du&jag tillsammans, föralltid!

Heej!
Vid femtiden idag, efter en hel del pluggande och middagsätande
satte jag mig på moppen och åkte hela långa vägen hemifrån mig till Emil i Prästmon. Det tog sin tid vill jag lova! Men efter ungefär en timma i blåsten var jag framme vid Emils hus. (jag tänkte överraska honom, för att hälsa på ett tag) Iallafall, då jag kom fram såg jag ingen moppe på infarten och tänkte för mig själv  "är han inte hemma nu, så sitter jag fan här på bron och väntar tills han kommer" (tänkte inte åka hem igen på engång, efter hela vägen dit) Men tur som jag hade såg jag sedan moppen på gräsmattan och förstod att han var hemma ändå ;b Tutade utanför huset och efter en stund kom Emil ut med världens lyckligaste flin! :)

När jag kom in fick jag höra: " Jävla gullunge, vad glad jag blir att du kommer hit och hälsar på hos mig :)) "

Just nu sitter jag iallafall hemma hos honom, för han ville att jag skulle sova här. Så visst kan jag göra det, hade ändå allt med mig som behövdes även kläder. Eftersom jag förstod att jag nog inte skulle åka hem :) Men nu ska jag fortsätta med läxor, och småtitta på tv samtidigt med min älskling.
PUSS

pluggis-dag.

HALLOJ!
Idag kommer verkligen att bli en riktig pluggis dag för min del. Jag har skutit upp alla läxorna hela helgen så då får jag ta allt idag istället. Jag hoppas jag fattar nånting av engelskan, ganska dåliga uppgifter man ska kunna, för att klara provet. Fattar ingenting..

Sen har vi ju so:n där man ska kunna en massa årtal, kända människor som skrev en massa skrifter osv. Sen har vi spanskaprov v.41 som känns ganska oförberett, har vi fått veta vad vi ska kunna på spanskan? (såklart att det är struligt på spanskan&engelskan då vi har claudia i båda ämnerna...) Sen ska vi ju inte glömma hk-uppgiften som vi har till v.41,jag måste verkligen plugga idag!

hullstabilder!Finns fler, men dom blev så dåliga. Så dehär är några av bilderna från hullsta! Och föresten, när kommer bilderna ut på deras hemsida?

blä..

Hej,... Gick precis ut för att starta moppen för att sedan åka till bollsta och vara med emma. Men såklart så har jag gjort fel igår när jag satt i laddaren, så nu när jag skulle starta den och fara ut ur garaget var det helt tomt på ström, känns rätt surt med tanke på att hennes buss går 12.20 och jag kan nog inte åka så att jag är där tills hon kommer. vet ni vad jag gjorde? Jag tror att jag slog av strömgrejen i moppen innan jag gick ín (mamma sa att man kunde göra de typ under natten då man inte kör den så att det inte ska dra ström) men då är jag så smart att jag inte tänker på att då kanske en inte ka ta in nå ström heller?! hhaha, klantarsle jag är.

Igår hade iallafall jag och emil 11 månader, skriv grattis till oss :)

:)

hejhej!
Slutade tidigt idag, redan 12.10. Åkte med taxin hem klockan 12.45 och sedan tog jag moppen hemifrån gråhuset och hit till rödhuset. (låter så fult då jag säger så, men vi kallar det de.. typ "ja, men boken är uppe i gråhuset") fattar ni?..

Ska iallafall snart äta pyttipanna, är vrålhungrig så det ska bli gott! Och ikväll, hoppas jag! Ska jag nog lägga in en massa bilder som jag inte lagt upp även fast jag skulle ha gjort det.
PUSS

moppe!

heeej!
Nu har jag fått moppen, går faktiskt riktigt bra. Men har inte tid att skriva nu, för jag ska äta och sedan ska jag moppa runt lite till! Ändå som inte var bra är att den är rätt ful bak. Men skitsamma, den går ju framåt :D Och föresten, den var vinröd. Vilken tur jag hade^^

kontaktannons


  haha, kolla!

bara för att...

HAHAHA!!!1
Jag tror jag dör! På fredag ska ju vi hämta moppen, eller det är egentligen 2 st, men Janne&Jolanta ska ha den ena. Och jag fick nyss höra att dem skulle beställa hem 4 st från början men att det bara blev 2 st tillslut. Och kan ni gissa vilka färger det är på dem!! svart, röd, gul &en rosa/vit. Jag bara gruvas över att den jag kommer att få är rosa/vit. Jag lovar att jag kommer inte att köra en meter på den isåfall. Och bara för att jag har fått vetat vilka färger det kan tänkas vara så kommer jag säkert att få den gula eller den rosa/vita bara för att det är dem jag allra minst vill ha!! jag hoppas på en svart eller en röd, då blir jag glad! 

SNÄLLA GUD&JESUS, ge mig en röd eller svart.
PUSS

jackor, jackor..Är den snygg, eller har jag jävligt dålig smak? Jag tycker att den är jättesnygg iallafall, och skulle inte ha något emot att ha den på mig i vinter, eftersom att jag behöver en lite varmare jacka än min skinnjacka så skulle ju denhär passa rätt bra. Om det kanske inte är en av deras höstjackor, det vet jag inte. Hoppas de är en vinterjacka istället.


utmanad!

Reglerna:

Svara på alla frågor. Välj ut 4 personer som du vill ska svara och utmana

dem i deras bloggar, be dem läsa din.

Låt personen som utmanade dig veta när du svarat på utmaningen!1. Vilken mat äter du ofta?

makaroner&korv ;>


2. När du är på kalas, är du den person som sitter eller du hjälper till att duka av?

hmm, jag brukar nog hjälpa till att städa bort sker från bord, golv osv.


3. Var sitter du helst när du bloggar?

jag brukar sitta vid bordet. Eller så sitter jag i vår jättestora mjuka fåtölj :)


4. Köper du ofta Triss?

Nej, har kanske förekommit 2 ggr?


5. Vilket land eller stad har varit din bästa semester?

Turkiet tillsammans med emma, världens bästa kompis! Det var en rolig upplevelse.


6. Vilken Tv-kanal tittar du på mest?

femman&trean, även sexan!


