haha gratisbio?haha, jag blir så full i skratt samtidigt som jag blir lite irriterad.. Gratisbio skickar e-postmeddelanden till mig lite nu och då, (ja, jag är ju medlem där) och för en gångs skull klickade jag mig in på ett av deras e-post till mig och ser att dom har skrivit att dom har ändrat en massa saker osv. Så jag tänkte, äh varför inte och skrev in deras adress i adressfältet.

När jag kommer in på sidan och ska logga in kommer jag inte ihåg mitt lösenord. Så jag klickar på knappen där det står "Nytt lösenord?" där man skall skriva sin e-postadress. Och det gör jag också! Men vet ni vad det står ;o Att min e-postadress inte är tillgänglig (..eller om dom använde ordet existerar)! Haha, blir full i skratt, samtidigt som jag blir irriterad som jag nämnde några rader ovan. Det var ju ganska besynnerligt att dom kan skicka e-postmeddelanden till mig men att min e-post inte existerar?

För att vara säker på att jag hade skrivit rätt testade jag dessutom 3 gånger, jag kan ju inte ha skrivit fel tre gånger. Jag granskade även det efteråt! Blir lite småsur då jag för ett bra tag hade samlat ihop rätt många poäng där, och nu verkar jag inte finnas kvar där? ;s ...men att skicka e-post går bra att göra för dom, men inte för mig att logga in! Ska nog skicka ett mejl till dom snart, minsann!


(haha, vad äre för fel på bloggen nu då... Min statistik från idag/igår. Alltså 30/6 syns inte! utan det går från den 29onde och direkt till den första, haha jag tror jag går och lägger mig..)

kvällsinlägg ..

Hej!
Har inte direkt någonting att skriva om men jag är så bloggsugen, haha det är inte alltid lätt.. Jag har iallafall spenderat hela kvällen till att hitta nya intressanta bloggar. Jag har än så länge hittat en bloggare som nyss har börjat att blogga igen efter ett uppehåll. Hennes blogg verkar iallafall rätt bra! :)

Föresten har jag berättat att jag äntligen har fått upp mitt navelsmycke? Mamma hjälpte mig helt enkelt och vi använde oss av en tång! Den satt så hårt att vi fick lov att använda en tång för att få upp den. (malin du måste ha en stark pappa som skruvat fast smycket så hårt xD) Men tillslut så fick vi upp den och jag blev alldeles pirrig!

Först vågade jag inte ta ur det, massvis med tankar slog mig såsom "tänk om jag aldrig får i ett smycke, tänk om det gör jätteont att byta, nej jag vågar bara inte osv.." Men tillslut efter mycket velande drog jag ur smycket som hade fått suttit där så länge. Jag tvättade rent och sedan kokade vi det nya smycken så att bakterierna skulle försvinna. Att sätta i det nya smycket gjorde varken ont eller krånglade! Så jag hade bara velat en massa i onödan, *skratt*.

En tanke som slog mig var att jag bara har köpt silvriga smycken, herreje vad tråkig jag är. Nästa gång så får det bli en med färg, kanske ljusrosa eller varför inte ljusblå? Båda är fina! På bilden ser ni iallafall det nya smycket, där diamanten är formad till en droppe. Fint nu på sommaren ju :)
PUSS


intagen till hantverk - stil&hälsa


Hej!
Idag följde jag med mamma till bollsta, vi skulle egentligen åka och hälsa på en kompis till fredrik men dom var inte hemma. Så vi åkte till nyland och handlade istället och åkte sedan till mormor och hälsade på. Det är min inte alltför händelesrika dag!

Föresten precis som det står på bilden så är jag intagen till hantverksprogrammet i kramfors. För er som inte vet vad det är så är det en linje som håller på med hår&smink. Och efter dessa tre år är man diplomerad makeup-artist! Efter jag är klar med detta så kommer jag att fortsätta att utbilda mig till frisör. Och vem vet om jag kanske inte öppnar en egen liten salong därefter? :)

F ö r e s t e n   n u   n ä r   j a g   h a r   t i d   o c h   i n t e   g ö r   n å g o n t i n g   a n n a t   s å   t ä n k t e   j a g   f r å g a   e r v a d   n i   v i l l   s e   m e r   a v   i   b l o g g e n,   n å g r a   i d é e r? :) Kommentera isf! (har fått frågor förut ifall jag inte skulle kunna tipsa om smink och sådant)
PUSS

dagens outfit;

..Måste börja med att skriva att ni är riktiga tråkmånsar som inte har kommenterat varken igår, eller idag! Ni som brukar vara så duktiga på att kommentera ju ;p Men jag är snäll och bjuder på en dagens outfit iallfall;

godmorgon

Hej bloggen!
Är alldeles nyvaken jag, emil ligger fortfarande kvar i sängen. Jag kani nte ligga kvar eftersom det är så satans varmt i mitt rum! Så istället klev jag upp och uppdaterer min blogg åt er :p

Idag händer faktiskt ingenting, vädret är varken bra eller dåligt. Det är varmt men solen känns långt borta. Så något solande lär det inte bli idag ifall inte solen tittar fram lite mer. Har ni soligt, eller precis som mig molnigt men samtidigt varmt?

Vet ni vad jag kom att tänka på! Det är ju v.27 nu, alltså börjar jag att jobba nästa vecka, suuuck. v.28,29&30. Jag hoppas att dagarna kommer att gå fort, det är ju egentligen bara 15 dagar. Men jag antar att det är just då sommaren kommer att vara som bäst, då jag måste jobba. Men jag hoppas att det inte blir särskilt långa dagar, anton börjar ju jobba klockan 7, och slutar vid 11-12 så jag hoppas att jag får göra det också.

Annars så har jag ingenting att berätta om, kanske kommer under dagen!
PUSS

vaaarmt


.. jag orkar inte ligga kvar i solen, det blir så jäkla varmt utan att ha någonstans att svalka sig. Visst, vi har brygga och allting, men bottnen är inte mysig med sjögräs och sånt. Så därför vågar jag inte mig ner i vattnet där *skratt*. Och till bäcken vill jag inte heller, trots att det är sand botten och jättemysigt. Varje gång jag kommer därifrån kommer jag hem med cirka 10 myggbett. Och jag har redan myggbett så att der räcker och blir över.

Så istället för att dö i värmen så gick jag och hämtade en isglass,( visst är det gott då det är såhär varmt ute? :p ) Och sedan gick jag in och satte mig här. Så nu kan jag hålla er uppdaterade istället, fast.. Ni är nog ute och solar eller kanske vid någon badstrand? :D

Men ni får väl helt enkelt läsa då ni är hemma igen, eller kanske någon precis som jag inte orkar vara ute i solen nå mer idag, så ni kanske läser nu.
PUSS

hemma igen..

Hej!
Nu är jag hemma igen, bikinin är på och jag ska ut och sola! Jag skriver igen senare, jag måste ju ta till vara på solen för jag såg att det inte kommer att bli lika fint väder resten av veckan..

Här är föresten en bild på dagens outfit, fast nu är bikinin på istället.
PUSS


Måndag

Hej!
Jag vaknade ovanligt tidigt idag, redan klockan halv 10. Så nu har jag hunnit dra på mig en bikini, fikat, satt upp håret, sminkat mig (endast mascara), och bortstat tänderna. Så nu är jag redo för en heldag i solen! Men först ska jag följa med mamma till nyland och bollsta.

