Söndag!

Hallå!
Så var helgen förbi, än en gång. Fast denna helg har varit mycket mer lugn och stillsam än vad de flesta andra helger brukar vara. Jag brukar alltid vara fullbokad med jobb och träning. Men nu har det bara varit lugnt, känns
nästan som att det varit lite väääl lugnt, haha.. Alltid ska det klagas på nåt!

Har bara umgåtts med familjen i helgen, så mysigt att åka hem och umgås lite i mellanåt. Annars så har jag såklart tränat med Matilda och Thomas också, igår tränade vi ben och idag var det dags för ryggen att få sitt. Åh vad det är underbart att träna, man mår verkligen så mycket bättre när man tränar! 

En bild från fotograferingen i Övik på mina ögon. Tråkig sminkning, sminkar mig alltid sådär. Önskar att jag passade i ögonskugga, men man kan inte passa i allt! :) 
Fotograf: Fredrik Åström

Just nu ligger jag bara i soffan och slappar iallafall, kom nyss hem från familjen. Tänkte bara ligga här tills det är dags att gå och lägga sig och sova faktiskt. Skönt! Eller ja, först blir det en dusch också, ifall ni vill anteckna. Har varit och solat idag, lukten efter att man har solat luktar inte precis hallon utan mera skunk..
KramNamn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!