Jag utmanar:
felicia- loveorhateit.blogg.se
emma- ljudio.blogg.se
mattis - kretz.blogg.se
emma- emmaaviklund.blogg.se


`Skoljoggen, inte alls lika jobbigt som jag föreställt mig!

Hej bloggen!
Idag kom jag hem ungefär vid klockan halv5, lite senare kanske. Väl hemma startade jag laptopen och satte igång att läsa alla era bloggar. Och inte förrän nu har jag läst klart allas inlägg!!

Idag slutade iallafall alla lektioner halv12, och därefter  var det skoljoggen som gällde. Jag gick runt med Sandra hela vägen, och det gick faktiskt riktigt fort, för att vara mig iallafall. Det tog endast 1 timme att gå 5 km, är de mycket eller? från början var jag inte alls pepp på att gå runt hela vägen, men jag tog mig runt iallafall med mycket prat tillsammans med Sandra. Visst går det bättre att gå när man har någon att prata med, eller om man lyssnar på musik? Det tycker iallafall jag :D Och vetni, lärarna lurade oss angående lapparna där dem skulle fylla i sin signatur. Vi fick lapparna bara för att ingen skulle fuska. Men iår skrev dem inte på i vilket fall.. nu tycker dom säkert att dom var riktigt smart ;)

VETNI EN TILL SAK?!!
- MIN KÄRA MOPPE SKA KOMMA PÅ FREDAG! GISSA OM JAG ÄR GLAD EFTER ALL DENNA VÄNTAN! På fredag har även jag och Emil 11 månader tsm, så det kanske skulle passa bra med att fira med en moppetur? nejdå, jag skämtar bara ;b

PUSS

haha, nu ska jag plugga!

Hej bloggen!
senaste inlägget kanske fick vissa av er att tänka till en extra gång, vad vet jag? kommentera.
Nu ska jag iallafall plugga eng+spanska och fortsätta med arbetet, "att sätta bo". Och gissa om jag kommer att ha bra betyg innan jag går ur nian? ;)
PUSS

pluggis, ja men vad visar mina betyg då? tänk på det!

Ja, många får ofta höra att man är en pluggisÄr man en pluggis bara för att man gör det man ska i skolan?
Det är ju helt fel att bli kallad för det. Är det inte det vi är i skolan för? att plugga och
åstadkomma någonting i livet. Är det inte bra att man engagerar sig i skolan och
alltid försöker att göra sitt bästa?! Nej, tydligen inte. Så fort någon frågar vad man fick på ett prov och man svarar  t.ex "mvg", så hör man ordet "men din pluggis" "jävla pluggis" "PLUGGIS!!!"

Okej, visst jag engagerar mig till 110% i skolan och vill ha de bästa möjliga betyget. Men ska man inte se positivt på det? Jag förstår faktiskt inte varför man blir kallad pluggis, bara för att man gör sitt bästa och vill komma nån vart i livet. Är det ingen som kan förklara varför man blir kallad pluggis, då man faktiskt gör någonting bra? Är folket avundsjuka för att dem inte har lika "bra" betyg, eller säger dom så för att man ska bli sårad, eller kanske för att försvara sina egna betyg?

igår?

Ja, igår lade jag aldrig in bilderna som planerat eftersom jag kom hem så sent ifrån härnösand. Jag var nog inte hemma förrän klockan var runt halv11 tiden på kvällen. Så väl hemma lade jag mig nätt och jämt bara ner i sängen och somnade. Om man nu inte räknar med att tvätta bort sminket, borsta tänderna&klä av sig, som jag också hann med att göra innan jag gick och lade mig. Men iallafall så lägger jag in bilderna ikväll då jag åker till andra huset för att sova. (där har jag min dator, där jag kan lägga in bilderna).

superbra kväll!

Hej bloggen!
Gårdagskvällen blev hur lyckad som helst! Mamma skjutsade dit mig,emma&emil vid 9tiden, vi var ungefär framme till halv10 kvar i tio, tror jag. Då började vi iallafall leta ett ställe att lägga våra cider+öl. (man får ju inte ta med sig det in) Så då vi väl skulle ha något var det bara att gå ut och leta upp gömstället igen ^^.

Inne på Hullsta var det knappt några folk från början. Men det kom mer och mer folk hela tiden, och tillslut var dansgolvet rätt fullt. Där tillbringade jag & emma +emil rätt mycket av tiden till att dansa! dj:arna (visst var de såna?) slängde ut kondomer på dansgolvet till allt folk. Och det var verkligen proppat på dendära upphöjnaden dem hade på dansgolvet. Jag tror att jag ramlade ner därifrån minst 4 ggr. Två av gångerna ramlade jag och emma ner samtidigt, haha! Tro om jag har några gömda blåmärken någonstans?

Ewe,elin,madde&sandra var verkligen på danshumör! Ewe&elin var nog dem som var mest ute på dansgolvet skulle jag tro! Såg dem helatiden, och det blev rätt mycket dans med dem med. Ute på dansgolvet träffade jag även någon Emelie som visste vem jag var osv. Men jag kände dock inte igen henne. Jag tror att hon gick på hantverksprogrammet iallafall. Någon som vet vem hon var? :) skriv!

När klockan passerat halv1 gick vi ner för att hämta jackorna för att sedan dra oss vidare till sibylla där det belv en stor strips på beställningen. Ni vet killen som är så brun och fakitiskt riktigt snygg, ni vet kanske vem det är. Var nog iallafall inte i det nyckraste skicket då vi kom in där, han gjorde plats åt oss så att vi kunde beställa, och därefter sa han till mig "på nåsta hullsta ska du få se kuk;)" jag skrattade till, ni vet hur man gör. Därefter drog några kompisar till han ut honom därifrån. Förstår dem ;).

Ungefär kvar över 1 åkte vi iallafall hem och var nog framme vid 2tiden. Då väntade badrummet där jag tvättade av mig sminket, tog ur linserna och borstade tänderna. Därefter somnade jag bredvid min vackra Emil!
PUSS

TAGGA!

hallå!
Är ni taggad inför ikväll? det är jag! Har precis fått mina cider fixade och så, nu är det bara att invänta emma som troligtvis kommer hit ikväll så ska vi fixa till oss innan här hemma hos mig, jag ska locka hennes hår osv.. Sedan drar jag,emma&emil iväg till solle. Om emma nu kommer hit :)

PUSS
föresten, kamerna hänger med ikväll!

gårn igår, hullsta ikväll!