Igåkväll tog jag det faktiskt bara lugn och åt äppelpaj med vaniljsås (?) och läste ut boken Skymningsbarn som är skriven av Torey Hayden. Det är även hon som skrev boken jag läste för några dagar sedan, rävungen. hon har även skrivit böckerna skymningsbarn, andras ungar och en hel drös andra böcker också. De böcker jag har läst är baserad på verkliga händelser som hon själv har varit med om under hennes år som lärare och sedan även tiden då hon jobbade på en klinik.

Böckerna är verkligen jättebra, men också hemska. Tänk vad mycket hemskt som händer i olika familjer utan att man ens skulle kunna ana att någonting står fel till. Barn blir misshandlade, sexuellt utnyttjade osv. Det är hemskt hur vissa barn lever, utan att ma vet någonting... Men läs böckerna, verkligen!

försenade bilder..


2 dagar, lördag&söndag!

Hej!
Jag har inte haft tid till att uppdatera under helgen så därför får ni en snabb update nu. Igår (lördag) åkte jag och emil till dämsta och låg där och solade och badade till klockan var ungefär fem, då min syster kom och hämtade oss. Emma och Joss var även där, var så kul att få träffa emma, det var verkligen jättelänge sedan! Såklart var det kul att träffa dig med Joss! Därefter åkte vi in till nyland och köpte chips och gottade i oss tills emils bror ringde och hörde ifall vi ville hyra stugan på dämsta.

Så igårkväll spenderades tiden där tillsammans med några andra, vi spelade tecken. Kommer ni ihåg det spelet? :) Det var så länge sedan jag spelade det, hade nästan glömt hur man spelade. Men det var faktiskt riktigt roligt, och jag och micke vann :p

Imorse iallafall vaknade vi, klev upp åt frukost och sånt. Sedan har vi varit på dämsta hela dagen! Jag kom faktiskt alldeles nyss hem. Emil fick lov att åka över botniabron och hem eftersom han fick vrida på reserven. Men han skulle kanske komma senare. Jag vet inte alls vad jag ska göra ikväll, jag tror jag ska ta det lugn bara :) Vad ska ni göra?

(bilder kommer sedan, det verkar vara något fel. BIlden laddas aldrig upp.)

~ the king of pop ~ r.i.p

Hej!
Har legat ute i solen hela dagen, sedan en stund efter att jag skrev det senaste inlägget faktiskt. Jag kan faktiskt se stor skillnad på mig från exempelvis skolavslutningen och nu, jag har blivit mycket brunare! :D Så det är kul! Något mindre kul är dessvärre att Michael Jackson har dött. Jag antar att det inte kom som någon nyhet för någon av er, eftersom det är någonting som hela världen vet om. Jag antar att en hel del fan av honom är helt förkrossade..

Det känns ganska underligt ändå att någon som han har dött, det kunde jag aldrig tänka mig. Det är nästan som att en del av pop:en dog på samma gång ;o knäppt.. Men, rest in peace! <3

Nog pratat om tråkigheter, eller hur.. Efter klockan fem ska jag in till Nyland och hämta ut mitt paket från Hm som kommer då. Jag har glömt att berätta att jag beställde en till bikini, en svart som var jättebillig. Dom har ju sommarrea där som ni säkert redan vet! :)
PUSS

- sol idag också -

Godmorgon!
Nu ska jag snart gå ut och lägga mig i solen, emil ska tydligen jobba idag så något dämsta blir det inte för mig eftersom jag inte vill ligga där själv. Men studsmattan och bäcken fungerar bra för mig ändå ;p Men nu väntar fika och borsta tänderna-tid xD
PUSS

munsår


HEJ!
Det har tagit mig ca 20 minuter att ladda upp bilden till dehär inlägget, jag antar att min bror sitter nere vid sin dator och laddar hem en massa eller spelar cs, nånting av det. Då blir alltid våra andras internet jättesega, men det skiter såklart min bror i.

Jag ska ändå sova efter dehär inlägget, ska bara ner och tvätta mig och smörja in mig i bodylotion. Så det är ingen idé att gå ner och gnälla på honom. Imorgon väntar nog kanske, >>ja bara kanske<< en dag på dämsta ifall att vädret håller i sig, och emil vill följa med. Han verkade lite ovillig, men jag hoppas att han ändrar sig. Jag är jättesugen på att komma iväg från långsjön, det är så tyst och stillsamt här..

Föresten så har jag fått munsår, det var riktigt länge sedan jag fick det. Eller iallafall ett sånt här stort, det måste ha varit då jag var typ 10 år jag hade det sist. Jag kommer ihåg att jag alltid lyckades att ha munsår då jag hade skolfotografering. Haha, fina bilder från den tiden.. Nej nu ska jag kila ner, måste bara informera er om att jag har lite småont på armarna efter all sol idag, men det lägger sig till imorgon ;)
GODNATT

dåligt med inlägg..

Hej!
Jag vet att jag har varit dålig på sista tiden att uppdatera, men jag prioterar helt enkelt solen före datorn då vi äntligen har fått sommarvärme här i Norrland. Så ni får helt enkelt stå ut med lite sämre uppdatering än tidigare, jag njuter för fullt av att ligga i solen istället för att sitta här och ruttna.

Har föresten legat ute hela dagen, nu när mamma har kommit hem har vårat tävlande satts igång igen *skratt*, typiskt att mamma alltid vinner, men en vacker dag kanske jag är brunare, haha. Men nu ska jag ut och njuta i en timme till av solen. Därefter ska jag in och fixa iordning mig för vi ska till kramfors och kika lite medan min syster är här och hälsar på.
PUSS

sol och bad


E
fter att vi hade varit ute med båten idag klippte vi gräset och låg och solade på studsmattan, eller njae.. Emil klippte gräsmattan och jag solade! Härligt att sommaren äntligen har kommit, eller hur? :) Runt 6 tiden gick vi iallafall in efter att emil hade tagit årets första dopp nere vid bäcken. Han är galen, det var ju skitkallt i vattnet! Jag gick iallafall in och tog mig en dusch istället xD

Nu sitter jag bara vid datorn och inväntar mammas och fredriks hemkomst som borde vara ganska snart. De har varit och hälsat på min morbror (mammas bror då) i tre dagar i stockholm också, så tog dom tåget hem idag. Ska bli skitkul och se vad dom har köpt! :D Emil är föresten ute på sjön och fiskar, jag ville inte följa med eftersom jag blir ihjälbiten av alla mygg, fattar inte hur dom kan gilla mig betydligt mer än alla andra? ;o

Efter ca 10 minuter nere vid bäcken hade jag fått ca15 myggbett, fattar ni 15 styckna! Och ändå stod jag och viftade med handduken runt om mig större delen av tiden, jag måste helt enkelt ha förjävla gott blod xD
PUSS

kvällens outfit;


Jag köpte tubklänningen förra sommaren, jag minns helt ärligt inte om den var ifrån veromoda eller JC eftersom jag har klippt bort lappen för att den kliades ;p Men jag tror att det var på veromoda, emma och jag köpte likadana samtidigt, minns jag iaf.  Någon som har lite bättre koll än mig och vet var den kommer ifrån?

