dammat av dockorna

Hejsan!
Ligger i soffan just nu efter en heldag i Bollsta. Var först hem till min kusin och hälsade på, sedan gick vi, hundarna och lilla Elias runt Stora Mo, var riktigt skönt att komma ut i friska luften och röra på sig. Skönt att gå med sällskap också, inte lika kul att gå själv, hehe. 

Därefter gick jag hem till mig (familjens hus) och la mig i solariumet en stund, hur skönt som helst att dom har ett hemma som man kan låna! Efter en stunds solande så satte jag mig med lite frisörböcker som jag hade tagit med mig dit idag, så blev lite läsning i dom för att repetera och så! 

Kom under tiden på att jag har ju lite saker kvar hemma hos dom så började rensa bland alla saker och fick med mig en del hem, bland annat dessa två dockor. Nu fattas egentligen bara ett stativ, vet inte riktigt vart man kan få tag i ett sånt? Skulle vara så skönt att kunna ställa upp ett stativ och öva lite fönvågor osv här hemma ju! :) Har även tänkt på att jag skulle velat ha en långhårsdocka dom man kan göra olika uppsättningar, flätor osv på. 

Så det är faktiskt någonting som jag önskar mig och tror att jag skulle ha nytta av, man kan ju aldrig träna för mycket liksom? Övning ger ju färdighet! Så ett stativ och en långhårsdocka står på min önskelista. 
Kram

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!