jag är så lat att jag inte orkar tina korv, och ställa mig vid spisen och laga korv & makaroner. Då säger mamma som är i Sollefteå just nu, att jag faktiskt får vara utan mat, hahah.
PUSS
Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!