Hej bloggen!
igår efter skolan åkte jag taxi hem, när jag
kommit hem satte jag igång att göra varmkorv&mos,gott! Därefter satt jag bara vid tvn tills jag hörde att en bil kom in på gårn. Det var mormor&Christer som kom på besök. Men olyckligt vis var inte mamma&per hemma eftersom dom var och hälsade på min syster som nyss har flyttat till Umeå.

Men jag följde iallafall med hem till mormor&christer hem till dem och åt jättegod mat där, nämligen lövbiff&potatis+ jättego´ sås! Efter maten gick mormor på  toaletten, och då sträckte Christer fram 200 kr till mig och sa: "schyy, säg inget till mormor ;)" Blev jätteglad iallafall.

Efter ett tag skjutsade Christer mig till Röding där Emil redan var. Och därifrån åkte vi 7 st till gårn. Där det var hur mycket folk som helst. Haha, grottan i bollsta är verkligen ingenting gämfört med gårn där i Undrom. Och det var jättemysigt där med!

Men idag iallafall, ska jag och emma till hullsta. Emil följer också med :) + att ewe,sandra,madde,elin,jacke,pontus,tobbe m.m.. som ska dit :D 
PUSS 

skolfotot avklarat!

Hejochhå!
Idag har vi knäppt kort med klassen till skolkatalogen. Måste bara få säga att alla verkligen gör en stor grej av det hela!! Visst, jag kollar väl så att inte håret står typ 1 meter ut. Men samtidigt som jag var på toan hörde jag 7 elr 8an utanför snacka om hur ful dem var.

Det lät ungefär såhär: "HALLÅ, du får inte hä upp ögonbrynen ifall du ska skratta på kortet, Sanna!"
"Såhär ska jag stå när vi knäpper oss" "åååh, jag kommer bli så ful på kortet" "jag vill ha platt hår, mitt är fult" "Men hur ska jag måla ögonbrynen som då, ni klagar ju bara!"
och så fortsatte det. Hallådärnånstans, visst kan man ha dåliga hårdagar osv, men att stå typ 5-10 tjejer framför spegeln på toan och klaga över sitt utseende för att få komplimanger istället tycker jag är jävligt löjligt.

Jag skulle skämmas att stå där och klaga på mitt utseende inför en massa andra. Men alla är vi olika, och tur är väl det.
Nu väntar maten.
PUSS

skolfotografering imorgon...

Hej, sitter uppe i rödhuset just nu, ska snart till andra huset för att sova. Men först ska Emil komma hit, han är hemma just nu tror jag, Om han kanske inte redan är påväg?

Sedan jag har kommit hem har jag bara suttit och gjort boende uppgiften, har börjat mublera i längenheten nu. Föresten, måste man köpa micro, tänkte på det idag? ;b Sedan har jag även försökt att komma ihåg Spanskaorden vi har tills imorgon. Såklart glömde jag att ta ur skrivhäftet ut mappen innan jag skulle med bussen, så det resulterar i att skrivhäftet är kvar i skolan och att jag inte har kunnat träna så mycket.  Men tur är väl att jag redan har lärt mig en hel del av dem 13 orden vi har tills imorgon.

Men nu ska jag kolla på elins,felicias&emmas blogg!
PUSS

nuså!

Nu har ni nog kanske gått och lagt er, men jag är vaken. Knäppte 4 snabba bilder på jackan&huvtröjan. Tjockstrumperna är ju inte direkt nått att fota, hah!


huvtröjan, som kom med posten :)

bättre bild på mönstret, typ kaniner ^^

ja, inte världens bästa bild direkt,
försökte att få med så mke som
möjligt av jackan i spegeln..

kramfors, brb!

Hej och hå! Ska till Kramfors nu och köpa skinnjackan. Visar den + huvtröjan i nästa inlägg.
PUSS

hjälp mig!


Jag fattar verkligen inte dehär med breddgraderna. Elin, du verkar förstå det hur bra som helst! ..men jag min trögboll fattar absolut inget alls. Visst, jag vet att de heter 30*s 60*s 90*s 120*s 150*s osv, men sedan fattar jag inge mer?

Är det typ såhär : Vart hamnar du om du letar efter 30*sydlig breddgrad, och 60*nordlig breddgrad?

Är det så? Och då ska svaret bli Europa, eller hur? Eller tänker jag och gör helt fel, hjälp! Jag har prov imorn och dehär kommer gå helt åt skogen. Fast, iförsig kan jag ju exakt allting annat, förutom detta då. Men jag antar att dehär har ganska stor betydelse i provet ändå.
PUSS!

tjohej :D

Jag har precis kommit hem från skolan, jagsom åker buss en rätt lång sträcka kommer alltid hem ganska sent. Jag som är van att det tar 3 minuter att komma hem ^^.

Huvtröjan som mamma beställt till mig har kommit iallafall, och den passade utmärkt ;b Jag kan knäppa en bild på den sedan ifall ni vill? Jag fick även två par sånahär tjockatjockisar, som var jättemysiga. Dom kommer att komma till stor nytta nu i vinter, eftersom att mina stövlar inte är speciellt fodrad.

Men nu har jag inte tid att skriva nå mer, måste plugga på so:n. FÖRESTEN, är det nånsom kan förklara detdära med längd- och breddgrader?


stina-lee!


Erkänn, visst är hon rikitgt snygg?! Jag skulle inte tacka nej till att se ut som henne. Fastande vid bilden i flera minuter alldeles nyss, hon är ju helt perfekt! Visst, bilden är redigerad och hon ser ju inte riktigt ut sådär nu kanske, men vadå? Hon är fortfarande snygg, snygg, snygg!
kan du inte snygga av dig litegrann till mig??!

strax åker jag!