- båttur -

Hej!
Jag är nyss hemkommen efter en båttur med älskling, vi har varit ute och stekt med båten istället för att ligga på bryggan. Eller rättare sagt jag fick steka medan emil fiskade, han fick en gädda och jag fick en. Men det var inte mening att jag skulle få någon ;o Jag är ju asrädd för fisk. Så när jag kände att det var nåt på krogen gav jag fiskespöt till emil.

Behöver jag säga att jag satt och skrek båda gångerna gädderna var i båten? Huuualigen vad läskigt. Och dom sprattlar ju så jäkligt. Idag fick iallafall emil se en av mina stora fobier. Nu vet han hur rädd jag verkligen är ;p Det är kul att fiska, men bara så länge fiskarna stannar i vattnet ^^

Nu ska jag ut och lägga mig på studsmattan ett tag tror jag, det är ju verkligen jättevarmt idag :D
PUSS

(...bilder kommer senare!)

SOOOOOL!

Hej!
Nej vet ni, uppdatering kommer det att bli lite av idag, kolla ut på vädret så kanske ni förstår mig :) Det är strålande sol idag, bikinin kommer att åka på alldeles strax, sen ska jag gå ut och lägga mig på bryggan och steka! Kanske en isglass får hänga med ner också :) (...och självklart babyoljan, vad skulle man göra utan den?)
PUSS

~ stockholms-planer ~

Tråkiga dag..
Jag har så jääkla tråkigt, jag har ingenting att göra. Känner exakt som dig Sandra! Ingen som bor nära, och naturen lockar inte för fem jävla öre.... Det är tråkigt väder, det är varken sol eller molningt utan någonting mittemellan som det inte går att sola till.

Ännu roligare är det väl att vi skulle åka till stockholm v.30, men jag såg att jag jobbar ju sista veckan då.. Så då var det kört det också, någonting som man hade att se fram emot under sommarlovet. Men jag funderar starkt på att endast jobba 2 veckor, även om jag förlorar 1000 kr på det. För jag vill ju så gärna till stockholm! Men jag vet inte om man får göra så, men jag ska prata med dom när jag börjar jobba.

Annars kanske man kan få jobba v.31 istället? Det skulle vara jättesnällt av dom isåfall, ifall det inte går att lösa genom att endast jobba 2 veckor. Ja, det får vi helt enkelt ta reda på senare. Men stockholm måste det ju bli! Tänk er en vecka i något annat än denna håla, shopping, grönan, alla fik, ja huvudstaden, allt!
PUSSBehöver jag säga att jag HATAR fåglar?Precis som rubriken lyder "Behöver jag säga att jag HATAR fåglar?" så kan jag inleda dethär inlägget med att säga att JA, jag hatar fåglar mest av allt! Dom är ful, dom går som en dvärg (alltså vinglar från sida till sida) dom har fula äckliga fjädrar, dom väcker mig på morgonen med deras fula skrik. Och dom drar ut exakt varenda liten sopa ur soppåsen som jag hade ställt på bron.

Hade det inte varit så att dehär var den första gången hade jag inte blivit så irriterad och hatfull mot dom, men det är andra gången sedan igår! Dom drar ut alla sopor och gör dom i 10 000 delar, sen försvinner dom. Vad är vitsen med det? Att jag ska bli äcklad av att ta i allt, och få världens skräck för att bli smittad av något eller är det helt enkelt bara kul?

Jag kan säga att jag har stått och tvättat händerna och ändå upp till armhålorna i säkert 10 minuter, blääääh vad jag hatar äckliga fåglar...

dagens outfit;


mooooorning bitches!

Tjosan!
Vet ni vad, jag fastnade framför youtube igårkväll där jag satt och tittade på My new BFF, och gick inte och lade mig i sängen förrän klockan var halv4 på natten, så därför blev det en riktigt sen update idag, men jag gottgör er under dagen istället!

Det är rätt fint väder ute så jag kanske ska ta moppen hem till emil och se vad han har för sig, alla ni andra jobbar ju nu :/ Har haft ett skittråkigt sommarlov hittills, men jag hoppas att det blir bättre :) Nej vet ni vad, nu måste jag ta och leta fram några kläder att ha på mig (påtal om det så måste jag städa min walk in closet, det ser förjävligt ut) och sedan är det dags för hår&smink.

Jag uppdaterar kanske med en dagens outfit efter det.
PUSS

dagens outfit;

Svart& trist, precis som vädret har varit idag!
Kan förövrigt tipsa er om hm's leggings som är sjukt billiga men ändå jättebra, jag tror jag har minst 6 par leggings därifrån!

funderingar..

Jag undrar jag vad riktiga vänner egentligen är, vad tycker ni att en riktig vän är/ska vara? Själv sitter jag här och funderar, och jag kan bara komma på att jag har en enda riktig vän. En vän som bryr sig på riktigt, som är beredd på att göra vad som helst för att kunna hjälpa till, en vän som man kan skratta tills man gråter med, en vän som man kan berätta hemligheter för och att dom fortfarande stannar hos den personen.

Om jag tänker efter så kan jag nog inte säga någonting till någon annan än henne, om hur jag mår, mina funderingar, saker som har hänt och så vidare. Jag är tacksam att jag har henne som vän, men det är ändå rätt sjukt att man inte kan känna förtroende till de andra..

En riktig vän tycker jag borde fråga ifall man vill hitta på någonting, någon gång kan man ju iallafall fråga. Annars tycker jag inte att det är någon vän.. Inte heller de som man är "vän" med som hittar på saker själva utan att ens säga någonting, det är så jävla låågt. Det tycker jag verkligen inte är riktiga vänner! Då kan man lika väl säga att man inte vill vara dens kompis, eller hur?

Nej man ska ta till vara på sina vänner, så tycker iallafall jag. Man vet aldrig när man kan ha förlorat dom!
PUSS

(Måste lägga till att det är skittråkigt att alltid få fråga sig fram för att få reda på någonting)

22/6 -09


Godmorgon!

Jag är nyvaken ja, vaknade för ca 10 minuter sedan. Men gott har jag sovit inatt iallafall! Eller kanske inte om man tänker efter, för jag har legat intryckt mot väggen inatt, av käre emil. Så jag har fått ont i ryggen, men förutom det så tänker jag inte klaga! :)

Planerna för idag har jag inte kommit på ännu, mer än att jag måste knalla ner och äta någon frukost så magen slutar skrika! Annars blir det nog en riktigt lugn dag för mig, kanske någon sväng på ful-moppen här runtomkring ifall jag inte tänker slå på stort och åka in till nyland och hitta på någonting, sola maybe?

Ja, som ni ser har jag inte direkt några planer inför idag men det kommer, det kommer nog :)
PUSS

rubrik fattas

Tjenixen!
Att det ska vara så jäkla svårt att komma på en rubrik, håller ni inte med mig? Jag tycker det är jättesvårt att komma på en bra rubrik, därav mina tråkiga rubriker till alla mina inlägg. Men det är väl texten som räknas mest iaf? :p

Här sitter jag iallafall klockan halv 11 på kvällen och äter för första gången idag, lyckat. Det fick bli en sketen hamburgare idag igen.. Mamma, ta och pallra dig hem nu, jag klarar inte av att vara hemma själv! Jag orkar helt enkelt inte stå framför spisen och laga mat, om vi ska vara ärliga, hahah.. Och det är ju så jäääääkla tråkigt att diska efteråt!

