Färg och klipp från igår!

Godmorgon!
Tänkte visa er två av mina kunder från igår, som jag färgat och klippt! 
Första tjejen kom in med ett väldigt ojämt färgat hår som hade varit med om en hel del! Hon hade först ljust hår, sedan färgade hon det rött men tyckte inte att hon passade i de så då avfärgade hon det, för att efter det färga det brunt. Och på bilden ser ni hur det ser ut efter dessa färgningar. Väldigt ojämnt Och riktigt slitet. 

Kunden ville ha det ljust med skiftningar så det jag gjorde var att väva folieslingor med den lägsta blekningen man kan ha med tanke på kvalitén och så ville jag inte köra med en avfärgning av hela håret igen. Efter slingningen la jag i en kall nyansering då hon ville ha det såpass kallt som möjligt! Och såhär blev de! :) 
Nästa kund för dagen var Jenny som ville ha en liten förändring och de fick hon! Klippningen behöll vi likadan som tidigare då de verkligen är hennes frisyr, hon passar såå bra i den. 

Färgen fick jag fria händer på att göra vad jag ville så då tog jag tillfället i akt, hehe. Jenny hade ett önskemål om att ha sidorna mörka denna gång och inte blekta som innan. Så efter att ha klippt henne tyckte jag att vi skulle ha hennes egna färg på sidorna kvar då den är riktigt fin och passar bra ihop med det ljusa. Så det jag gjorde var att färga bort utväxten och sedan la jag även i en kall nyansering för att få en fin nyans efter blekningen som automatiskt blir lite varmare för de mesta. Och jag får ju inte glömma det roligaste, hon fick även en rosa effekt i luggen för lite omväxlings skull. Kul med något nytt men ändå behålla det ljusa som hon passar så bra i! :) 

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!