Hej, jag kommer nog inte att blogga nå mer idag eftersom jag ska till Emil, och kommer att sova där. Och deras dator är på lagning, så därifrån kan jag inte heller blogga. Men vad gör det, det är ju rätt skönt att inte sitta här helatiden också.

Jag åker inte till kramfors idag ändå, eftersom det kom lite hinder ivägen. Får ta det någon annan dag i veckan istället, ska prata lite och se när det passar.

Föresten, Anton skulle gärna fått vare kvar i Finland några veckor till.. (i'm a devil)
PUSS

hampus lik amir?


Dom som vet vem Hampus Lundberg är, ser ni likheten mellan han och Amir, som är på bild här ovan. Det är även Amir som skriver bloggen "gaybloggen" som nog alla har klickat in på nån gång :) Dem är dock bara lik varandra då Amir har denhär frisyren som på bilden ;b
Vad tycker ni?
(jag tycker dom är skitlika varandra)

go´morron!

go´morron alla mina läsare!
Jag är uppe med tuppen idag, precis som alla andra dagar. Jag&Mamma ska snart hämta Anton nere vid kyrkan. Han var i Övik då han ringde för ca: 30 min sedan. Ni vet väl att han har varit i Finland?(och jag följde inte med..)  Anton hade iallafall kollat på gammelfarmor i kistan (skulle inte jag vågat) och han tyckte att hon var jätteliten. Begravingen hade iallafall gått jättebra och så.

idag ska jag nog till kramfors oxå och köpa min skinnjacka, äntligen!  Jag hoppas att mamma skjutsar mig, de är även honsom får stå för pengarna tills jag har klippt Christer ;b

Senare idag ska jag kanske hem till Emil, och sova där. Mysigt! Och imorgon börjar skolan igen, skönt eller förjävligt?
PUSS

vilken kan det vara?


Kan det vara denhär? Nu är det ju bara en dag kvar tills det är mitten av månaden.
Såklart fattar jag också att den kommer säkerligen inte komma föränn runt
den 20:de eller nått liknande. På bilderna är det iallafall en elmoppe, det kanske är den? ^o)
eller någon annan, men jag är så nyfiken så jag vill veta nu!
PUSS

ååh -.-

Jag är verkligen på jättedålig humör!!!!!!! Jag sitter här i skogen utan tillgång till telefon eller nånting. Eftersom jag är i gråhuset där det inte finns telefon, och såklart har jag inte pengar på mobilen(föresten, om jag ska ha mottagning måste jag stå i trappen, de är ändå stället i hela huset där det går att ta emot samtal och ringa). Och i andra huset är det låst eftersom mamma&per har åkt iväg till mormor utan att ens undra ifall jag vill följa med, mamma trodde jag var med emil...

SÅ här sitter jag och är hungrig och på hur dåligt humör som helst.
JAG LÄNGTAR TILLS MIN MOPED KOMMER!

helgens i bilder :D

gomorron!
Tänkte lägga in bilder ifrån helgen + från skolan& hemma, eftersom jag varit så dålig på att uppdatera.


haha, min snygging till lillebror :)

har ni sätt en sådan visp nångång?
man snurrar på ett hantag så blir det
ungefär som en elvisp, fast utan el ^^
Mamma tog fram den och jag fattade inte
vad det var, första gången jag sätt
något sådant ;b

vå alldeles egna Kent Johnsson,
som har åkt moped sedan han var liten.
dendär moppen på bilden har gått
14 000 mil eller vad de nu var ^^

torsdag i skolan tror jag?
Mattis har iallafall färgat håret,  den
snyggingen :)

Fredag, och början på en efterlängtad
helg. På bilden har vi sandra som
är snygg oavsett om hon är beredd
på att bli fotad eller ej.

fredagen forsatte sedan med att jag
hämtade Emil med hans moppe,
åkte till undrom. Därefter åkte vi till
bollsta tsm med sandra,tomas&ida
där kvällen/natten sedan spenderades.

dagen därpå, lördag. Åkte vi hem till
emil, och sedan vidare hem till tomas.
Sedan åkte vi till undrom, hem till
röding där vi alla åkte till sandgropen.
På bilden är det iallafall emil.
go´natt!

Jag orkar inte dkriva nånting mer idag, eller kanske kväll man borde säga nu.
Bloggar nog imrgon. Men dagen har varit superBRA iallafall!
PUSS

bra vs dålig

hej bloggen!
Gårdagen har jag spenderat tillsammans med emil, sandra, ida & tomas :D Jag och emil åkte först upp till mig och åt flingor och sådant eftersom vi inte hann äta middag innan vi skulle åka igen. 

Därefter åkte vi till Sandra&Tomas där ida oxå var. Efter en kort visit där moppade vi iväg till Bollsta, hem till Ida. Där kvällen sedan spenderades i stora drag. Vi var ute ett tag oxå, för att se vilka som var ute på bollsta. Eftersom det var riktigt kallt gick vi hem till Ida efter ett par timmar ute i kylan. Hemma hos Ida väntade sägen. Eller jag och Emil sovde i soffan, där det var vääldigt trångt ;b 

Nu är iallafall vakna och så. 
PUSS 

NJUT!

 
Ingen har väl missat Stinalee´s blogginlägg med denna pojk!
Lyssna och njut, ännu en gång!! Jag kan bara säga att jag var påväg att börja
gråta!

bra dag!

hej.
Skoldagen började med att jag hade sovmorgon till klockan 10
. Så jag for till kramfors för att byta jeansen mot ett par mindre, men dom hade ingen mindre storlek. Så jag behöll jeansen ändå.Men jag bytte iallafall ut tshirten till en annan storlek.. Därefter gick jag in på frejas för att hämta nytt recept till p-pillerna som nästan är slut nu, så nu behöver jag inte oroa mig längre att dem ska ta slut innan jag hunnit hämta nya. Därefter gick jag in på ullas och åt för att sedan ta bussen till skolan igen som inte gick förrän klockan var 11.10.

Väl på skolan gick jag in på spanskan som nästan var slut. Skrev av Sofies papper, eftersom jag inte hade gjort dedära som dom hade gjort. Sedan fortsatte vi med nått annat papper, och sedan var lektionen slut. Efter lektionen stannade jag kvar en stund och bad Claudia förklara lite fort vad dom hade gått igenom på lektionen.
Efter spanskan hade vi bild. Gick igenom hur man arbetar i powerpoint,det tog inte så lång tid så vi fick sluta tidigare ..