Påtal om någonting helt annat så tror jag att jag kommer att trivas på hantverk trots allt, jag tror det, bara tror. Jag vet inte! Det känns som att jag,ewe&sandra kommer att ha skitskoj där, det är en känsla jag har. Jag tror att det är en linje som passar oss alla tre. Och tillsammans där tror jag inte att så mycket kan gå fel, jag menar OCH om jag nu blir röd i hela fejjan för ingenting, OCH om jag tycker allting är pinsamt och OCH om jag är skitdålig på att fixa med hår&smink. Jag överlever nog ändå! ;)

Förövrigt så börjar ändå dedär med att "bli generad för ingenting" att svalna en hel del, vilket är otroligt skönt. Jag tror att det måste ha att göra med att jag känner mig säkrare på mig själv nu förtiden faktiskt, jag känner mig själv så väl och jag tycker att jag har fått en mycket bättre självkänsla på sista tiden :)
 

bloggar

Hej!
Bara för att jag är på så jäkla bra humör idag utav ingen anledning alls? ;p Så tänkte jag dela med mig av några olika bloggare, som jag följer! :)

swn.blogg.se
Sandra Wedin's blogg! Okej, sandra nu när jag tipsar om din blogg måste du fortsätta med din superbra:iga uppdatering som du har kört med på sista tiden, okej? ;) Ja, förutom den bra:iga uppdateringen så skriver hon jättebra, och hmmpf, hur ska man förklara. Alla orden går liksom in, och en tråkig text blir på något vis bra iallafall, bara för att hon skriver så jääkla levande och bra! Fattar ni? ;p

naztysbunny.blogg.se
Denise's blogg! En blogg som handlar om i princip allt, ganska blandat. Men väldigt mycket om hår eftersom hon utbildar sig till frisör, om jag inte har läst helt wrong. Denise börjar klättra upp på blogg.se's egna "mest besökta-lista" och det var även där jag hittade henne :)

isabellestromberg.blogg.se
Isabelle's blogg, som jag nyss har börjat att läsa själv faktiskt, har inte hunnit få mig en sån stor uppfattning av hennes blogg ännu, mer än att jag tycker att den verkar vara bra, klicka in ni också och se ifall ni tycker detsamma!

Det var bara tre stycken, men vill ni att jag ska tipsa om fler bloggar så säg till!


Denise kunde man tyvärr inte spara bilder ifrån, så ni får helt enkelt klicka er in dit själva och se hur jäkla snygg hon är! Här ovan har ni då en jättesöt Isabelle, och en skitsnygg sandra!

- sommarvärme -


Jag kom precis in efter ca 5 timmar ute i solen, jag låg kvar trots att det blåste rätt häftigt ett tag. Men det försvann senare och det kändes verkligen som riktig sommarvärme där ett tag! För att inte lessna där ute i solen tog jag med mig boken 'rävungen' och låg och läste den i stort sett hela tiden.

Färg fick jag också, trodde jag verkligen inte att jag skulle få, men fel hade jag! :) Någon utav er som har tagit till vara på solen idag? :D

push out kalsongNämen, titta!
Nu har jag hittat någonting till er killar som också längtar efter att få något som vi tjejer redan har haft så länge, nämligen push up, men i erat fall heter det push out! På denhär sidan (länk) kan ni beställa push out-kalsonger för 169kr/st. Inte illa va? :D

"Håll kulorna i schack. Skryt med lunchlådan.

Kvinnor, som ju alltid varit slugare än män, kom för länge sedan på att man genom att trycka upp och hålla på plats saker man är stolt över framstår som en smula finare än man egentligen är. Så i dessa jämnställda tider är det väl inte mer än rätt att män får skörda samma fördelar? Och det är ju hur lätt som helst: på med kalsongerna, stoppa paketet i en liten (?) ficka framtill och säkra alltihop med en justerbar gummisnodd. Voila! Värsta lunchlådan! Som dessutom håller sig på plats!

Push-out kalsongerna har uppmärksammats både här och där i media!

Kalsongerna är i 100% bomull och inläggen är gjora av polyuretane, samma material som används för inlägg i exempelvis bh:ar."Äntligen en solig dag!


Godmorgon!
Tittade just ut genom fönstret och såg att det är soligt idag! Sommarvärmen kanske är påväg iallafall, fast blåsten den har hållt i sig, tycker jag iallafall =/.

Idag tror jag att jag ska gå ut och lägga mig på studsmattan och sola, dvs om det inte blåser för mycket! Ska gå ut och känna på värdet om ett litet tag, då emil ska åka till Kjell! Vi var föresten hemma hos Kjell igårkväll och kollade på någon film på tvn, var inte meningen att vi skulle sitta där så jäkla länge, men filmen var ju så bra! :p

Aja, håller er uppdaterade hela dagen!
PUSS

prästmon

Hej och hå!
Igårkväll då moppen hade laddat klart åkte jag iväg till hammarsbron där jag mötte upp emil&stefan. Vi åkte direkt till prästmon där emil bjöd på tårta och godis, gott!

Efter en tag hemma hos emil åkte vi tre ner till ett ställe vid även där det var en midsommarfest. Vi blev inbjudna för tt spela kubb osv ;p Men självklart så var jag sämst på det, om alltid! Men stefan däremot var jättebra! Jag frös hela kvällen så det var riktigt skönt att få komma hem till emil igen :)

Idag vaknade vi inte förrän klockan var tolv, alltså fick vi en riktig sovmorgon. Välbehövligt! Vi kom nyss hemifrån nyland där vi köpte godis och bensin. Jag har inte en aning om vad vi ska göra idag, men vi kommer nog på någonting!
PUSS

gamla inlägg..

Jag satt precis och läste gamla inlägg, jag fastnade vid ett inlägg som skrevs för ca ett år sedan nu. Och jag vet inte hur jag resonerar kring det som hände då, just nu. Jag har hunnit att bli ett år äldre och samtidigt klokare och även kunna tänka på saker på ett helt annat sätt.

Men det som hände gnager fortfarande inom mig, varje gång jag tänker på personen.  Den saken som hände gjorde min relation till personen helt annorlunda. Även om jag inte har sagt någonting, (jag har såklart tusen tankar som jag inte har vågat ställa ännu även fast det var ett helt år sedan) så tror jag också att personen vet att jag aldrig kommer att kunna vara som förut i dennes sällskap.

Sällskapet mellan mig och den personen har också minskat, jag vill ju egentligen inte träffa dig (inte som du är nu). Men du frågar vad du har gjort och säger att du saknar mig, undrar varför jag aldrig kommer och hälsar på längre. Okej, jag säger såhär, det är en pina för mig att komma och hälsa på och låtsas vara glad då jag inte är det. Jag vill ha glädjen av att få träffa dig igen, även fast du var som du var, är som du är.

Den saken "är som du är" är också en sak som gör det svårt för mig, att vilja träffa dig. Jag vill ju träffa ditt riktiga jag! Jag önskar att du skulle komma fram till mig en vacker och snar dag och säga "Emma-Li, jag har insett vad jag har gått miste om i 15år genom att vara den personen jag har varit, allt jag har gjort ångrar jag och du&anton är dom som är viktiga för mig nu. Förlåt, jag kommer aldrig att röra vid skiten igen."

Det kan jag lova skulle göra mitt hjärta så fruktansvärt helt! Bara dom orden skulle jag kunna leva på i vilka omständigheter som helst! De ärliga orden, som skulle ha kommit ifrån dig!

