Så mycket mera:

Självklart har det hänt en hel del mer än att jag fick världens bästa jobb efter att jag var klar med min utbildning på Ann Pettersson Hair Design School. Även fast det var bland de största och bästa som har hänt sedan sist jag skrev så tänkte jag berätta lite mer faktiskt! 

I och med att jag fick jobbet på Trend kände jag att nu var det dags att ta steget och flytta hemifrån. Jag hade i för sig redan bott hemifrån när jag flyttade till Örnsköldsvik under tiden jag utbildade mig. Men därefter flyttade jag hem igen, så jag kände helt enkelt att det var dags och jag längtade efter att skaffa mitt egna hem. 
Jag började kika runt efter lägenheter och det tog inte alls lång tid innan jag fick tag i en lägenhet som jag tyckte om och som låg centralt i Kramfors. Blev väldigt förvånad att det gick så snabbt. Från det att jag fick lägenheten till att jag fick flytta in tog det 6 dagar om jag inte minns helt fel. Jag blev lite småstressad eftersom jag knappt hade några möbler och sånt som man faktiskt behöver då man ska flytta hemifrån, med facit i handen kan jag säga att det är mer än vad man tror. 

Men nu sitter jag här i min egna mysiga lägenhet och det känns så fruktansvärt bra att ha flyttat hemifrån påriktigt, haha. Skönt att komma hem till sitt egna hem, göra precis som man själv vill och när man vill. Ångrar inte en dag att jag flyttade hemifrån, det känns verkligen jätteskönt! Det känns även himla bra att 'klara sig själv'. Köpa sin egna mat, laga den, betala för sig själv, hyran och räkningar. 

Jobb & lägenhet, två stora saker som har hänt 2013.
Och som jag själv är väldigt glad och stolt över!Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!