Därefter väntade dagens höjdpunkt, nämligen Epan. Där vi idag skulle få lyssna på Hantverksprogrammet som var i skolan och berättade om linjen. Jag kan säga att jag blev riktigt sugen på den linjen faktiskt. Känns som att det står mellan hantverk,frisör&samhäll. Vi får se hur det blir i slutet av nian. Men efter epan hade vi iallafall idrott. Men jag var inte med eftersom jag har sån hosta. Och det ända jag hade kvar var 1000m, och jag tänker inte springa de och få hostanfall helatiden xD. (gick iallafall och letade efter Bim på hallen men hittade henne inte trots att vi inte hade börjat. Så jag gickut och kollade ifall det stod nått på fönstret som det brukar göra, men de gjorde de inte. Och jag hade hört att andra nian hade orientering så jag tänkte inte direkt gå ut och leta efter henne i skogen.. Men sedan visade det sig att vi hade friidrott ändå.)

Men nu är jag iallafall hemma, och ska snart äta.
PUSS

så typiskt..

hej igen!
Jag prövade jeansen nu igen när jag kom fram till andra huset (här där jag sover).  I affären tyckte jag att dom satt mycket snyggare, men nu känns det som att dom inte gör det. Så jag tror jag ska åka till terracotta någon dag och byta storlek, dels var längden för lång och sedan vill jag att dom ska sitta lite slappare i midjan. Inte för att dom sitter åt, men ja. Jag är fåfäng. 

Tshitren var oxå lite trång, prövade den ju aldrig inne i affären. Så ja, antingen åker jag dit imorgon på morgonen eftersom jag har sovmorgon eller på fredag då jag slutar tidigt.

Idag hade vi soprov, och det gick verkligen över förväntan! Så bra som det gick idag brukar det aldrig gå på mina soprov, men övning ger fördighet som man brukar säga. Och jag har verkligen lagt ner tid till att plugga in allting till provet.

Men nu ska jag kolla på bloggar.
PUSSjeansen 299:- tshirten 129:- men
gratis ifall du köpe ett par jeans.

ett par nya jeans & en ny tshirt!

heeej :D
Emil sovde här igår och åkte med mig imorse med taxin
. Väl på skolan fick jag höra om att en forskare skulle återskapa bigbang, såklart blev jag jätterädd då jag fick höra att världen kunde åka in i ett svart hål och att vi då skulle dö. Fast jag överreagerade nog rätt rejält. För med tanke på att han fick tillåtelse att utföra exprimentet kan inte många saker vara farliga, eller gå fel. Men jag belv iallafall jätterädd, och strax innan klockan 1(då det var beräknat att ske) sa jag: "jag kanske dör om 3 minuter och jag har inte ens pratat med mamma:(" strax därefter ringde hon och sa att jag skulle komma ut och hämta pengar ^^.

Efter skolan åkte jag iallafall till kramfors med emil och köpte ett par jeans& fick en ny tshirt på terracotta. Sedan fick vi skjuts av storebrorsan min till Nyland där mamma sedan skulle hämta oss. Kan ni tänka er att jag var rädd i bilen då han körde 190km/h!!!!!!!! Jag har aldrig i hela mitt liv åkt så fort nångång, jag borde ha skete på mig eller något liknande, men jag satt bara och skrattade rakt ut! Kändes jättekonstigt iallafall, men efter ett tag bad jag han sakta in för då började jag bli rädd xD.

Nu har iallafall Emil åkt hem, och jag ska snart till andra huset, där lägger jag även in bilder på jeansen och tshirten.
PUSS

Kramfors

hej bloggen,.
Dagen har väl varit bra, eller som alla andra skoldagar. Fast jag hade jätteont i huvudet i slutet på dagen. Om nån tyckte att jag såg sur och tvär ut så var det därför. Men cissi g(tack så mycket!), hade en ipren som jag fick, och därefter försvann min huvudvärk. Vilken lättnad! Jag tror aldrig jag har haft sån sprängande huvudvärk nångång i hela mitt  liv.

Efter skolan fick jag vänta på bussen i 1h15min, rätt drygt med tanke på att ingen är kvar på skolan då. Satt och pratade med ida ett tag, köpte en choklad sen gjorde jag inge mer alls, satt bara där på stenen och väntade. HAAHA

Kramfors har jag skrivit på min rubrik, ni kanske undrar varför?
Jag tänkte nämligen åka till Kramfors imorgon efter skolan och köpa jeansen jag berättat om 10 000 ggr här i bloggen. Någon som vill följa med och göra mig sällskap kanske? :)

Nu ska jag iallafall ta en titt på so:n igen eftersom vi har prov imorgon!
PUSS

pluggis-emmali?

Godmorgon sömtutor!
Inlägget som jag skulle skriva igår gick inte att få fram, så jag lägger upp bilderna som var tänkta att hamna i det inlägget nu iställlet. Jag pluggade nämligen hela kvällen igår, och det behövde jag faktiskt. Det är rätt kul att plugga då det går bra, men inte fullt lika roligt då det går ski helatiden .. :b

snyggbild.nu (mu) nej, men man ska
vara på bra humör då man gör läxor
osv.

Jag gjorde min egna karta med färg
och vågor (a). Gick bättre att träna på
det viset, när det sr verkligare ut!

bra dag :)

haalllååån!
Dagen har varit super idag, i stort sätt. hade slöjd idag faktiskt, superkul, tycker iallafall jag :D. Sen hade jag spanska,so,sv,ma osv.. Spanskan idag var väl också helt okej tycker jag :) Haha, känner att det blir helt flummigt det jag skriver..

Efter skolan åkte jag med bussen ända bort till handlarn, för att sedan promenera till Tomas som bor ungefär 200 m bort från handlar! Jag gick på långprommis! Väl framme satt man och väntade i typ 10 minuter, sedan kom ida,emil,tomas&sandra på mopederna. Vi umgick nere i garaget ett tag, sedan gick allihopa upp för att tomas åkte på ciaoen. Superkul .. xD!