Egentligen ska jag inte klaga såhär i bloggen, för jag har verkligen en helt underbar mamma, 4 helt underbara syskon, en helt jävla underbar bästa vän vars namn är emma, jag har tak över huvudet, jag får mat på bordet, jag behöver inte gå i gamla trasor till kläder och jag får göra o princip vad jag vill! Det väger över en enda sak som är mindre bra i mitt liv, eller hur? :)

kanske en bättre kväll än väntat?

Hej!
Vet ni vad? Jag har satt min el-moppe på laddning nu, så jag moppar nog senare iväg hem till emil i prästmon. Om allting blir som planerat! Har även mobilen på laddning, så eftersom jag svischar iväg så himla ljudlöst (elmoppe ju!) så kan jag lyssna på musik påvägen dit eftersom det är så långtråkigt att sitta och köra 40-50 km/h.

Emil skrev nyss på msn att han kunde komma och möta mig vid hammarsbron, toppen! Då slipper jag åka hela långa vägen hem till honom själv :) Jag har föresten precis gjort mig en härlig middag, nämligen hamburgare&bröd. Så nu sitter jag här framför datorn och smaskar på det samtidigt som det står ett kallt glas med världens godaste apelsinsaft bredvid :)
PUSS

dagens outfit;


Har ingen lust att klä upp mig då jag ändå kommer att sitta hemma idag, så därför bjuder jag på en riktigt enkel outfit idag!
(dessutom finns det inget skönare än leggings)

midsommar

Hej!
Det är idag man ska dansa runt midsommarstången va? Och ha kul tillsammans med släkt eller vänner, plocka blommor som man klär runt stången, dricka dricka, äta god mat osv? Själv sitter jag här hemma all alone och kommer också att göra det hela dagen/kvällen.. Fin midsommar va? :)

Hoppas att ni andra kommer att ha kul ikväll iallafall, och får en midsommar som ni sent kommer att glömma! :D
PUSS

- kyrkogård för bilar -
Alltså jag har aldrig i hela mitt liv sett ett sådant ställe ;o Jag blev helt paff då jag följde med Emil&Tomas dit, Danneroskroten kallas det tydligen. Det stod praktiskt taget bilar där som sjunkit ner i marken, verkligen en scary bilkyrkogård!

Och minst av allt kunde jag tro att detta ställe hade arbetare. jag trodde att det var något öde ställe. Men ack så fel jag hade! Detta är ju ett ställe där man letar efter bildelar på gamla skrotade bilar.. Emil sa att det t.o.m hade sett värre ut där än vad det gör nu, kan ni tänka er den synen?

hoho,

Hej!
Jag har inte hunnit att uppdatera idag, jag åkte nämligen till Övik klockan 9 imorse och har inte varit hemma sedan dess. Jag och emil följde med tomas till övik för han skulle byta bort sin moppe mot två stycken DT 125. Därefter åkte vi faktiskt direkt hemåt, till tomas såklart. Där lastades allting av och sedan åkte vi vidare och lämnade släp och därefter till Unanders.

Vi åkte även och bytte bil i Lungvik och sedan tjae, har vi väl inte gjort så mycket mer förutom att bara sitta och göra ingenting. Nu sitter vi här hemma hos mig och funderar på ifall vi ska på midnattstravet eller inte, är det inträde?
PUSS

hemma hos mig nästa vecka..Hihi, jag kunde inte hålla mig från att beställa bikinin ovan iallafall. Men det gick inte att beställa endast bikinidelarna som är på modellen. Utan jag var tvungen att beställa för minst 190;- så jag klickade hem en bandeau bh också, tror inte jag kommer passa i den typen av bikini, men den som lever får se!

Är lite osäker på storleken ja tog också, vet inte om det är för litet eller om det blir lagomt.. Jag brukar ju ha den storleken i vanliga fall också, men blir ändå lite osäker!
PUSS

dagens outfit;

Snyggt och enkelt, precis som jag vill ha det!

- a new day -

Tjosan!
Vet inte alls vad jag ska skriva, är inte på humör överhuvudtaget. Jag är iallafall ensam hemma just nu, och kommer nog att vara det hela veckan ut också. Jag ångrar mig så mycket att jag inte följde med Mamma&Fredrik. Jag måste vara helt knäpp som tackar nej till att följa med... Jag hoppas att mamma shoppar för mig iallafall! ;)

Vet ni vad jag skulle vilja göra nu? Åka långt bort ifrån Sverige. Till ett riktigt varmt land! Det spelar ingen roll vilket, bara det är varmt och långt härifrån. Det skulle vara så jäääkla skönt att komma bort ett tag, glömma allting och bara njuta av solen. Det skulle jag behöva!

Annars så är allting som vanligt, nästan iallafall.
PUSS

~ My new BFF ~

Kvällsinlägg!
Nu blir jag sur på mig själv, det är nämligen andra gången i rad som jag missar "My new BFF" pga ingenting alls. Jag glömmer helt enkelt bort vad klockan är bara! Ikväll märkte jag det när jag gick ner för att göra mig lite kvällsfika och kollade på klockan i samma veva och tänkte att den måste ha stannat då den visade 21:30.

Gick in till mamma och kollade på hennes mobil, och såkart var klockan också 21:30. Jag börjar bli som gammfolket, tror nästan att jag får ställa mobilen nästa gång det är dags att hålla reda på en speciell tid *skratt*.
PUSS

minisar, eller hur?

Hej!
Titta vilka minibananer de har börjat sälja på mataffärerna nu! Jag har aldrig tidigare sätt dessa små bananer, och kunde verkligen inte hålla mig för skratt då jag såg dom inne på Ica tidigare idag! ;p Trots att dom inte är längre än 8-10 cm så kostar dom lika mycket som de "vanliga" bananerna. Men kul tycker jag det var, att det även finns minibananer :D

Har dessa funnits länge, och är jag bara efter som alltid? Eller är det någonting nytt som har kommit? :ptodays me;
  Okej, vet ni vad?
Eftersom det är sommar och man kan gå klädd i lite roligare kläder än på vintertid, så tänkte jag lägga upp dagens outfit lite nu och då. Jag lovar inge varje-dag bilder, men någon gång i veckan. Jag börjar idag! Vad sägs om det? :D

Såg föresten att jag glömt ett g i leggings, men ni överlever nog :)
haha, och det är inte OKEJ att jag har 6 fingrar på bilden till höger xD (fast man ser ej tummen)

vädret.......

Godmorgon!
Är ni vakna? Jag vaknade redan klockan elva idag, tiiidigt! Klev upp och gjorde mig i ordning, sedan hjälpte jag mamma i köket och skar grönsaker osv. Nu sitter jag här efter att ha bäddat sängen, plockat undan och dammtorkat och så.

Vet inte alls vad jag ska hitta på idag, någon som har något förslag? Mamma ska iallafall handla mat till oss eftersom hon åker till Falkenberg imorgon, jag ångrar att jag inte följde med.. SHOPPING JU! Men nu är tågbiljetterna redan bokade och betald, så jag får stanna hemma.
PUSS

HITTEPÅ!

FAN VAD JAG BLIR IRRITERAD!
Ni ska fan inte gå runt och snacka en massa jävla hittepå, ni kan ta reda på fakta istället för att gå runt och sprida falska saker! Blir så jävla arg, det är så typiskt den här jävla hålan. Man har ingenting att snacka om så såfort någonting händer så måste man hitta på för att göra storyn ännu bättre va? 

