:)

Godmorgon!
Ligger i sängen och slöar eftersom jag vaknade då Simon klev upp och skulle åka till jobbet. Har så himla svårt för att somna om då jag har vaknat en gång. Det känns nästan omöjligt. Igår väcktes jag av att telefonen ringde och ni vill inte veta hur arg jag blev, brukar vanligtvis inte ha dålig morgonhumör men då hade jag det.. Stackars mamma, haha!

Har varit riktigt skönt att vara ledig lite nu innan det är dags att börja jobba på Torsdag, uppskattar verkligen att få vara på hemmaplan. I vanliga fall hinner jag knappt komma hem innan det är dags att sova typ. Så att ha hela dagar att göra vad man vill uppskattas! 

Jag har hunnit med att träffa kompisar som jag annars träffar allt för sällan, så det kännas jättebra. Jag har även följt med Matilda och Thomas och tränat på mitt gamla gym. Behövde bara komma in där för att känna hur mycket jag har saknat att styrketräna. Ska förhoppningsvis köpa gymkort där igen, känns sååå bra! 
Igår åkte jag en spontantripp till Sundsvall för att träffa Emma, det var verkligen på tiden att träffa henne. Är inte van att det blir så långt mellan gångerna, men nu har ju hon flyttat till Sundsvall och jag är i Övik större delen av min vakna tid så tillfällena att ses är få. Var jättekul att träffa henne och Rebecka iallafall! :) 

Eftersom jag har blivit så träningsmotiverad fick det följa med lite nytt till träningen också, två sportbhar och ett linne. Så roligt att köpa nya träningskläder tycker jag! En ny skinnjacka, en blus och smink fick det också bli. Också bytte jag mina svarta jeans (Kristen-jeansen) som en knapp låstnat på, så fick ett par nya istället. 

Ooj, nu har jag skrivit en roman, jag tror vi sätter punkt här.
PUSSNamn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!