Helg!

Godkväll!
Känns så skönt att det äntligen är helg och jag är helt ledig i helgen - händer inte ofta! Inge hemtjänstjobb alltså. Mina planer för helgen är att ta dagen som den kommer bara, göra exakt vad jag vill, när jag vill. Självklart ska jag träna också, men det tillhör vardagen. 

Har börjat med mer konditionsträning nu också, det känns jättebra. Jag har nästan bara tränat styrka i ett halvår och känner mig mest bara "pluffsig" just nu. Styrka är ju det absolut roligaste och det är nog mycket därför det har blivit lite kondition, men ska man ligga på någon "beach" i sommar är det nog dags att droppa några kilo. 
Har varit mycket nu på senaste, hinner mest bara jobba, träna och sova. Så känns verkligen såå skönt att vara ledig i helgen. Jag hoppas att jag får sova lite i helgen också, grannarna gillar att ha fest och spelar så hög musik att jag hör varenda textrad och vibrerar i princip ur soffan, haha. 

Påtal om någonting annat, i veckan var jag och mina fina arbetskollegor Katarina och Elin i Övik och fotade oss hos en jätteduktig fotograf. Bilderna ska vi ha till annonser, hemsida osv. Var verkligen en upplevelse att bli fotad av en fotograf. Kände mig inte riktigt hemma framför kameran men var ändå riktigt roligt!

Nä, nu ska jag kika på tv och sedan försöka sova, beror på ifall de tystnar snart i lägenheten här bredvid!
Godnatt!Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!