Eller hör man någonting, men inte vet vad som hänt hittar man på hela historien, ännu bättre va? Håll igen käften för fan och fråga personen/ personerna det handlar om istället, då får ni ju iallafall höra hur det egentligen har gått till! Det är ju det ni verkar vara så jävla nyfikna på!
IDIOTER ÄR VAD NI ÄR!


beställa?


Jag är jättesugen på en ny bikini, tex denhär som jag har kikat på ett bra tag nu! Fast det tråkiga är ju att nästan alla bikinis är på rea, utom just denhär som jag vill ha ^^ Fast iförsig är den inte ens dyr på ordinarie pris, men iallafall ^^ Jag tycker den är skitsnygg, vad tycker ni snygg / ful?

Haha, man kanske säger 79 kr/ del?

måndag morgon

hejdär!
Jag vaknade alldeles nyss, mamma säger att vi ska till kramfors så jag måste skynda mig att göra mig iordning så att de inte behöver vänta så länge! Men jag skriver mer senare, puss!

söndag

Hej!
Igårkväll åkte jag till stadsfesten igen, men jag betalade inte in mig. Jag var mest på tivolit och åkte t.o.m en karusell. Och fyfan vad läskigt det var! Mattis som lurade med mig ;) Jag hade iallafall rätt roligt även fast jag inte såg Veronica Maggio, som jag så gärna skulle ha velat se. Vi åkte dock hem rätt tidigt eftersom det började att regna så mycket, och jag hade shorts på mig, så jag frös.

Idag vet jag inte vad jag ska göra, vi har sommarlov men vädret vill inte säga detsamma. Jag hoppas att vi inte får en ådan regnig sommar som det har varit hittills. Eller ja, regnig och regnig. Målnigt och blåsigt! Vart tog dom där varma dagarna som vi hade i Maj vägen egentligen?

Idag när jag vaknade såg jag iallafall att Emma hade loggat in på msn, guuudis vad glad jag blev! Så vi satt och pratade lite om hur hon hade det i Turkiet och så. Saknar henne! Nästa år ska vi iallafall dra iväg! ;)

Men vet ni vad, jag tror jag ska gå ner och tjata på mamma att vi ska åka till Nyland så att jag får sola! :D Får man ingen sol utifrån får man väl trösta sig med solarium, right?
PUSS

stadsfest dag 1

Gårdagen blev superlyckad måste jag säga!
Det började med att vi alla samlades hemma hos sötida, där vissa åt pizza. Vi körde "jag har aldrig" - leken, lyssnade på musik och umgicks tills skjutsen till kramfors kom. Jag åkte med mattis, pontus&ewe.

Väl framme lämnade vi av sovgrejerna hemma hos mattis, och inväntade de andra. När de kom gick vi ut och satte oss vid en bänk som vi flyttade en bit bort, innan vi allihop gick in mot stan och betalade in oss och fick stadsfesten-banden. Där inne träffade vi Simon (eller det var på tivolit) så han umgicks med oss hela kvällen tills vi skulle hem, det var kul  :)

Jag åkte ingen karusell igår, jag är så himla feg! Jag tror att dom ska gå sönder, och att vi på det viset ska dö xD Men ikväll om jag tar mig dit och hem så kanske jag åker EN iallafall, så blir mattis glad också! :D Måste bara få berätta om att jag fick ett skrattanfall på vägen från stan och hem till mattis. Jag hade så satikens ont i fötterna efter att ha gått i klackar hela kvällen så pontus föreslog att jag skulle få skjuts på hans rygg en bit. Så jag hoppade upp och sa till honom att gå längst bak eftersom min tröja åker upp.

Men såklart så ska Pontus jävlas och säger till jacke "jacke, titta på emmalis rumpa!" också vänder han sig om och jag slänger mig bakåt så att han inte ska se, och vi håller på att ramla xD Haha, vad jag skrattade. Jag fick nått konstigt skratt som jag inte vet hur jag ska kunna förklara i ord. Men jag kan säga så mycket att jag skrattade tills jag höll på att tappa andan, hahah. Det var verkligen längesedan jag skrattade så mycket!

Väl hemma hos mattis så satte vi alla och myspratade jättelänge, fast jag blev såklart trött snabbast och hade svårt att hålla ögonen öppna! Men det var mysigt, och jag hoppas vi gör om det igen :) Tack för en toppenkväll allihopa!
PUSS


sommarlov, sommarlov, sommarlov!

Hej!
Nu har jag äntligen 10 veckors ledighet framför mig, hur skönt är inte det! Fasen vad jag ska njuta av domhär veckorna, sedan börjar jag i en helt ny skola, med en helt ny klass, men såklart med världens bästa ewe! Hej HV!

Skolavslutningen idag gick iallafall rätt fort, jag höll tårarna ändå tills vi skulle gå ut! Det var Erikas fel, haha :p Hon började gråta redan då vi satt, men när jag väl skulle ut och dom spelade dendär musiken så brast det för mig också! När jag kom ut och letade reda på världens bästa Stefan som jag skulle ge en ros, så forsade tårarna ner som från ett vattenfall xD Kunde inte få fram några ord nästan :p

Ikväll ska jag på stadsfesten med "gänget", vi ska samlas hemma hos Ida först. Jag tror det kommer att bli toppen jag! :D Sedan tar vissa bussen till kramfors, medan andra åker bil!

Haha, ja nu har jag iallafall sommarlov, känns jättebra :)
PUSS

lockar löshåret

Hej!
Sitter och lockar löshåret just nu så att jag slipper stressa med det imorgon, visst är jag smart? :) Det ser ut som riktiga barbie-lockar så jag vet inte om jag ska skippa löshåret och bara ha lockar i mitt egna hå? Eller kanske jag ska ha rakt hår istället? Nu blev jag osäker ;p
 
Föresten, jag skulle behöva eran hjälp! Min Faster ska förstora foton på mig&mirka. Men jag vet inte vilket av alla kort som jag ska skicka till henne. Har ni något förslag på något foto som ni har sätt på mig som skulle passa till att hänga på väggen i hallen? SÄG TILL ISF, FÖR JAG HAR INGEN ANING! :P

PUSS


en dag kvar..

..tills vi går ur nian! Imorgon måste jag kliva upp riktigt tidigt eftersom jag måste följa med till kramfors för att anton ska dit och få något besked om nåt. och det är klockan 10, så mamma hinner inte hämta mig innan. Så jag antar att jag nåste klva upp vid 6-7 för att hinna locka håret och allt.

Jag hoppas att det inte regnar imorgon iallafall! För det är ju stadsfesten på kvällen också, är inte sådär jättetaggad egentligen! Men det är ju ändå det enda som händer här, så varför inte gå? :p Jag har föresten varit och hämtat ut paketet från HM idag, allting passade. Sicken tur jag hade va?

Nej, nu kan jag inte sitta här längre. Låshöret ska lockas!
PUSS

avslutningslunch

Hej bloggen!
Igår var det meningen att vi skulle ha brännbollsdag och de, men jag var inte med. Det regnade ju! Är redan förkyld.. Så efter några/någon timmes väntan tog jag&mirka bussen hem till henne, så fick jag träffa min sötkusin där också! :) Halv 2 tror jag klockan var då det tutade utanför, då tog jag mitt pick och pack och följde med mamma till sundsvall.