Efter ungefär 1½ timmar åkte jag och emil hem till mig, han fick bensin av oss eftersom att han fick lov att vrida på reserven, ett tag efter det åkte han hem, han är fortfarande sjuk. Precis som jag.

Nu iallafall, ska jag göra läxor! Skojj va?! jag kan bara säga att jag lääängtas!
PU


taxin väntar!

Hel och hallå! godmorgon!
nu måste jag skynda mig att fixa de sista, taxin väntar nog inte i alla evighet ifall jag inte skulle bli klar i tid. Och det gör defenetivt inte bussen nere vid vägen heller.  Men ändå måste jag få skriva :D
PUSS7 dagar kvar!

ett till inlägg, som lovat :)

hejhej, eller kanske jag ska säga godnatt vid dethär laget? :p
Jag hade tänkt hinna med att ladda betterierna till kameran som varit lite död på sista tiden (därav den dåliga bilduppdateringen)men jag kom hit till andra huset lite senare än vad jag tänkt mig, så jag hinner inte ladda batterierna ikväll. Jag hade iallafall tänkt visa er vad jag köpte idag, på dollar! :D Men jag kan väl beskriva hur det ser ut istället.

Sist jag var på dollar köpte jag två vita mappar, som jag har i skolan. 10:- st. Riktigt billigt tycker jag. Men jag behövde en till mapp eftersom det inte räckte med dem rvå. Så idag köpte jag mig en till, och den kostade 10:- den med. Men denhär är mörk med blommor på, snyggare än dem vita jag köpte ;b 

Jag kunde ju såklart inte heller hålla mig ifrån att köpa piggelin då vi ändå var där. (jag har levt på glass hela helgen) ja det är sant. Det är så skönt för halsen att äta nått så kallt när man har ont i halsen och hostar. Eller är det bara jag som tycker så? jag tycker det blir mycket bättre! Så jag vräkte i mig hela 2 piggelin ;o Om inte Fredrik hade velat ha den tredje hade nog den oxå slunkit ner i magen. haha, tjocis jag är. Men nu ska jag sova!
PUSS

plugg..

..plugg plugg plugg!
Jag sitter och försöker att lära mig hela kartan, allt sitter inte riktigt ännu och vi har prov på Tisdag tror jag att det är. Så det är bara att råplugga tills precis alla länder och huvudstäder+hav&EU sitter fastklistrat inne i huvudet på mig! and thats it.
haha, hejdå.
skriver ett till inlägg när ja kommer upp till andra huser tror ja.

vilken moppe kan det va?

Hmm, jag är så nyfiken på vilken moped det kan tänkas vara som är framme i Övik om 8 dagar, jättenyfiken ^^. Jag hoppas såklart att den är jättesnygg med tanke på vad moppen själjs för. Kan ni tänka er att jag inte ens sätt moppen som jag ska köra om 8 dagar, eller vem vet. Jag kanske inte tänker köra den ifall den är asful..

Har iallafall suttit och sökt på google, men de finns ju så många olika. Men såfort jag ser en lite snyggare än en tidigare så hoppas jag att det ska vara den, haha! Vad knäpp jag är. Men jag är så nyfiken, vill att det ska gått 8 dagar idag xD.

stackars människor!

Alla har nog redan läst på kissies blogg om hur männen i Pakistan och Bangladesh kastar syra och frätande ämnen över kvinnor som vågar säga nej. Eller som föder fel barn. Är det inte sjukt?


Varför liksom?
- Jo för att få tillbaka sin heder. Men hallå!!!!!! Får man tillbaka sin heder för att kasta syra över en liten bäbis som blev fel kön? dumma jävel, du var ju med och skapade ungen. Eller får man tillbaka sin heder genom att förstöra en kvinnas vackra ansikte till ett missbildat ansikte. Får man tillbaka sin heder genom att förstöra ett liv, genom att kasta syra på en kvinna,eller ett fött barn som inte blev det du velat, en kille. Jag tycker verkligen att det är det sämsta sättet att få tillbaka sin heder på, jag skulle känna skam i resten av mitt liv om jag gjorde något sådant! Jag kan inte mer än tycka fruktansvärt synd om alla kvinnor som har drabbats av riktigt sjuka män som vill få sin heder åter..
 Efter att dom har förstört kvinnans ansikte, eller ett liten flickas ansikte kan dem aldrig mera bli gift. Ansiktet visar att dom är människor som säger nej. Dåliga människor. Kvinnnorna måste bli gift, annars klarar dom aldrig av att försörja sig. Tänk då på alla hundratal kvinnor som blir syraattackerade varje år, hur är deras liv nu. Någon kanske bor på gatan i något litet hörn, någon kanske håller på att dö av svält, men någon kan faktiskt oxå fått bo hos sina släktingar.
Nuförtiden har plastikkirurgerna börjat hjälpa kvinnor som blivit utsatta för syraattacker. Dom får hjälp att återställa sitt ansikte, men det kommer aldrig mer se ut som förr. Dom har ett ärr i själen resten av deras liv.ännu ett inlägg!


Nu är vi hemma igen från våra ärenden ^^. Vi åkte in på ica i Nyland och handlade också(köpte massor med godis, och idag blir det god mat, nämligen köttgryta och ris.). Sedan åkte vi med bilen hit till Långsjön.

Satt och kollade i en katalog vi hade fått, såg en jättefin huvtröja som jag hoppas mamma beställer. Såg oxå en huvtröja som jag blev sugen på att köpa till Emil i julklapp. den var svart med vita ruter, eller hur man ska förklara det som. Jag ska rita jackan i paint så ska ni få se :D kom ihåg att jag har äkta paintskills. Ja, där ser ni typ hur den såg ut. Fast ja, den ä ju som lite snyggare på bild ;).

