träning - en livsstil

För ett halvår sedan var mitt liv ganska kaos och det mesta hade precis rasat samman. Jag och min dåvarande pojkvän bestämde oss för att gå skilda vägar efter en lång tid tillsammans. Det var bland den tuffaste perioden i mitt liv och jag mådde inte alls bra! 

Hur som haver, i och med det kände jag att jag ville komma hemifrån och få tänka på annat - och vad passar då inte bättre än att träna? Jag började att träna på ett gym som jag tidigare tränat väldigt mycket på - men denhär gången var inställningen inte alls densamma som alla andra gånger. Jag kände mig mer motiverad än någonsin!

Mycket har jag att tacka två fina personer som har hjälp och stöttat mig under VARJE träningspass vi har gjort. Tack vare dem har jag fått den inställningen jag har till träning idag, det är inte längre jobbigt att åka och träna utan det är bland det roligaste jag vet. IDAG hade jag aldrig kunnat sluta träna som jag gjort så många gånger förut. 

Träningen är någonting jag längtar till och ser fram emot varje dag - det har blivit min livsstil. Känslan då man märker att man utvecklas, att man får till tekniken i övningarna och när man märker hur mycket starkare man blir för varje dag - den känslan är obeskrivlig!

Idag har jag tränat regelbundet i ett halvår
& jag skulle aldrig kunna tänka mig ett liv utan gym och träning igen!Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!