Där blev det inte mycket shopping alls, ett hårband samt strumpbyxor var mamma snäll och köpte till mig! Annars hittade jag ingenting.. Vi var iallafall inte hemma förän klockan var 9 halv 10 på kvällen!

Idag är det iallafall niornas avslutningslunch, usch. Imorgon är det skolavslutning! Men jag hoppas att det blir bra idag! Hoppas att ingen kommer att börja gråta, för då kan inte jag heller hålla mig! Ska köpa en ros till Bim också eftersom hon inte kommer att vara med på skolavslutningen imorgon.. Jag uppdarerar er senare!

Och föresten, det bästa av allt. JOHANNA! Du får en länk för att du var världens bästa räddare i nöden! ;) Det var slut på tapeten som jag skulle köpa, men johanna hade en rulle kvar!

sommar&sol ...och blåsigt väder!

Hej igen!
Jag låg inte ute mer än 2h idag eftersom det blåser så jävligt, jag fryser ju ihjäl där ute. Hade det inte blåst så mycket hade det varit helt perfekt. Men verkar som att vi kommer att få en blåsig sommar iår, fyfan..

Just nu står mamma och lagar go'maten, så jag sitter och väntar på mat, därefter ska jag till nyland, och senare till prästmon. I prästmon sover jag och åker sedan till skolan därifrån imorgon. På skolan har vi brännbolls-fotbolls & promenad-dag, (haha, det där blev lite konstigt såg ja) och slutar klockan tolv. Så efter att vi har slutat ska jag invänta min mamma för att sedan åka till sundsvall och se om ja hittar något litet fynd! :) Och även köpa en tapetrulle till den lilla bit där det fattades!

Tänk allihopa, på Fredag har vi sommarlov! Fattar ni hur mycket jag längtar till det eller? Men bara till själva sommarlovet, inte till att skiljas från alla er!

Föresten här har ni ett dagens jag, inte för att ni ser vad jag har på mig direkt, men en tröja från gina, shorts från jc och ett bälte från gina.

PUSS

SOOOOOOL!

Hej bloggen!
Här möts ni av en glad emmali! Kan ni gissa varför? Såklart därför solen lyser! Jag hoppas att det håller i sig Onsdag,Torsdag&Fredag också! Och gärna resten av sommaren!

Igår hade vi iallafall mentordag på dämsta, det var ingenting jag hurrade för direkt. Men det var inte så himla farligt iallafall, jag,mirka,jocke&simon satte mest på scenen och gjorde ingenting, men så kan de gå :p Åkte iallafall hem senare, och åkte sedan tillbaks igen. Hah, de mesta verkade ganska trötta (precis som jag) och det hade även bildats ett kärlekspar under tiden jag inte var där! ;)

Jag åkte iallafall till mormor och sov där tills idag, mysigt. Nu väntar jag på mamma så ska vi väl åka och hitta på någonting eftersom vi båda är lediga. Ikväll ska jag till emil! :)
PUSS

Söndag

Tjosan!
Detta blir mitt första inlägg idag, ganska sent också då klockan nyligen slagit över till fem. Men bättre sent än aldrig, eller hur? :) Idag sov jag ändra tills klockan var halv12 då mamma och lillebror kom och väckte mig eftersom dom ville att jag ska skulle följa med till Kramfors. Så jag hoppade upp och duschade, sminkade mig, och klädde på mig. Sen åkte vi!

Har ni föresten sett himlen? Äntligen va! Men synd att det har blåst varenda dag som vi har fått fint väder, tro varför det är så.. Man kan ju inte ligga ute i bikini då det blåser så himla mycket som det gör heller, så det är synd...

Imorgon har vi iallafall mentordag eller vad det nu kallas, vi ska åka till Dämsta. Där bjuds det på lek, mat och ingenting mer. Klassen har även bestämt att vi ska tälta där, men jag tänker åka hem. Känner ingen utav dom förutom jocke&mirka. Och mirka skulle inte tälta där hon heller!

Tråkigt att inte 9b som jag går i ville ha mentordag tillsammans med 9a, vet inte varför faktiskt. Tycker bara det är töntigt att man ska dela upp sig så! Vi har en vecka kvar på skolan, hur roligt skulle det inte vara om hela nian var där? Men nu är det som det är, jag ser inte fram emot imorgon överhuvud taget..

Vi är iallafall lediga på Tisdagen därefter, sedan på Onsdagen har vi någon brännbollsdag, på Torsdagen har vi avslutningslunch och på Fredag är det skolavslutning klockan 11! Huua vad tiden går fort!


.

blandade känslor..

Hej, känner egentligen inte för att skriva någonting alls idag. Och detta inlägg kanske skulle fått tagit plats i min "hemliga" blogg istället..

Men jag skriver på här istället. Ibland kanske man måste ta steget och våga säga någonting här också utan att vara rädd för att få kritik för sina åsikter. Hur som helst så är jag så jääääkla less på fjäsk, i alla dess former. Särskilt då det gäller elever och lärare. Lärarna har betygskriterier som de säger att de går efter, men det är en stor lögn. Visst kollar dom i sina betygskriterier också. självklart.

Men en person som fjäskar för läraren har mycket lättare att få högre betyg. Man får inte säga vad man tycker och tänker för då är det fel. Istället står dom bara och tycker allting är så bra, säger inte om dom tycker någonting är fel. Dom fjäskar och stannar kvar efter lektionerna.. Får dom inte sitt MVG så grinar dom en skvätt och sjukt nog så viker sig vissa lärare och höjer betyget. HUR FEL ÄR INTE DET?

Såna gånger då sånt inträffar har (iallafall jag) man sån lust att bara lägga sig ner och inte göra någonting, hur meningslöst känns inte allt då.. Vissa får kämpa för betygen medan andra grinar så får dom upphöjt. Det kanske är något man ska börja med? Nej, jag skulle inte kunna fjäska så för en lärare, för att få bra betyg. Det är så jääkla genomskinligt! Istället gör man uppgifter och så gott man kan och betyget man får är man väl helt enkelt värd?

Visst jag kan hålla med om att vissa gånger är man värd bättre, ibland är lärare så blinda. Jag kan ta ett exempel om våran lärare Sören! Jag fick VG av honom i slutbetyg även fast jag är värd ett MVG. Jag och en kompis gjorde exakt samma sak hela vägen igenom tekniken. Det som skillde var att jag gjorde en rund låda och kompisen en fyrkantig (vi har redan gjort en fyrkanitg låda förut, därför valde jag att göra någon annan form). Alla andra saker har vi gjort likadan. På samma tid, utfört arbetet likadant. Skrivit efter varje lektion, uppfört oss bra, gjort som man ska. Jag har hjälpt till hela tiden, precis som han sa att man skulle. Men slutar det inte med att jag som har gjort precis samma sak som kompisen får vg medan den får mvg..

Då undrar jag hur Sören tänker? Om vi har gjort samma arbete, hunnit göra saker som de andra inte ens blev klara med och haft ett bra humör. Hur kommer det sig då att jag inte fick samma betyg som han/hon? Det är någonting att fundera över, på Måndag vill jag ha en förklaring också, orkar inte grubbla över det mer..