Vetni? Jag ska klippa Christer nån dag framöver så att jag tjänar mig en liten slant. Mormor sa att han behövde klippas. Och vad sitter inte fint om inte en 500 för klippning? -jotack säger jag bara! Dessutom ska jag städa åt mormor på övervåningen (dammsuga,torka golven&damma) så skulle jag få betalt för det. Så efter det ska jag nog köpa mig snyggjeansen som jag såg på terracotta för typ 2 veckor sedan :D *HAPPY!*

Sedan är det ju bara jackan som fattas. Men jag måste hitta en snygg innan jag köper någon. Och jag vill att den ska vara varm oxå. Någon som har nått bra förslag på en snygg varm vinterjacka?


godmorgon

godmorgon allihopa!!
Jag vaknade redan klockan 7 imorse. Och det gjorde emil med :) Klockan 9.00 åkte vi till andra huset, där vi är nu. Emil har hjälpt per att ta upp bryggan nere vid vattnet eftersom att det inte kommer att bli nå mer bad för iår. Och bryggan kan inte vara kvar där under vintern. Men dom fick iallafall upp bryggan med hjälp av rep och bilen.

Vad ska vi göra idag då?
- Jo,vi ska åka med Denises madrass och hennes cykel till hennes pappa. Sedan ska vi vidare till Bollsta där Emil ska hjälpa Per att lyfta hans kontorsmöbler på släp, eftersom att han ska flytta hit kontoret och ha ett hemmakontor istället. Därefter vet jag faktiskt inte vad vi ska göra.
PUSS


vill ha, vill ha, vill ha!

åh, jag önskar att jag var miljonär. Att jag hade obegränsat med pengar och att jag aldrig behövde bekymra mig för att jag inte har pengar till en ny tröja,jacka osv. Då hade jag inte behövt vänta tills jag får pengar, och sedan kunna köpa mig en jacka, byxa eller nått liknande. Och sedan vara pank igen. Då hade jag kunnat köpa kläder utan att behöva oroa mig för att inte ha några pengar kvar. 

Eller så kanske jag helt enkelt köper för mycket kläder, man kanske inte ska handla kläder varje månad? Det är det ända jag gör för mina pengar. - handlar kläder! Så fort det blir den tjugonde spenderar jag bort allting på bara några dagar. Sedan går jag där utan pengar till nästa månad och längtar tills det blir pengardags igen, Men vad händer då? Jag köper kläder igen. Men man måste ju ha kläder, eller hur? Och det är ju så himla roligt att handla!! Därför önskar jag att jag vore miljonär, då hade jag kunnat handla kläder när jag velat utan att behöva tänka först. Men såklart köper jag inte alla kläder själv. Mamma hjälper ju till och köper dem dyrare sakerna som jackor, skor osv. Men ändå räcker inte pengarna xD. 


Snygg, eller hur? :D
(ewe, var det den du menade?) 

den vill jag ha!


Nu är jag sugen på en sväng till sundsvall ;)

DAGENS:

Dagens låt: ingen än så länge.
Dagens frisyr:  toffs mitt på huvve = dålig  hårdag....
Dagens klädsel:  mjukísar&linne + huvtröja
Dagens (kvällens)planer: mysa tillsammans med emil
Dagens händelse:  oj? absolut inget alls.
Dagens längtan: efter ett par nya jeans som jag sätt på terracotta
Dagens dummaste: min hals strejkar.
Dagens saknad: lätt! Det är emma, jag saknar emma!
Dagens bästa:  skolan slutade.
Dagens vill ha: jeansen+skinnjacka+vinterjacka+mjukisar!
Dagens tråkigaste: skolan var jättetråkig.
Dagens finaste: sofies kläder idag var jättesnygga!
Dagens köp: halstabletter&en haribopåse.
Dagens godis: haribopåse.
Dagens mat: pannkaka..
Dagens humör: less, men fortfarande på någorlunda bra humör.

tråkdag.

hej och hallå.
Skolan idag var supertråkigt. Började med att jag hade sovmorgon till klockan 10. Därefter kom någon lärare och satte upp alla inställda lektioner, som var jättemånga idag! Jag hade inställd spanska&engelska vilket resulterade i att jag inte hade någon lektion förrän klockan 12.15!! Så där satt jag i skolan och funderade på vad jag skulle göra i 4h15min. Efter inte lång stund alls kom jag på att jag kunde gå och träffa Nina, min kusin som jag skrev om här i bloggen för ett tag sedan. Så jag gick till Bollstaskolan och frågade på lärarrummet ifall det var möjligt att jag kunde få träffa Nina. Och det fick jag, tur nog.

När Göran visat mig var nina var hade vi gått runt i skolan ett tag eftersom att vi gick fel hela tiden. Hon var iallafall på träslöjden. Så hon kom ut så jag fick prata med henne. Och jag tror jag kramade henne minst 5 ggr. Jag blev så himla glad över att få träffa henne. ÄNTLIGEN! min lilla kusin :) Tråkigt nog var hon rätt tillbakadragen och vågade inte öppna sig så mycket som jag är van vid att hon brukade göra förut. Men jag vet ju vad det beror på.

Idag när jag kom hem ifrån skolan iallafall så berättade Anton att Agneta hade tagit in han för att prata. Sedan hade hon sagt till Anton att han hade beställt vetenskapsböcker på Agnetas namn så att hon skulle få lov att betala. Anton blev helt paff eftersom att han inte visste nånting om det. Men hon visade upp något slags kvitto, eller avi eller vad det nu heter nmär man får hem ett brev. Därstod Antons gamla hotmailadress som han använde förut. Det stod även våran hemadress på avin/brevet/kvitto. Så vad kunde Agneta tro när det stod antons hotmail och adress. - Såklart att det var Anton som hade jävlats med henne. Men så var det ju inte. Det är nämligen nån idiot som har använt sig av antons gamla hotmail för att jävlas med både Anton&Agneta. Eller har personen/personerna använt antons hotmail för att skydda sig själva. Dumma jävlar säger jag bara. För Anton kanske måste betala 500 spänn för nått han inte ens vet om att det har hänt.
Bilden är tagen från google.se

godmorgon :)

hej, och godmorgon :))
Jag har precis gjort mig iordning, tog bara en halvtimme idag. Brukar alltid bli klar till klockan sju ^^. Tänkte bara säga att jag använde plattången idag, haha! :b Somnade nästan direkt efter att jag hade skreve tidigare inlägget. Men nu ska jag checka en massa bloggar.
PUSS

bök&stök!

hej!
Har inte hunnit sitta här någonting alls idag. Jag har nämligen bytt ut madrasserna i sängen till tjocka,mjuka madrasser istället. Som jag hämtade i förrådet. Jag kan bara säga att det var det värsta jag har gjort. Att bära dem tunga madrasserna från förrådet in till huset var jättetungt&bökigt. Men inne började det värsta. Att få upp domdär tjocka madrasserna uppför trappen! Det var både tungt och jobbigt. Och det blev verkligen inte bättre för att Anton hjälpte till att bära. Eller, den klenskiten orkade knappt lyfta, så jag fick släpa/dra madrassen uppför hela trappan. Och den var verkligen inte lätt. Därefter väntade den andra madrassen som var kvar. Ja, det blev lika tungt&jobbigt den gången med.

