15/1-14

...jag lever! 
Nu var det verkligen längesedan jag skrev här. Kommer knappt ihåg hur det var att skriva ett blogginlägg, haha. Fick tänka till en extra gång när jag skulle logga in och skriva lösenordet, Men nu är jag här och tänkte faktiskt kika in och skriva ett inlägg när lusten infann sig, roligt va? :) 

Och sedan sist har det hänt en HEL DEL. Kikade tillbaka nu och såg att det var i  Maj jag senast uppdaterade här, jag hade precis blivit klar med utbildningen och jag var SÅ glad. Jag fick förfrågan att jobba på skolan efter att jag hade slutat och självklart tackade jag 'ja'. 

Jag hann inte jobba där länge förrän jag fick ett telefonsamtal från en salong som ville att jag skulle komma på arbetsintervju. Glad och väldigt nervös blev jag, det kommer jag aldrig glömma. Men jag var så glad att det var så nära hemtrakten. Dagarna till arbetsintervjun gick i slowmotion men tillsist var dagen här, Nervös som jag var gick jag med mitt CV i handen med stegen riktade mot Trend Frisörer som ligger i Kramfors. 

Arbetsintervjun gick jättebra trots att jag var väldigt nervös. Tjejerna var härliga och jag kände att här skulle jag nog trivas ifall dom beslöt sig för att anställa mig. Två dagar senare fick jag ett samtal av Katarina där hon frågade ifall jag var intresserad av att jobba hos dom! Förstår ni vilken glädje jag kände? Jag var lyckligast i världen och självklart svarade jag 'ja' på den frågan.

Och här är jag idag, jag jobbar på Trend i Kramfors och har verkligen haft turen att få två fantastiskt fina kollegor samt vänner i Katarina och Elin. Jag kunde inte hamnat på ett bättre ställe och varje dag är jag så tacksam för denna möjlighet att få utvecklas och jobba med det jag brinner för! 
/ Emma-LI
Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!