Såna gånger tycker jag inte att man ska hålla tyst, då ska man säga vad man vill ha sagt. Men stort sätt, alla som fjäskar får som dom vill i slutändan. Jag menar ingen särskild med min text,  detta är bara generellt. Och alla vet att det är såhär, och jag vet många som håller med om att det är sjukt. Men det är väl helt enkelt så att man inte ska kunna säga vad man tycker och tänker, visst så får man inte ett bra betyg bara för att man fjäskar. Man kanske har VG i grunden, men kan fjäska det till ett MVG. TROTS att man egentliegn inte nåt upp till dom kriterierna.

Tror ni att fjäsk faktiskt har en betydelse i betyget, varför/ varför inte?


hoho

Nu ska jag iväg och spela brännboll, vi hörs senare eller imorgon!
På måndag ska jag prata med sören, och sedan ska jag till dämsta
...

Ändrade planer, jag stannar hemma istället eftersom det har börjat att regna. Jag vet inte alls vad jag ska hitta på en kväll som denna, är sugen på att se på någon bra film, men sådant finns det dåligt om här hemma tyvärr.. Och ladda hem det vågar jag mig inte på sedan allt detdär med piratebay..

Antar att jag kommer att ha en tråkig sitta-vid-datorn -kväll alltså.. Medan Emma är i Turkiet och njuter av värmen! Här hemma känns det ju nästan som minus :(

HM

Haha, jag antar att HM måste ha något fel på priserna i deras shop online just nu, exakt allting är på rea och en bikini topp ligger på runt 9,90 :- en cardigan 14,90:- hårspännen kostar 2:-  sen hittade jag ett par jeans för 19,90:- HAHA! Det hade ju varit roligt om det hade varit de riktiga priserna för varerna, då hade jag handlat ihjäl mig. Undra om de vet själva att någonting har hått snett?

Det går inte heller att logga in på sin sida där på HM, jag som ville kolla min beställning. Synd att jag inte kan printa på min dator, då hade ni fått sett priser som man kan kalla billigt! Haha, en klänningen för 10:- skulle väl inte sitta fel? ;)

Påtal om någonting helt annat så ska jag ta och lägga mig och sova, måste få lite sömn inatt!
PUSS

bal -09-balen-

Hej, skrev nyss ett inlägg men här kommer ett till!
Igår hade vi bal, därav den usla uppdateringen = 0. Jag satt och fixade mig från 10-11 tiden på morgonen till klockan var 5 och vi skulle åka. Det fanns helt enkelt inte någon tid till uppdatering.

Vi som är med varandra på skolan (vilket är en hel drööööös) åkte iallafall till ewe vid halv 6 - 6 tiden igår och inväntade bilarna medan vi åt jordgubbar, godis och drack dricka. En champange öppnades även, men det fanns inte riktigt tid till att dricka den då vi blev fotograferade en hel del.

Halv 7 kom iallafall 4 raggarbilar och väntade utanför ewes hus, vi fyllde bilarna och åkte sedan mot balen. Jag och tobbe som satt i första bilden (som förövrigt var jättesnygg) gled in på parkeringen först, efter oss kom de 3 andra bilarna. Jag kan lova att jag var nervös! Men allting gick jättebra och när alla var på plats blev vi fotograferade av alla färäldrar hur länge som helst! ;p Fick även höra att de andras föräldrar från de andra skolorna fällde kommentarer som "vad är det som är så speciellt med dom" "varför fotar allt folk dom".. Vuxna människor som håller på så, rätt töntigt.

VI gick iallafall in precis innan det började regna, vilken timeing! Inne väntade en riktigt god middag, jag har aldrig ätit så god potatisgratäng i hela mitt liv ;p köttet däremot var inte riktigt lika gott eftersom det var rätt mycket fett och senor. Men annars så :) TIll efterrätt fick vi vanlig vanlijglass. Efter middag och efterrätt sattes dansen igång och bandet som spelade var Kicks. Jag hade en superrolig kväll och dansade mest hela tiden :)

Föresten så fick jag även höra att det stod mellan hon som vann och mig om vem som skulle bli balens drottning, det var lite roligt att höra faktiskt :) Men glad är jag att jag inte blev det eftersom det var vals eller någonting sådant som dansades, vilket jag inte ens kan stegen på xD Så det skulle ju ha varit liiiiiite pinsamt att stå där inför allt folk då, nogpinsamt iallafall :p


mattis&jocke

hah, jacke&ewe

fina madde&pontus

Det kommer mer bilder snart, från då vi var ute!

snart en vecka kvar...

...tills vi går ur nian, tills vi aldrig längre kommer att sitta där på bänken vart eviga hål. Snart en vecka tills vi står där och tar emot våra betyg, delar ut rosor till lärarna och inväntar stipendium (till de som fökänar dom) och en vecka tills vi alla kommer att gå skilda vägar. Olika linjer, olika skolor, och olika liv!

Hur hemskt är inte det?

tisdag, en dag kvar..

Hello sunshines!
Jag har precis kommit innanför dörren, efter skolan åkte jag till kramfors för att köpa ett hårspänne till balen, skulle också ha ett par lösnaglar men det köpte jag aldrig, så jag kommer att visa mina avbitna fula naglar xD. Köpte föresten också en gb sandwich, som förövrigt var riktigt god!

Efter det tog jag bussen till bollsta igen, där jag och anton gick och hämtade fredrik på dagis, sedan kom mamma och vi åkte till Paola och Ulrika och lämnade fläskfilé, och sedan vidare till kramfors igen eftersom jag ville ha en parfym som kom ut i butik (iallafall på Anybody) idag. Den luktar somrigt och blommigt eller vad man ska säga, och kostade bara 199:- idag, vet inte hur länge den kommer att kosta det. Men ordinarie pris var iallafall 349:- så jag tycker jag gjorde ett bra kap där! ;) Anton köpte också en keps på intersport.

Därefter åkte vi till Sylos där Anton och mamma åt kebabrulle och jag och fredrik delade på en vesuvio. Och jag måste säga att det fasen var den godaste pizzan jag har ätit på länge! Att jag inte har ätit där förut ;o Pizzan var iallafall helt perfekt tjock, fluffig och fyllig. Och smaken var ljuvlig! Jag ljuger inte när jag säger att jag åt en halv pizza!!!

Men vet ni vad, nu ska jag ta och försöka fixa till naglarna litegrann iallafall, sedan ska jag hoppa in i duschen och raka benen och fräscha upp mig lite inför morgondagen, då det är dags för bal! Jag har haft ont i magen sedan igår, haha.
PUSS

WOHOOOOOOOOOO!HEJ!
Nu så, nu har jag äntligen flyttat in i mitt rum igen! Visserligen har vi inte satt upp några lister ännu, men det gör mig ingenting. Jag kan ju fortfarande vara mitt rum även fast det inte är några lister uppsatta ännu! Imorgon ska iallafall Per åka och köpa en tapetrulle till mig eftersom han ändå ska till Sundsvall. Så då blir det fixat också :)

Jag har börjat plocka in lite möbler, och skruvat ihop stol + skrivbord. Ännu är inte allt klart, men det kommer, det kommer :) Jag är så glad bara för att jag äntligen kan sova här inne :D Golvet blev skitsnyggt! Som ni ser så ligger det sladdar i en stor hög, det ska fixas senare. Sedan ska vi även köpa små bord som ska vara bredvid sängarna, heter de bord de man har där? :p Sen ska även hyllor och spegel up, samt tre tavlor!

GODNATT! :D
Nu ska jag hoppa ner i min nybäddade säng, i mitt nyrenoverade rum, om jag kommer sova gott? OHJA!


RSS 2.0