Och inte nog med att jag tog upp dem madrasserna så fick jag lov att hjälpa Anton att bära upp hans madrasser med. Eller det heter väl kanske inte madrass, utan säng ?. Efter att ha burit upp allting kändes det i ryggen kan jag lova. Och det gör det fortfarande, det värker verkligen. Men ett plus är ju att jag kommer att sova mycket bättre inatt ;)

Vad gör jag nu då?
- ingenting alls. Funderar på att torka håret lite snabbt eftersom att det är blött sedan jag duschade. Jag hatar verkligen att sova med blött hår då det står rakt upp och åt alla håll och kanter på morgonen då man vaknar :b Men en sån bra uppfinning dom har kommit på, nämligen plattången :D Den hjälper mig ju imorgon ifall jag inte orkar torka det nu. Lat som jag är.
PUSS


UPDATE:
Skolan idag var verkligen inge rolig alls. Jag har varit less, och irriterad hela dagen. Kanske beror det på vädret? jag vet inte. Lektionerna gick väl hyffsat ändå, även fast det var lite jobbiga att ta sig igenom. Särskilt spanskan, där jag sitter själv nu förtiden :( Blir rätt långtråkigt på dem lektionerna när man inte har någon att sitta och prata med, och göra uppgifter tillsammans med. Sedan hade vi världens äckligaste mat med, så jag var hungrig hela dagen efter att ha ätit lite pasta&skinksås. Huvva! Men nu ska jag sluta klaga om min skoldag och hoppas på att den blir bätte imorn. Godnatt.

många chockbesked idag tydligen!!

ojojojojoj får jag nog säga denna gång! Ännu ett chockbesked har jag fått höra. Eller dehär kunde jag nästan fatta att det skulle hända. Vilken sjuk människa alltså. (ja, ni fattar ingenting, men jag skriver för mig själv, så ni behöver inte förstå) Ja, vart var jag.. ? VILKEN SJUK MÄNNISKA JA!

Jag vet inte alls vart jag ska hä mig, vad jag ska skriva och vad jag kan skriva här i min blogg. Det är inte bra att skriva för mycket för det kan leda till en massa onödigt prat. Men jag kan bara säga att ja världens sjukaste människa har gjort det igen. (ja, vadå gjort det igen? ja, något sjukt.) Kommer det att bli som jag har hört vet jag inte vad jag gör. Men jag hoppas att allt kommer att ordna sig, och jag tror nog att det gör det. Om det inte gör det, är allt ju över. Fan, det gör ont att skriva så. Men allt är verkligen över ifall detta inträffar.

DU är sjuk, den sjukaste människan (kan jag verkligen kalla dig för en levande människa?! Är du värd att nämnas som en god människa? ÄR du en god människa? För mig måste du vara väldigt bra kompis med den vi har under oss, alltså den onda) jag någonsin har träffat. Det här låter hemskt men nu precis nu när jag är som argast känns den verkligen som att jag skulle bli glad ifall du dog, och de utan att få skuldkänslor. Ja jag tror faktiskt att jag skulle bli glad. En tyngd från mina axlar skulle lätta.. Förstår du & ni som läser vilken jävla person jag skriver om. Fattar ni att det inte är någon normal person alls.

DU FÖRSTÖR MITT LIV. OCH DU FÖRSTÖR MIN FAMILJ!
Dra lång härifrån, så långt bort att jag aldrig mer ska behöva oroa mig för att se dig igen.
Jag har aldrig hatat någon, men jag hatar verkligen dig, och allt du har gjort.

ojojoj, vila i frid gammelfarmor!

Hej bloggen!
Fick för några timmar sedan veta att min gammelfarmor som bodde i Finland dog inatt :( Om jag inte minns fel så blev hon hela 99år. Men hon gick bort inatt. Det läskigaste av allt är att bara för 2 dagar sedan pratade jag om gammelfarmor tillsammans med min pappa. vi satt och pratade om henne, och jag sa att jag ville träffa henne innan hon dog. 2 dagar senare dör hon och olyckligtvis hann jag aldrig mer att träffa henne.

Jag har inga minnen ifrån min gammelfarmor, det har jag inte. Det var så himla längesedan jag träffade henne. Jag var rätt liten då, kan jag ha varit 3-4 kanske? Det var just därför jag ville träffa henne innan det var försent. Jag förstod att hon inte skulle leva länge till, med tanke på hennes gamla ålder. Men jag har sett jättemycket kort på mig när jag sitter i min gammelfarmors knä, i Finland. Varje gång jag bläddrat till dem siderna har jag alltid tyckt att hon såg så lycklig ut :) Hon var stor i kroppen och ett fint leénde hade hon.

Om 2 veckor är det begravning i Finland och jag kommer att få chansen att iallafall säga farväl till henne, Jag hann aldrig träffa henne mer, men att få en chans att säga farväl känns riktigt bra i mitt hjärta. Jag hoppas att hon nu vilar i frid, tillsammans med alla änglar där uppe!

Godnatt!

godnatt, och lite till!
Jag har faktiskt inte suttit nått vid datorn förrän nu, shame(?) on me. Jag har varit i andra huset och varit riktigt social med familjen idag.

Runt 5-6 tiden kom iallafall Emil hit, och är fortfarnade kvar. Han sover över här imorn och åker buss med mig imorn till skolan.
PUSS


RSS 2.0