En kund jag hade i veckan!

Hallå! :)
Tänkte visa er en kund som jag hade i veckan, tyvärr tänkte jag aldrig på att ta någon före-bild men efteråt var jag tvungen att fota då resultatet verkligen blev över förväntan med tanke på utgångsläget jag hade att jobba med. 

Kunden var innan brun/kopprig på längderna och hade en mörkare färgad bottenfärg samt sin egna utväxt på ungefär en centimeter när hon kom, och ville bli ljushårig samt få bort den mörka randen från bottenfärgen.
 
Sagt och gjort, började med att avfärga paritet som var mörkt och därefter blondortvättade vi topparna eftersom dom var mörkare än resterande på längderna.. Därefter hjälpte Sofie mig med att göra folieslingor över hela håret. Vi gjorde väldigt många och tunna slingor. 

Resultatet blev somsagt över förväntan, hade aldrig väntat mig att dom skulle bli såpass ljusa och få en sån jämn färg från botten till toppen. Men ibland ska man ha tur också!
 
Kunden blev riktigt nöjd då hon inte trodde att det skulle vara möjligt att bli så pass ljus på en gång då jag hade varit noga med att förklara det för henne innan, att hon nog skulle behöva komma tillbaka igen och slinga håret för att bli riktigt ljushårig, 
PUSSNamn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!