*

Nu är det ett par dagar sedan jag gjorde provet, jag kan säga er att jag har verkligen aldrig varit så nervös eller haft ont i magen för något så mycket som då, haha. Så himla galet hur kroppen kan funka så? Första momentet var permanent och mina händer skakade då jag skulle rulla ner spolarna!! Jag som satt rullningen på under 30 minuter varenda gång tog säkert närmare 45 minuter på mig bara för att händerna inte samarbetade, haha! 

Men under dagen så släppte nerverna litegrann och man började känna sig mer varm i kläderna och bara körde. Allting gick iallafall väldigt bra och jag var nöjd med alla mina modeller. Klarade alla moment med bra betyg förutom formblåsningen som de bedömde som "ej hållbar". När vi gick igenom betygen så sa de att de tyckte jag skulle använt en mindre borste osv för att få mer volym osv.. Så jag får helt enkelt göra de nästa gång och överdriva ordentligt ;) 

Så det momentet måste jag alltså komplettera, men känns ändå helt okej. Givetvis drygt att det var ett så pass simpelt moment och att jag inte kunde få ett G bara, haha. Men de är bara att åka dit och föna om ett tag, 15 minuter 😂 Kostar 1000kr.. Dyr formblåsning de! 

Känns himla skönt att provet är förbi iallafall, kommer aldrig mer utsätta mig för något som får mig att få sådär ont i magen och nervös iallafall, fytusan! :) 

Nä nu ska jag fortsätta kolla på PH sen ska jag sova, är så trött hela tiden. 
Kram Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!